2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım hoşgeldin.allahım sağlıkla kucağına almyı naisp etsin.inşallah ikili testte iyi çıkar allahın izniyle.bende yaptırdım ama bizimki göstermedi cinsiyeti.yalnız gerçekten mart ayı erkek bebek patlaması oldu.

Havuç salatası mı iyi gelirmiş mide yanmasına?
Çok severim ben. Ama limon sıkmamak mı lazım acaba?

misler gibi olur bence.salataya koyacaın limonun bi zararı olmaz die biliorum.sonuçta mide sıvısı dahada asitli.ben midem yandığında hmn kesme seker yiyorum hafifletio yanmasını.

anladım canım tamam uğrıycam en yakın zamanda.fiyatlarıda uygun hem.

pinarcım hoşgeldin... Allah hayırlısıyla, sağlıkla tamaına erdirsin...

Hoşgeldin PINAR54 bebeğinle bir erkek daha katılmış oldu aramıza merak etme ikili testin güzel çıkıcağına inanıyorum darısı benim gibi ikili test yaptırmayanlarda:)))

selamlar hepinize kızlaropuyorumnanaktan.biz geldik.geçmişi okuyup bitirdim.
SELKıECıM bebişin iyiymiş gözün aydın.yara inşaallah ilaç tedavisiyle geçer de başka bir işleme gerek kalmaz canım.ayrıca dert etme eğper ilaçlar zararlı olsa doktor vermezdi bu dönemde.dileirm geçer canımcım.
mide bulantısı ve mide yanması yaşayan arkadaşlar çok geçmiş olsun umarım biran önce geçer.bebişleriniz naz yapıyor size.

Merhaba arkadaşlar....
ne zamandır giremedim nete aklım burdaydı....geçmişe biraz baktım herkes iyi gibi....sıkıntısı olan arkadaşlara Allah yardım etsin...herkesin hamileliği sağlıkla geçsin inşallah :CüvCüv:
sonunda evime geldim...tüm yaz memleketimdeydim...yolculuk konusunda endişelerim vardı ama çok şükür sağ salim geldik :dance:
iki gündür de okula başladım...dersler başalyınca zorlanacağa benziyorum arkadaşlardan birinin tayini çıkmış dersler bana ve eşime kaldı.az ders alırım diyordum ama imkansız görünüyor...sağlık olsun kuzucumla gidip gelicez artık yerimseniben

h.b.
sağlıklı olsunlar inş.opuyorumnanaktan

hoşgeldin canım hayırlı olsun yerimseniben

kızlar beni listeden silebilirsiniz 15 gün önce bebek gelişemediği ve kalbi atmadığı için kürtaj oldum içimde parça kalmış bugun tekrar kürtaj olucam bebeğimi kaybettiğim yetmiomuş gibi tekrar tekrar kontrol ve kürtaj acaip içim sıkılo bide özel klinikte yaptırdık ama ne fayda

kaç kg'dun kaça düştün şimdi canım sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…