2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar beni listeden silebilirsiniz 15 gün önce bebek gelişemediği ve kalbi atmadığı için kürtaj oldum içimde parça kalmış bugun tekrar kürtaj olucam bebeğimi kaybettiğim yetmiomuş gibi tekrar tekrar kontrol ve kürtaj acaip içim sıkılo bide özel klinikte yaptırdık ama ne fayda

çok geçmiş olsun canım.allah yardımcın olsun sabrını versin.

Merhaba arkadaşlar....
ne zamandır giremedim nete aklım burdaydı....geçmişe biraz baktım herkes iyi gibi....sıkıntısı olan arkadaşlara Allah yardım etsin...herkesin hamileliği sağlıkla geçsin inşallah :CüvCüv:
sonunda evime geldim...tüm yaz memleketimdeydim...yolculuk konusunda endişelerim vardı ama çok şükür sağ salim geldik :dance:
iki gündür de okula başladım...dersler başalyınca zorlanacağa benziyorum arkadaşlardan birinin tayini çıkmış dersler bana ve eşime kaldı.az ders alırım diyordum ama imkansız görünüyor...sağlık olsun kuzucumla gidip gelicez artık yerimseniben

Selam canım hoşgeldin evine kavuşmuşsun gözün aydın.insanın evi gibi olmuyor. Meslektaşız demek benim de bu yıl yeni bir okula çıktı tayinim evimin yanında.bebişimin şansı sanırım.ben branş öğretmeniyim ek dersim olmayacak maaş karşılığı gireceğim sanırım haftada 3 gün giderim o yönden rahat olacak.Zaten Allah bir mani vermezse yarım dönem çalışıp izne ayrılacağız çok yormaz herhalde.

kızlar beni listeden silebilirsiniz 15 gün önce bebek gelişemediği ve kalbi atmadığı için kürtaj oldum içimde parça kalmış bugun tekrar kürtaj olucam bebeğimi kaybettiğim yetmiomuş gibi tekrar tekrar kontrol ve kürtaj acaip içim sıkılo bide özel klinikte yaptırdık ama ne fayda

çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin en kısa zamanda.

canım benim çok üzüldüm allahım sabrını versin.herşeyin hayırlısını versin rabbim.inşallah tez zamanda sanada tüm isteyenlerede allahım hayırlı sağlıklı bir evlat verir.

Selam canım hoşgeldin evine kavuşmuşsun gözün aydın.insanın evi gibi olmuyor. Meslektaşız demek benim de bu yıl yeni bir okula çıktı tayinim evimin yanında.bebişimin şansı sanırım.ben branş öğretmeniyim ek dersim olmayacak maaş karşılığı gireceğim sanırım haftada 3 gün giderim o yönden rahat olacak.Zaten Allah bir mani vermezse yarım dönem çalışıp izne ayrılacağız çok yormaz herhalde.

sağol canım cidden insanın evi gibisi yok...ama annem de çok iyi bakıyodu bana :KK43:
tayinin hayırlı olsun...darısı başıma inşallah...ben İngilizce öğretmeniyim ama 30 saat dersim olacak sanırım ve okulum da uzak hergün 40 km yol gidip gelicem ve Erzurumda yaşıyorum kışı nasıl atlatcağımı düşünüyorum kara kara :uhm:
Allahtan bir dönem gideceğiz....ikinci dönemin sonunda il içi isteyeceğim inşallah benim yavrum da kısmetlidir de yakın bir okula gelebilirim..:Saruboceq:

51 kilo ile hamile kaldım, cuma günü 48,5 çıktım doktorda. boyum 1,68...
aslında çok değil ama dışardan bakınca daha fazla kilo vermiş gibi görünüyorum.

Bosnacım sen benden daha zayıfsın ben şimdi 51 kiloyum.Acilen yemek yiyip 50lere çıkıyorsun hemen :eek:lmaz:

Tugen, çok geçmiş olsun, Allah en kısa zamanda şifa versin.
Allah sabır versin arkadaşım...

sağol canım cidden insanın evi gibisi yok...ama annem de çok iyi bakıyodu bana :KK43:
tayinin hayırlı olsun...darısı başıma inşallah...ben İngilizce öğretmeniyim ama 30 saat dersim olacak sanırım ve okulum da uzak hergün 40 km yol gidip gelicem ve Erzurumda yaşıyorum kışı nasıl atlatcağımı düşünüyorum kara kara :uhm:
Allahtan bir dönem gideceğiz....ikinci dönemin sonunda il içi isteyeceğim inşallah benim yavrum da kısmetlidir de yakın bir okula gelebilirim..:Saruboceq:

yAAAAA ben de İngilizce öğretmeniyim. :lepi: İnşallah canım Allah senin de gönlüne göre verir.Erzurumun şartları zor olur hele de kışın tabi.Dikkat et kendine.

amaaaannnn,sen kışın o uzun saçlar yüzünden hasta olursun yaa (Allah korusun) o zaman görürsün sen onları

ayyy akannehir allah korusun,napıyım selkie dedikleri olsunda benden çıksın başımı ütüleyip duruyorlar

Bosnacım sen benden daha zayıfsın ben şimdi 51 kiloyum.Acilen yemek yiyip 50lere çıkıyorsun hemen :eek:lmaz:

kaydirigubbakcemile3 Doktorum da öyle dediiii...
Bol kalorili şeyler ye, bebeğe bişey olmaz ama sen iğne ipliğe dönmüşsün dedi.
Ama benim canım hala birşey istemiyor Ezgicim yaa.
İşe sırt çantası ile geliyorum, meyveler, kuruyemiş, hafif yemekler falan. Çoğu hiç el sürülmeden geri gidiyor eve...

canım geçmiş olsun allah sabır versin...

kaydirigubbakcemile3 Doktorum da öyle dediiii...
Bol kalorili şeyler ye, bebeğe bişey olmaz ama sen iğne ipliğe dönmüşsün dedi.
Ama benim canım hala birşey istemiyor Ezgicim yaa.
İşe sırt çantası ile geliyorum, meyveler, kuruyemiş, hafif yemekler falan. Çoğu hiç el sürülmeden geri gidiyor eve...

canım çok iyi anlıyorum seni haklısın insanın canı birşey istemiyor ama herhalde biz de hep böyle kamayacağız yakında biz de iştahlanırız inşallah.o zaman da deiz artık ay çok mu kilo aldım ne kaydirigubbakcemile3

X