2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bazı akşamlar biraz rahatlatıyor, bazı akşamlarsa bana mısın demiyor. ama inşallah sana daha iyi gelir... dediğin gibi gündüz olsa bir şekilde oyalanır insan ama akşam tam uykumun geldiği zamanlarda iyice azıyor ve dayanılmaz oluyor.
Allah beterinden saklasın diyelim bize yine :))

Amin canım inşallah.

Göbüş çıkmaya başladı mı kızlar? bende çok hafif bir çıkıntı var ama hiç belli değil. dün okula gitmek için pantolonlarımı deniyodum hiçbiri olmadı öyle zayıflamışım ki hepsi çok bol durdu.okuldaki kimse inanmıyor hamile olduğuma :1no2: ama daha erken ben de yakında alırım herhalde kilo.

Havuç salatası mı iyi gelirmiş mide yanmasına?
Çok severim ben. Ama limon sıkmamak mı lazım acaba?

herkese mrb
bugün siteye üye oldum
ve sat göre 13+1 haftalık benimki:))
gebelikten önceki kg:66 şimdi 71:KK43:
sat:03.haziran.2009
tahmini d.tarihi:09.mart.2010

geçen hafta 2li tarama testinide yaptırdım(henüz sonucu dr göstermedim)
cinsiyeti için erkek dedi enseside 1,5cm miş:)amanda bi tatlıydıki:KK70:

(herşeyi yazdım sanırsam)

Göbüş çıkmaya başladı mı kızlar? bende çok hafif bir çıkıntı var ama hiç belli değil. dün okula gitmek için pantolonlarımı deniyodum hiçbiri olmadı öyle zayıflamışım ki hepsi çok bol durdu.okuldaki kimse inanmıyor hamile olduğuma :1no2: ama daha erken ben de yakında alırım herhalde kilo.

benim pantolonlarımın önü ya kapanmıyor ya da çok sıkıyor. birazı gaz birazı da bebek... fakat basen, kalça falan bitmiş resmen, ben de çok zayıflamışım, sanki 2,5 kilodan daha fazla gibi.... hatta geçen gün çekilen bir fotoğrafı 2 ay önceki ile karşılaştırdım, yüzüm küçülmüş yaw :)

ben bu tişörtlerden istiyorum yaaa nereden bulabilirizzzzz???

Eklentiler

• $ca6wdne2uc1.jpg
    $ca6wdne2uc1.jpg
    30,6 KB · Görüntüleme: 30
Havuç salatası mı iyi gelirmiş mide yanmasına?
Çok severim ben. Ama limon sıkmamak mı lazım acaba?

havucu şimdi burdan bir arkadaş dedi iyi gelirmiş diye ben de havuç salatası yapar yeriz dedim.ben de çok severim havuç salatasını limonu ben sıkıyom bosnacım ne zararı olacak ki? limonsuz da birşeye benzemez ki.

benim pantolonlarımın önü ya kapanmıyor ya da çok sıkıyor. birazı gaz birazı da bebek... fakat basen, kalça falan bitmiş resmen, ben de çok zayıflamışım, sanki 2,5 kilodan daha fazla gibi.... hatta geçen gün çekilen bir fotoğrafı 2 ay önceki ile karşılaştırdım, yüzüm küçülmüş yaw :)

ben LCW dan çok uyguna 1 beden büyük kapri kot pantolon aldım uygunda fiyatları 3-4 tane gömlek aldım bide hamileler için değilde büyük bedenin en XL tarzında eşim çok beğendi aldıklarımı bide 20 Tl bile değil her birinin fiyatı

merhaba,
maşallah ben farkedinceye kadar dolmuş topik. bende 8 hafta 5 günlük hamileyim. bulantılı zor günler yaşıyorum. yaşadıklarınızı ve tavsiyelerinizi dinlemekten zevk alacağım.
canım hoşgeldin aramıza.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini.
aynı sıkıntılar bende de vardı.halada devam edyor.kuru,yağsız yemeni tavsiye ederim.ben patates kızartmasını çok severdim yiyemiyorum hala.hele ilk zamnalr bir defa yedim bütün akşam wc çıkmadım.içim dışım açıktı.onun dışında çubuk kraker ye.ben bu aralar badem yiyorum tuzlu.hem bebeğe faydalı ki ceviz yemem lazım ama tiksindim.hemde bastırıyor.bide mideni çok doldurma.az ve sık ye.

havucu şimdi burdan bir arkadaş dedi iyi gelirmiş diye ben de havuç salatası yapar yeriz dedim.ben de çok severim havuç salatasını limonu ben sıkıyom bosnacım ne zararı olacak ki? limonsuz da birşeye benzemez ki.

limon mide yanmasını arttırır derler ya, o yüzden dedim canım.
limonsuz da yenmez cidden.

herkese mrb
bugün siteye üye oldum
ve sat göre 13+1 haftalık benimki:))
gebelikten önceki kg:66 şimdi 71:KK43:
sat:03.haziran.2009
tahmini d.tarihi:09.mart.2010

geçen hafta 2li tarama testinide yaptırdım(henüz sonucu dr göstermedim)
cinsiyeti için erkek dedi enseside 1,5cm miş:)amanda bi tatlıydıki:KK70:

(herşeyi yazdım sanırsam)

hoşgeldin canım a.s. umarım ikili test sonucun da iyi çıkar.Demek bir erkek bebiş daha geliyor mart ayı erkek patlaması yaşanacak.benimki ne olacak acaba CADIARZU

Herkese merhaba opuyorumnanaktan herkese güzel sorunsuz bir gün diliyorum umarım herkes iyidir.

Bu arada arkadaşlar bende mide yanması başladı özellikle akşamları oluyor bu durumu yaşayan var mı?
canım benim midem korkunç derecede yanıyor.gaviskon şurup içiyorum.biraz geçiyor.özellikle yemekten sonra oluyor.tavsiye ederim.işe yarıyor.dr sorup kullan.

hamile tişörtleri diye netten bakıyorum da hepsi internet üzerinden alımlar genelde bende asla güvenmem mağzalarda görsem de alsam

ben LCW dan çok uyguna 1 beden büyük kapri kot pantolon aldım uygunda fiyatları 3-4 tane gömlek aldım bide hamileler için değilde büyük bedenin en XL tarzında eşim çok beğendi aldıklarımı bide 20 Tl bile değil her birinin fiyatı

haftasonu ben de baktım lcw'ye. fiyatlar çok uygun gerçekten, ama pantolonlarının en küçük bedeni bile bana kocaman oldu. 3-4 tane t-shirt aldım, bazıları s, bazıları xs. çok zayıflamışım çoook :))

X