- 18 Şubat 2009
- 107
- 0
- 41
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #8.221
Canım aynı sorun bende de var, kayınvalidem bakmamak için şimdiden binbir numaralar yapıyor, kendi annem seve seve bakacağını söyledi ama annem çok uzakta oturuyor benim evime, kayınvalidem burnumun dibinde oturuyor ama bakmam diye yerini yapıyor işte, benim doğumdan sonra çalışmam lazım, malum geçim derdi, ya anneme yakın bir yere taşınacam yada mecburen bakıcı tutacam bende, ama bunları doğumdan sonra düşünmeye karar verdim, şimdiden düşünüpte stres yapmamak en iyisi... En çok zoruma giden de kayınvalidemin ben geriden severim ancak demesi oldu, eşim tek erkek çocuk ve oğlumuz olacak kısmetse, içten içe soyumuz devam edecek diye sevinip etraflarına hava atıyorlar ama yüzüme gelince biz geriden severiz diyorlar, buna çok üzülüyorum açıkçası...
Simenaycım, annene yakın bir yere taşınman daha iyi olmaz mı? Gerçi daha çok erken ama, sinirlendim ben şimdi. Bu kayınvalide bebeğe baksa da sana huzur vermez sanki...
amaaan ne Şam'ın şekeri ne Arap'ın yüzü derler ya, gelmesin kalmasın, varsın bebeğe de bakmasın... Ona güvenip yapmadım ben de zaten. Kalmaya geldikleri zaman cinnet geçiriyorum, gitmek bilmiyorlar, kendi evleri gibi yayılıyorlar. Allah temelli aynı evde yaşamak zorunda bırakmasın...
Selam kızlarr ben geldim. İnşallah keyifler iyidir.
Canım senle aynı kaderi paylaşıyoruz...Kendi annem bana da çok uzak..Ben istanbulun bi ucundayım o bi ucunda..Yoksa kimseye ağız burun bükmeme gerek bile kalmaz..
Ama gerçekten geriden severim demesi çok garip..sende ona göre davranırsın ozaman..
Ben normalde çok uyumlu bi insanım ama eğer damarıma basılırsa U dönüşü yapabilirim..
eğer bana gelipte bakmam derse ona göre görür torununu..kendi bilir yani..
Çünkü bu devirde çoğu insan çocuklarına iyi bi gelecek sağlamak için 2 kişi çalışmak zorunda..
Bence büyüklerin şöyle düşünnmeleri lazım..ele güne muhtaç olmasınlar hatta bize bile yük olmasınlarda varsın çalışsınlar diye düşünmeleri lazım..
Bosna, şimdiye kadar gözlemlediğim kadarıyla Mart annelerinde erkek sayısı bayaca fazla olacak, yani sadece sen değil, hepimiz birer potansiyel kaynanayız...
Ben kötü kaynana olurum kesinlmaz:
Arkadaşlar,
İnsanın kendi annesine yakın olması bulunmaz bir nimet gerçekten. 3-4 aydır aynı apartmanda oturuyoruz biz, iyi ki taşınmışız. İmkanınız varsa hepinize tavsiye ederim :)
Arkadaşlar,
İnsanın kendi annesine yakın olması bulunmaz bir nimet gerçekten. 3-4 aydır aynı apartmanda oturuyoruz biz, iyi ki taşınmışız. İmkanınız varsa hepinize tavsiye ederim :)
Hoşgeldin elitu
Hoşbulduk canım. Bİr taraftan da netten bebek ürünlerine bakıyorum. Alacağım şeyleri kafamda netleştirmek istiyorum. Ben henüz hiç bişey almadım. Ama yeni yeni araştırmaya başladım.
Kızlar boşverin kaynanaları. Takmayın kafaya. Stres de yapmayın ki, bebişler üzülmesin. Allah yardımcımız olsun da biz kendimiz bi şekilde bakarız bebişlerimize.
Bosna, çok imrendim valla sana, ne güzel annenin yakında olman, keşke benim kayınvalidemlerde uzağa gitseler, bir mucize olsa da, bende anneme yakın bir yere taşınsam...
Çok haklısın sana katılıyorum, benim ailem aynen böyle düşünüyor fakat eşimin ailesi, karşılık mı bekliyorsunuz bizden, bakmazsak sevdirmez misiniz, yada yaşlanınca sizde bize mi bakmayacaksınız, ne ayıp, anneden babadan karşılık beklenmez zihniyetindeler, evet bence de karşılık beklenmemeli ama bu karşındaki kişiye bağlı aslında, onlar benim zor günümde bana yardımcı olmayacaksa, ben neden onlara yardım edeyim diye düşünüyor insan ister istemez....