2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

BEN NORMALDE DEVLET MEMURUYUM AMA 3 AYDIR İŞE GİTTİĞİM YOK. ALLAH izin verirdde bebeklerim dünyaya gelirse alabildiğim kadar ücretsiz izin almayı düşünüyorum. ücertsiz izin bitiminde bile şimdiden yavrularımdan nasıl ayrılırım diye düşünüp gözlerim doluyorsenağlama

gözün aydın bosnacım :sm_cool:

Hayırlısı olsun tatlımm..Amin darısı başımızaaa

İşte bu düşüncem varda benimde hayırlısı yaaa ben de ne yapıcam bilmiyorum...En büyük sorun bu olucak ama zor durumda da kalırsam işten ayrılırım eşimde dedi olmazsa sen çıkarsın işten diye ama benim 14 yıldan beri çalışmışlığım var bunu da yabana atamam yani düşünücez bakalım .Olmadı ablama götürürüm.En büyük ablam alt katta oturuyor o da bakabilir ama en büyük ablamda bipolar bozukluk olduğundan (psikiyatri) yanında da birinin durması lazım ....En büyük ablam 5 aylık hamileyken kan uyuşmazlığından bebeğini kaybetti ve 9 yıl sonra olmuştu bebeği bu yüzden bebek özlemi de oluyor onda

Canım aynı sorun bende de var, kayınvalidem bakmamak için şimdiden binbir numaralar yapıyor, kendi annem seve seve bakacağını söyledi ama annem çok uzakta oturuyor benim evime, kayınvalidem burnumun dibinde oturuyor ama bakmam diye yerini yapıyor işte, benim doğumdan sonra çalışmam lazım, malum geçim derdi, ya anneme yakın bir yere taşınacam yada mecburen bakıcı tutacam bende, ama bunları doğumdan sonra düşünmeye karar verdim, şimdiden düşünüpte stres yapmamak en iyisi... En çok zoruma giden de kayınvalidemin ben geriden severim ancak demesi oldu, eşim tek erkek çocuk ve oğlumuz olacak kısmetse, içten içe soyumuz devam edecek diye sevinip etraflarına hava atıyorlar ama yüzüme gelince biz geriden severiz diyorlar, buna çok üzülüyorum açıkçası...

3 ay kadar önce annemlerle aynı apartmana taşındık biz. ben çalışmak zorundayım, bebeğe annem bakacak. sanırım yanına haftanın birkaç günü gelecek bir yardımcı bulmamız gerekecek. 2 sene böyle idare edebilirsek ne mutlu bize...

Oh ne güzel yaaa..bide senin ikiz olucağı için izin süren daha fazladır dimi?
benim ücretsiz izin gibi şansım yok..çünkü ben burada tekim..dolayısı ile idare edicek kimse olmadığı için kapıya koyarlar yani...

bu arada benim kayınvalidem ankarada yaşıyor. laf arasında gelin ıstanbul'da ev tutalım size, hem ara sıra bebeğe de siz bakarsınız dedim. sinirli bir kahkaha attı, hep anneanneler bakıyor torunlara, sizinkine de anneanne baksın dedi :umursamaz:

devlet memurunun imkanları güzel walla rapor yada ücretsiz izin almak gibi.
Ben 4 ay doğum izni 1 ay senelik izin 1 ayda ücretsiz izin +süt izinlerimle birlikte almak istiyorum...6 ay bebek gelişimi çok önemli

evet canı ikizlerde 4 hafta fazladanmış galiba izin.
3 ay heyet raporuyla falan idare ettik.

üzülme canım dünyanın sonu değilya. ALLAH yavrularımızı korusun. meleğin bi doğsun işi falan unutursun eminim. ama ALLAH çalışmak zorunda olanlara yardım etsin gerçekten.

boşver canım takma kafana ama kayınvaliden gerçekten ayıp etmiş.uzaktan herkes sever 40 kat yabancı bile.zaten gönülsüz bakacaksa hiç bakmasın olmadı annene yakın bir yere taşınırsın.

hahahaaha ona nasıl cevap böyle oğlunun çocuğu olacak diye can atan kaynıvalideler var yaaa 1 er hafta kalıp kalıp giderler sonra temelli taşınırlar o öyle olmaz boyle olur sen bilmiyorsun annen göstermedi mi diye söylenen kayınvalide biliyorum.Canlı şahit ablamın kayınvalidesi temelli ablamda kalıyor şimdi önce yeğenimi bahane etti sonra evi bahane etti şimdi gelecek olan dünyaya erkek yeğenimi bahane etti.Eşyalarının yarısını kızına gönderdi.

Simenaycım, annene yakın bir yere taşınman daha iyi olmaz mı? Gerçi daha çok erken ama, sinirlendim ben şimdi. Bu kayınvalide bebeğe baksa da sana huzur vermez sanki...

Merhaba kızlar,

Tebrik ederim Bosna... Gözün aydınhihoyyyt

Geçmişi okuyamadım... Umarım bir ara okurum... Dün sabah altıda uyuyabildiğim için, ve bugünde işe geri döndüğüm için ayakta uyumaya başladım yerimseniben

Bebeğe kim bakacak konuşuluyor galiba... Düşündüm de bilemedim şimdi hem altı ay sonrası çok uzak geldi...

ya bunları duyunca gerçekten üzülüyorum torununa bakacan sankii yabancıya mı anlamıyorum.Allahtan bizimki o konuda iyi isterseniz bakarım dedi.üstelik izmirde oturuyorlar torunları için gelecekler ama 1 yıl aynı evde nasıl olur bilmiyorum :1no2:

amaaan ne Şam'ın şekeri ne Arap'ın yüzü derler ya, gelmesin kalmasın, varsın bebeğe de bakmasın... Ona güvenip yapmadım ben de zaten. Kalmaya geldikleri zaman cinnet geçiriyorum, gitmek bilmiyorlar, kendi evleri gibi yayılıyorlar. Allah temelli aynı evde yaşamak zorunda bırakmasın...

Ne demeli bu kaynanaya onu da bilemedim... Ama Allah sana kolaylık versin Bosna...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…