- 18 Şubat 2009
- 107
- 0
- 41
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #8.201
BEN NORMALDE DEVLET MEMURUYUM AMA 3 AYDIR İŞE GİTTİĞİM YOK. ALLAH izin verirdde bebeklerim dünyaya gelirse alabildiğim kadar ücretsiz izin almayı düşünüyorum. ücertsiz izin bitiminde bile şimdiden yavrularımdan nasıl ayrılırım diye düşünüp gözlerim doluyorsenağlamaÇalışan arkadaşlar, bebiklerinize doğduktan sonra kim bakacak varmı bi planınız?
Benim hiç belli değil valla..o an kucağıma aldıktan sonraki psikolojime ve lohusalık sendromuma bağlı..
Ama şimdiden kayınvalideme yolunu yapıyorum bakarsın dimi diyorum, onun niyeti hiç yok bakmaya... herkes kendi çocuğuna kendisi bakmalı büyütmeli eğitim vermeli diyor bilmiş bilmiş...
Ama eğer bakmazsa, bende çalışmak istersem bakıcıya baktırıcam ozaman bakalım vicdanı el verecekmi acaba çok merak ediyorum :)
Kzlaar,
Dktorum aradı şimdi, kan testi sonuçlarımız çıkmış, gayet iyi, endişelenecek hiç birşey yok dedi.
Bir oran da söyledi ama şimdi burda söyleyip kimsenin kafasını karıştırmayayım.
Allah'ıma şükürler olsun, darısı sonuçlarını bekleyen herkesin başına olsun...
Kzlaar,
Dktorum aradı şimdi, kan testi sonuçlarımız çıkmış, gayet iyi, endişelenecek hiç birşey yok dedi.
Bir oran da söyledi ama şimdi burda söyleyip kimsenin kafasını karıştırmayayım.
Allah'ıma şükürler olsun, darısı sonuçlarını bekleyen herkesin başına olsun...
İşte bu düşüncem varda benimde hayırlısı yaaa ben de ne yapıcam bilmiyorum...En büyük sorun bu olucak ama zor durumda da kalırsam işten ayrılırım eşimde dedi olmazsa sen çıkarsın işten diye ama benim 14 yıldan beri çalışmışlığım var bunu da yabana atamam yani düşünücez bakalım .Olmadı ablama götürürüm.En büyük ablam alt katta oturuyor o da bakabilir ama en büyük ablamda bipolar bozukluk olduğundan (psikiyatri) yanında da birinin durması lazım ....En büyük ablam 5 aylık hamileyken kan uyuşmazlığından bebeğini kaybetti ve 9 yıl sonra olmuştu bebeği bu yüzden bebek özlemi de oluyor ondaÇalışan arkadaşlar, bebiklerinize doğduktan sonra kim bakacak varmı bi planınız?
Benim hiç belli değil valla..o an kucağıma aldıktan sonraki psikolojime ve lohusalık sendromuma bağlı..
Ama şimdiden kayınvalideme yolunu yapıyorum bakarsın dimi diyorum, onun niyeti hiç yok bakmaya... herkes kendi çocuğuna kendisi bakmalı büyütmeli eğitim vermeli diyor bilmiş bilmiş...
Ama eğer bakmazsa, bende çalışmak istersem bakıcıya baktırıcam ozaman bakalım vicdanı el verecekmi acaba çok merak ediyorum :)
Çalışan arkadaşlar, bebiklerinize doğduktan sonra kim bakacak varmı bi planınız?
Çalışan arkadaşlar, bebiklerinize doğduktan sonra kim bakacak varmı bi planınız?
BEN NORMALDE DEVLET MEMURUYUM AMA 3 AYDIR İŞE GİTTİĞİM YOK. ALLAH izin verirdde bebeklerim dünyaya gelirse alabildiğim kadar ücretsiz izin almayı düşünüyorum. ücertsiz izin bitiminde bile şimdiden yavrularımdan nasıl ayrılırım diye düşünüp gözlerim doluyorsenağlama
BEN NORMALDE DEVLET MEMURUYUM AMA 3 AYDIR İŞE GİTTİĞİM YOK. ALLAH izin verirdde bebeklerim dünyaya gelirse alabildiğim kadar ücretsiz izin almayı düşünüyorum. ücertsiz izin bitiminde bile şimdiden yavrularımdan nasıl ayrılırım diye düşünüp gözlerim doluyorsenağlama
evet canı ikizlerde 4 hafta fazladanmış galiba izin.Oh ne güzel yaaa..bide senin ikiz olucağı için izin süren daha fazladır dimi?
benim ücretsiz izin gibi şansım yok..çünkü ben burada tekim..dolayısı ile idare edicek kimse olmadığı için kapıya koyarlar yani...
hala erkek çocuk soyu devam ettirir' düşüncesi olduğuna inanamıyorum ya
Canım aynı sorun bende de var, kayınvalidem bakmamak için şimdiden binbir numaralar yapıyor, kendi annem seve seve bakacağını söyledi ama annem çok uzakta oturuyor benim evime, kayınvalidem burnumun dibinde oturuyor ama bakmam diye yerini yapıyor işte, benim doğumdan sonra çalışmam lazım, malum geçim derdi, ya anneme yakın bir yere taşınacam yada mecburen bakıcı tutacam bende, ama bunları doğumdan sonra düşünmeye karar verdim, şimdiden düşünüpte stres yapmamak en iyisi... En çok zoruma giden de kayınvalidemin ben geriden severim ancak demesi oldu, eşim tek erkek çocuk ve oğlumuz olacak kısmetse, içten içe soyumuz devam edecek diye sevinip etraflarına hava atıyorlar ama yüzüme gelince biz geriden severiz diyorlar, buna çok üzülüyorum açıkçası...
bu arada benim kayınvalidem ankarada yaşıyor. laf arasında gelin İstanbul'da ev tutalım size, hem ara sıra bebeğe de siz bakarsınız dedim. sinirli bir kahkaha attı, hep anneanneler bakıyor torunlara, sizinkine de anneanne baksın dedi :umursamaz:
bu arada benim kayınvalidem ankarada yaşıyor. laf arasında gelin İstanbul'da ev tutalım size, hem ara sıra bebeğe de siz bakarsınız dedim. sinirli bir kahkaha attı, hep anneanneler bakıyor torunlara, sizinkine de anneanne baksın dedi :umursamaz:
hahahaaha ona nasıl cevap böyle oğlunun çocuğu olacak diye can atan kaynıvalideler var yaaa 1 er hafta kalıp kalıp giderler sonra temelli taşınırlar o öyle olmaz boyle olur sen bilmiyorsun annen göstermedi mi diye söylenen kayınvalide biliyorum.Canlı şahit ablamın kayınvalidesi temelli ablamda kalıyor şimdi önce yeğenimi bahane etti sonra evi bahane etti şimdi gelecek olan dünyaya erkek yeğenimi bahane etti.Eşyalarının yarısını kızına gönderdi.