- 31 Ekim 2008
- 5.878
- 13
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #7.881
Chicco nun bir sonraki depo satışı ne zmandı?
11 12 demişti bir arkadaş,öyle hatırlıyorum ben yanılmıyorsam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Chicco nun bir sonraki depo satışı ne zmandı?
Allah senden razı olsun Selkie anlattım da rahatladım. İçime oturmuştua.s.
sendende çanım Allah razı olsun..dedim ya hiç takma,sen şimdi rahatına bak,,daha iyi be,gitsin sende kafanı dinlersin o yokken,ben artık eşim evde olmdığı zaman ne kadar rahat olduğumu farkettim,,ne benden hizmet bekleyen var,ne oturduğu yerden emir veren,nede televizyonun kumandasını alıkoyan...kaydirigubbakcemile3
kızlar ben çıkıyorum oğlan kalçakmış bilgsayarda rahat bırakmıyor...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
selam kizlar bugun 1 de doktorum var testler yapilcak.insallah hersey yolunda cikar:Saruboceq:
selam kızlar ben bayadır giremedim geçmişide okuyamıyorum ..çok kötü geçiyo günlerim inşallah sizler iyisinizdir.dün gece yine nerdeyse banyoda sabahladım...offf Allah hepimizin yardımcısı olsun..hepinizi kocaman kocaman öptüm ..
hadi bakalim cok sukur bugun herkes guzel haberler verio insallah sonuna kadar boyle oluruz kizlar:lepi:
hayırlı akşamlar arkidişler,.topikte kimsecikler yok..şaşırdım.genelde burasını kalaba gördüğüm için:1shok: -tatlicadiarzu-frambuaz arkadaşım,.bebikini gördüm,fotoğrafıda çok şugarrrrrr:lepi: :ecrin_bebek:inanmazsın ultroson resmini gördüğüm zaman gözlerim doldu,ağladım.mafoldumben mafoldumbensanki kendi bebikimi görmüş gibim oldum..offf.çok duygusallaştım,tutmayın beni..mafoldumben
Günaydın bayanlar ve onların minik yavruları :)
Bugün 12 hafta yaşımızı da doldurduk, 13'e yol aldık çok şükür.
4 saat sonra randevum var. Kalbim yerinden çıkacak heyecandan... İnşallah ben de güzel haberlerle dönerim.
günaydın canımopuyorumnanaktan yok cinsiyetle ilgili hiçbişey söylemedi doktor.zaten inan benimde aklıma gelmedi hiç sormak görünce unuttumzemuszemus.iyiymiş minik doktor herşey yolunda dedi allahıma çok şükür.birkaç test yaptı kan ve idrar onlarda temiz çıktı.yazık adam bana şu gün gel demiyor dinlemeyeceğimi biliyor:jeyyar:.
selam kizlar bugun 1 de doktorum var testler yapilcak.insallah hersey yolunda cikar:Saruboceq:
Merhaba Hanımlar, bugun normalde çalışmıyorum ama şu an acil bir iş yetiştirmek için şirketteyim, KK ya girip bi bakayım bizim hatunlar ne yapmış dedim, sizden ayrı da kalamıyorum haa...
Yaz, Bosna ve Frambuaz, gözünüz aydın canlarım...
Bosnacım hiçbir şeye takma kafanı, ense kalınlığı normal bence, için rahat olsun tatlım.. Demek seninde bir oğlun olacak hayırlısıyla, hepimiz oğlan anası olacaz nerdeyse, bizden kaynana da olur mu ki :))
Skorpion, iyi dileklerim seninle canım, güzel haberlerini bekliyoruz..
Sinpac, hiç kafana takma hayatım, benim kocamın neler yaptığını nasıl davrandığını bir bilsen, kendi kocana şükredersin, adamlarda bi tuhaf oldu hakkaten, sanki onlar hamile, bizde onları nazlandıracaz :))
selam kızlar ben bayadır giremedim geçmişide okuyamıyorum ..çok kötü geçiyo günlerim inşallah sizler iyisinizdir.dün gece yine nerdeyse banyoda sabahladım...offf Allah hepimizin yardımcısı olsun..hepinizi kocaman kocaman öptüm ..
Hayırlı olsun canım. Çok sevindim..kızlar bende dr dan yeni geldim, bebeğim maşallah kocaman olmuş,hareket bile ediyordu,kıpır kıpırdı, 10 hafta 4 günlük çıktı boyuda 3,6 cm olmuş, listeyi yapan arkadaş güncellerse sevinirim..
ya bende bebiki çok özledim ama bi daha ki hafta sonu ancak görebilirim :) ense kalınlığımız ölçülecek ikili test yapılacak inş.. hepimiz iyi sonuçlar alırız...