2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

[
Bu arada sütüm hızla azalıyor arkadaşlar.
Artık göğüslerim sertleşmiyor, sağarken de eskisi kadar rahat ve fazla çıkmıyor :2:[/QUOTE]

burcu hurma ye müthiş süt yaptı bende dediğin gibi benimde azaldı hurmayı bırakınca

Canım hiçbir pompa bebeğin emdiği gibi çekemez 60 ml sağıyorsan bebeğin 90 ml içiyormuş o göğüsten. Yazıyı ekledim çünkü ben şu sonuca vardım; iş yerinde 1,5 yada 2 saatte bir sağacağım. Ne kadar sık sağarsam o kadar uyarılacak. Yani pratikte uygulayabilir miyim bilmiyorum ama şimdilik böyle düşünüyorum. Yazıdan ben bu sonucu çıkardım.

Sağol Nimetcim, inşallah alır...

Ohh afiyet olsun tosun paşama...
Doruk ek gıdalara geçince verirsin bana bu tarifleri...

[
Bu arada sütüm hızla azalıyor arkadaşlar.
Artık göğüslerim sertleşmiyor, sağarken de eskisi kadar rahat ve fazla çıkmıyor :2:

burcu hurma ye müthiş süt yaptı bende dediğin gibi benimde azaldı hurmayı bırakınca[/QUOTE]

Canım selanik hurması di mi, taze trabzon hurması değil?

ah inşallah ew alarak cıkarız burdaan canımm saolasın

Allah gönlüne göre versin canım...

Ahhh srincim olmuyor yaa, 1,52 saatte bir imkansız nerdeyse...
3 saatte bir zor sağıyorum ben.
İnşallah sen fırsat bulabilirsin...

hiç sütü olmayan bir kadın bile bir bebeği düzenli emzirirse sütü gelmeye başlarmış...dün okudum bir yerde...ben çoçuklarımı emziremediğim için çok üzülüyorum ..dün kendi kendime acaba bir şey yaparsam sütüm gelirmi diye düşünürken buldum...en azından belki sağarak biraz daha verebilirim diye düşündüm...araştırma yapılmış bilimsel olarak ispatlanmış bu..denesemmi bende diye düşünmüyor değilim yani....

Merhaba canlar...

Selinius hamile imiş ve bugün kürtaj olacakmış okuduğuma göre çok etkiledi bu durum beni dünden beri
o yavrucağın ne günahı var ki... mafoldumben

Hasretciğim ceren düşmüş geçmiş olsun
Allah korusun yavruları artık çok dikkatli olmamız lazım...

Ebrucuğum taşınmışsın sonunda hayırlı olsun cnm...

Meralciğim sana da kola gelsin...

Eymen artık iyi sayılır sadece çok iştahsız 3-4 saatte bir emiyor oda 5-7 dk. arası
bu ay kilo vermemesine bile razıyım açıkcası sünnet olduğundan beri pek iştahsız yavrum
antibiyotik içiriyorum ya o da iştahsızlık yapıyor sanırım..
Eymen'in alt diş yerleri genişledi ve beyazladı felaket tükürük salgılıyor
ne bulsa ağzına götürüp ısırıyor... dişlerini de erken çıkaracak bu gidişle...

ev çok sıcak dün klima aldık hem salona hem yatak odasına yarın takılmaya gelecek
klimalı odada bebekle nasıl olacak onu da bilmiyorum hoş alsanaalsanasmile

Son düzenleme:

Ebru aynı yazıyı okuduk muhtemelen. Ben erkeklerin de süt bezleri olduğunu onların bile emzirebildiklerini okudum. Oha dedittiriyor ama öyleymiş. Ben de Esin'i meme de tutamıyorum ve sütümü çoğaltmak istiyorum. Şimdiye kadar sağa sağa mamasız emzirmeye geçtik ama 3 hafta sonra işe başlayacağım şu anda sınırda olan kilo alımı işe başlayınca emziremeyip sadece sağmaktan aşağılara düşecek diye endişeleniyorum. Esin'e saat başı meme veriyorum; bazen 1 dk bazen 3 dk... 2 saatte bir emzirirken 6-7 dk kalıyordu. Saat başı emzirirken sütün artması için biraz göğsümde kalması gerekiyor. Henüz beceremedim. Hepimiz hergün ayrı bir sınav veriyoruz. Kafayı takmış durumdayım. Bu ayda böyle saat başı emzirerek gideceğim, ay sonunda bakalım kilo alımı ne olmuş olacak?

Göğüslerimi sağmaktan da sıkıldım çünkü Esin fırsat vermiyor. Biri olsa oyalasa yapabilirim ama bizim kız hiç durmuyor. Oysa benim süt biriktirmem lazım daha 1 kilo süt bile biriktirememişim.

....

ev çok sıcak dün klima aldık hem salona hem yatak odasına yarın takılmaya gelecek
klimalı odada bebekle nasıl olacak onu da bilmiyorum hoş alsanaalsanasmile

direkt Eymen'e gelmeyecek ve çok soğutmayacaksınız klimayı 25-26 dereceye ayarlayacaksınız sanırım

direkt Eymen'e gelmeyecek ve çok soğutmayacaksınız klimayı 25-26 dereceye ayarlayacaksınız sanırım

evet oradaki adamda en düşük 24 derece olsun dedi direkt gelmesine imkan yok zaten klimaların takılacağı yerler köşe...

sağ ol canım sen işe başlamadın mı ?

ben lg nin görüntülüsünü kullanıyorum benimkide çok cızırtı yapıyor kablosuyla oynayarak en düşük cızırtı ayarında bırakıyorum

Ahh canım yaa, dene valla, çıkmadık canda umut vardır demişler.
İnşallah gelir.

Pınarcım narkozdan sonra iştahsızlık olurmuş bebeklerde, düzelir inşallah.
Doruk da göz operasyonundan beri çok iştahsız, kilo alamamış.

Esrincim, gece kalkıp süt sağmanı tavsiye edebilirim sana, ben o yöntemle 3 litre süt biriktirmiştim.

Son düzenleme:
Canım yeni evin hayırlı uğurlu olsun güle güle oturun.

CAnım merhaba,
diyosun ya gece 3 saatte 1 emzirilecek diyeeee Doruk 3 saatte 1 kalkmıyormu geceleri?
Ya sorma ben 2 aydır hala bizim kızın emme problemi ile uğraşıyorum...Gözü açık kesseler almıyo memeyi bende sadece uykuda verebiliyorum bu yüzden sadece uykuda karın doyurmaya alıştı sanırım gözü açık emmeyi unuttu...Biberonlada öğürüo kusuyo alıştıramadım biberona ama ben işe başladığımda mecbur alışacak...
Biberon olarak ne kullanıyosun nası alıştırdın???
Benimkindede bazen gün içinde 5 saat emmediği oluyo ama hiiiç oralı olmuyo şen şakrak oynamaya devam ediyo karnı aç yada tok umru değil

evet oradaki adamda en düşük 24 derece olsun dedi direkt gelmesine imkan yok zaten klimaların takılacağı yerler köşe...

sağ ol canım sen işe başlamadın mı ?

3 hafta sonra başlıyorum Pınarcım.

Gece 2-3 kere emziriyorum sonrada uyuyayım diye uğraşıyorum. Sen gece emzirmiyor muydun ki?

Kızlar acil cevap
BU cumartesi kuzenimin düğünü var,
bi elbise alcam ama boşboş gezmek istemiyorum..böle kumaş yada keten,kısa, kayık yaka, kolsuz ve kemerli elbise nerden alabilirim hani böle üstünede incik boncuk filan takılıoooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…