-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #67.781
hayırlı olsun cnm inşallah ev alana kadar çıkmazsın artık bu evden ..son kiralık evin olur..
Esrin çok teşekkür ederim.
Yeni sistemde sık emzirmeye başladık, umarım süte de faydası olur.
Bu burada mahsur durumdayım, yavrumu nerde bulup emziricem
Kızlar pompanın bebeğin emdiği gibi çekemediğini düşünen var mı?
Sanki Doruk emerken daha çok süt geliyor da, sağarken daha çabuk bitiyor gibi geliyor bana...
hatçe sen haklısın dogumdan sonra bizi beyenmiyolar galiba ulan sanki tek yaptık bebekleri.klava:
ebru birde işin yok çocukla çıktıgın evimi temizleyecen boş ver,
hasret geçmiş olsun ceroya, yagız benim üztümde sürünüyo ama henüz yere koydugumda sürünemiyo.
gerçekten dikkat etmemiz lazım,
selki güzel haberlerle gel inşallah iyiye gidiyodur
burcum insanın içine oturuyo ama bu aylarda sanırım bebeklerin kilo alması düşüyo, üzülme inşallah birdhaki ay güzel alır doruk paşa.
soğuk oluyor o aşılar..emirhanda pek sevmiyor ama iğnedeki kadar ağlamıyor şükür....çabuk susuyo....:))))))
bende saat 2 ye aldım randevuyu şimdi dr den..ançak çıkarım zaten..
12 de sebze çorbasını veririm...çıkmadanda meyve suyunu....oralarda açıkmasın...
bu gÜn çorbasına exradan semizotuda kattım 2 dal bir güzel koktu çorbası.çokta faydalı.balıktaki kadar omega 3 varmış içinde...semizotunu severim zaten..inşallah emirhanda sever....
bu gün çoğumuzn aşısı var sanırım...geçmiş olsun hepimize...
[
Bu arada sütüm hızla azalıyor arkadaşlar.
Artık göğüslerim sertleşmiyor, sağarken de eskisi kadar rahat ve fazla çıkmıyor :2:
ah inşallah ew alarak cıkarız burdaan canımm saolasın
Canım hiçbir pompa bebeğin emdiği gibi çekemez 60 ml sağıyorsan bebeğin 90 ml içiyormuş o göğüsten. Yazıyı ekledim çünkü ben şu sonuca vardım; iş yerinde 1,5 yada 2 saatte bir sağacağım. Ne kadar sık sağarsam o kadar uyarılacak. Yani pratikte uygulayabilir miyim bilmiyorum ama şimdilik böyle düşünüyorum. Yazıdan ben bu sonucu çıkardım.
hiç sütü olmayan bir kadın bile bir bebeği düzenli emzirirse sütü gelmeye başlarmış...dün okudum bir yerde...ben çoçuklarımı emziremediğim için çok üzülüyorum ..dün kendi kendime acaba bir şey yaparsam sütüm gelirmi diye düşünürken buldum...en azından belki sağarak biraz daha verebilirim diye düşündüm...araştırma yapılmış bilimsel olarak ispatlanmış bu..denesemmi bende diye düşünmüyor değilim yani....
....
ev çok sıcak dün klima aldık hem salona hem yatak odasına yarın takılmaya gelecek
klimalı odada bebekle nasıl olacak onu da bilmiyorum hoş alsanaalsanasmile
direkt Eymen'e gelmeyecek ve çok soğutmayacaksınız klimayı 25-26 dereceye ayarlayacaksınız sanırım
hiç sütü olmayan bir kadın bile bir bebeği düzenli emzirirse sütü gelmeye başlarmış...dün okudum bir yerde...ben çoçuklarımı emziremediğim için çok üzülüyorum ..dün kendi kendime acaba bir şey yaparsam sütüm gelirmi diye düşünürken buldum...en azından belki sağarak biraz daha verebilirim diye düşündüm...araştırma yapılmış bilimsel olarak ispatlanmış bu..denesemmi bende diye düşünmüyor değilim yani....
Merhaba canlar...
Selinius hamile imiş ve bugün kürtaj olacakmış okuduğuma göre çok etkiledi bu durum beni dünden beri
o yavrucağın ne günahı var ki... mafoldumben
Hasretciğim ceren düşmüş geçmiş olsun
Allah korusun yavruları artık çok dikkatli olmamız lazım...
Ebrucuğum taşınmışsın sonunda hayırlı olsun cnm...
Meralciğim sana da kola gelsin...
Eymen artık iyi sayılır sadece çok iştahsız 3-4 saatte bir emiyor oda 5-7 dk. arası
bu ay kilo vermemesine bile razıyım açıkcası sünnet olduğundan beri pek iştahsız yavrum
antibiyotik içiriyorum ya o da iştahsızlık yapıyor sanırım..
Eymen'in alt diş yerleri genişledi ve beyazladı felaket tükürük salgılıyor
ne bulsa ağzına götürüp ısırıyor... dişlerini de erken çıkaracak bu gidişle...
ev çok sıcak dün klima aldık hem salona hem yatak odasına yarın takılmaya gelecek
klimalı odada bebekle nasıl olacak onu da bilmiyorum hoş alsanaalsanasmile
Ebru aynı yazıyı okuduk muhtemelen. Ben erkeklerin de süt bezleri olduğunu onların bile emzirebildiklerini okudum. Oha dedittiriyor ama öyleymiş. Ben de Esin'i meme de tutamıyorum ve sütümü çoğaltmak istiyorum. Şimdiye kadar sağa sağa mamasız emzirmeye geçtik ama 3 hafta sonra işe başlayacağım şu anda sınırda olan kilo alımı işe başlayınca emziremeyip sadece sağmaktan aşağılara düşecek diye endişeleniyorum. Esin'e saat başı meme veriyorum; bazen 1 dk bazen 3 dk... 2 saatte bir emzirirken 6-7 dk kalıyordu. Saat başı emzirirken sütün artması için biraz göğsümde kalması gerekiyor. Henüz beceremedim. Hepimiz hergün ayrı bir sınav veriyoruz. Kafayı takmış durumdayım. Bu ayda böyle saat başı emzirerek gideceğim, ay sonunda bakalım kilo alımı ne olmuş olacak?
Göğüslerimi sağmaktan da sıkıldım çünkü Esin fırsat vermiyor. Biri olsa oyalasa yapabilirim ama bizim kız hiç durmuyor. Oysa benim süt biriktirmem lazım daha 1 kilo süt bile biriktirememişim.
Canım yeni evin hayırlı uğurlu olsun güle güle oturun.günaydın aşklar...taşındık artık bilioyosunuz..ama ew cok dagınık yerleştremedik daa annemde kaldık bu gece..bugün ögleden sonra yagmr un aşısı var..ordan annemin yani bizim evimizin neşesi köpegimiz var adı puki..veterinere götürecez bugün..egzaması var..15 yşında yaşlı bayagı..ordanda ewe gecicemmm yerleştrmeye..bu akşam eşimin dayı kızının dügünü var ben gidemem onlar gider kaynvaldiklerle...:umursamaz:
CAnım merhaba,Haftanın ilk günaydını benden olsun...
Günaydın herkese,
Bebişlerimiz iyidir inşallah...
Cumartesi günü doktor kontrolümüz vardı... Benim kuzunun gelişimi, hareketliliği, kendisi ile aynı ayda olan bebeklerden öndeymiş... Boyu 65 cm olmuş, 3 haftada 3,5 cm uzamış yani... Fakaaaat, 3 haftada sadece 210 gr almış. Çok canım sıkıldı, sadece anne sütünde ısrar etmemem lazım sanırım.
Yine de doktorumuz emzirme düzenini değiştirerek 5 gün daha süre verdi. Narkoz aldığı için iştahsız olabilirmiş, biraz daha deneyelim dedi. Şimdi gündüz 2 saatte bir biberon verilecek, gece de 3 saatte bir emzirilecek. Uyusa bile uyandırıp emziriyorum, bakalım ne olacak?
Bu arada hiç bir açlık belirtisi yok kuzuda, gayet huzurlu, oynuyor, çığlıklar atıyor, düzenli uyuyor, anlamadım gitti...
kızlar dün telsiz aldım weewell görüntülü olandan ama çok cızırtı yaptı. kullanan var mı?
evet oradaki adamda en düşük 24 derece olsun dedi direkt gelmesine imkan yok zaten klimaların takılacağı yerler köşe...
sağ ol canım sen işe başlamadın mı ?
Ahh canım yaa, dene valla, çıkmadık canda umut vardır demişler.
İnşallah gelir.
Pınarcım narkozdan sonra iştahsızlık olurmuş bebeklerde, düzelir inşallah.
Doruk da göz operasyonundan beri çok iştahsız, kilo alamamış.
Esrincim, gece kalkıp süt sağmanı tavsiye edebilirim sana, ben o yöntemle 3 litre süt biriktirmiştim.
etme şansın varsa et benim olsaydı ederdim basit görüntüsüz telsizlerden alırdımOffff napcaz yaaa. iademi etsem acaba??