- 22 Ocak 2009
- 2.059
- 1
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #67.761
günaydın kızlar...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar günaydın nasılsınız..ben ev işi ytapıyorum eğer erken biterse işim dr ye götüreceğim emirhanı..bakalım bu ay nasıl olmuş..ben bi boğazlarına baktırayım..kızarıklık ne durumda....iştahsızlığıda varya onuda bir sorucam...
bosna canım maşallah oğluşuna....üzülme önümüzdeki ay inşallah güzel kilo alır..emirhanda geçen ay 300 gr aldı sadece....insan çok üzülüyor..içine oturuyor...seni çok iyi anlıyorum...
gnaydın arkadaşlar.....
dün öldüm valla...gündüz 19 kişilik misafir ağırladım.akşam da 10 kişilik yemekli misafir......yavrucuğum dün gürültüden gözünü kırpmadı...çok huzursuz oldu........hiç sevmiyo kalabalığı......ayrıca deli ettiler beni dün...biri diyo ay bu çocuk pişiyo .....biri diyo ay ayakları üşür çorabını giydir(40 derecede),kayınvalidem ve annem başlıyo bu çocuk doymuyo meme aranıp duruyo,halbuki uykusuzluktan...görümcem ne bulursa yediriyo,veriyo ağzına........ben annesiyim yaf...benden iyi kim anlar çocuğumun derdinden...çıldırıyordum dün az kaldı.......
Günaydın canlaropuyorumnanaktan site sonunda çalışır duruma gelmiş. bu akşam misafirlerim var kızlar ve bu hafta bende olacaklar. bu hafta ancak arada girer okurum yazdıklarınızı. pazar günü de zaten armutluya gidiyorum 15 günlüğüne. özlicem sizi
maşallah cnm Doruk paşaya. nasılsa 4.ayını doldurdu artık olmadı ek gıdaya başlarsınız cnm,takma kafaya
sağol Filizcim tarif için
gnaydın arkadaşlar.....
dün öldüm valla...gündüz 19 kişilik misafir ağırladım.akşam da 10 kişilik yemekli misafir......yavrucuğum dün gürültüden gözünü kırpmadı...çok huzursuz oldu........hiç sevmiyo kalabalığı......ayrıca deli ettiler beni dün...biri diyo ay bu çocuk pişiyo .....biri diyo ay ayakları üşür çorabını giydir(40 derecede),kayınvalidem ve annem başlıyo bu çocuk doymuyo meme aranıp duruyo,halbuki uykusuzluktan...görümcem ne bulursa yediriyo,veriyo ağzına........ben annesiyim yaf...benden iyi kim anlar çocuğumun derdinden...çıldırıyordum dün az kaldı.......
Sağol Ebrucum.
Dediğin gibi valla, resmen içime oturdu, gözüme uyku girmedi doğru dürüst.
kaydirigubbakcemile5 Ah canım yaa, mahvolmuşsundur.
Valla herkes bizden iyi biliyor çocuğumuzun huyunu, ihtiyaçlarını, bizde de var aynı dert.
Sağol Meralcim...
Doktor anne sütüne pirinç unu karıştırırız belki dedi, bakalım son karar ne olacak.
Bu arada sütüm hızla azalıyor arkadaşlar.
Artık göğüslerim sertleşmiyor, sağarken de eskisi kadar rahat ve fazla çıkmıyor :2:
anlıyorum burcucum seni biliyorsun bizimde böyle bir durumumuz oldu geçtiğimiz günlerde.peki doruk paşa toplamda kaç kilo olmuş.banada ogün sağlık ocağında meyvelere başla demişlerdi ama ben hala sadece anne sütü veriyorum 1hafta 10 gün bakacağım duruma ondan sonra belki bizde geçeriz ek gıdaya.Haftanın ilk günaydını benden olsun...
Günaydın herkese,
Bebişlerimiz iyidir inşallah...
Cumartesi günü doktor kontrolümüz vardı... Benim kuzunun gelişimi, hareketliliği, kendisi ile aynı ayda olan bebeklerden öndeymiş... Boyu 65 cm olmuş, 3 haftada 3,5 cm uzamış yani... Fakaaaat, 3 haftada sadece 210 gr almış. Çok canım sıkıldı, sadece anne sütünde ısrar etmemem lazım sanırım.
Yine de doktorumuz emzirme düzenini değiştirerek 5 gün daha süre verdi. Narkoz aldığı için iştahsız olabilirmiş, biraz daha deneyelim dedi. Şimdi gündüz 2 saatte bir biberon verilecek, gece de 3 saatte bir emzirilecek. Uyusa bile uyandırıp emziriyorum, bakalım ne olacak?
Bu arada hiç bir açlık belirtisi yok kuzuda, gayet huzurlu, oynuyor, çığlıklar atıyor, düzenli uyuyor, anlamadım gitti...
bende geçen ay öyle bir hafta falan doğru durust uyuyamadım sıkıntıdan...
bende bu gün götüreceğim bakalım inşallah işlerimi bitirebilirsem...rota virusünün 3 dozuda yapılaçak bu gün...çok merak ediyorum bu ay nasıl kilosu diye..yine al aldıysa diye korkuyorumda aslında...içim az huzursuz...
GÜNAYDIN canlar dilerim herkes için güzel bir hafta olsunopuyorumnanaktan
anlıyorum burcucum seni biliyorsun bizimde böyle bir durumumuz oldu geçtiğimiz günlerde.peki doruk paşa toplamda kaç kilo olmuş.banada ogün sağlık ocağında meyvelere başla demişlerdi ama ben hala sadece anne sütü veriyorum 1hafta 10 gün bakacağım duruma ondan sonra belki bizde geçeriz ek gıdaya.
İnşallah bu ay çok güzel kilo almıştır, boğazı da iyileşmiştir, demir gibidir Emirhancık...
Biz de ikinci dozu olduk cumartesi günü, çok sinirlendi benim bıdık :)
bizimde aşımız varrrr bugün....bence aşıdan hemen sonra içir..bende calpol vericem.Kızlar günaydınnn
uzun zamandır giremiyorum ya. telaşlarım war birazda...
Bugün aşımız var 4. ay aşısı gitmeden önce carpol mu ne o ağrı kesiciyi ateş düşürücüyü içiriyimmi siz içirdiniz mi. öğleden sonra gidicemde...
benimki daha dr yi gördümü kızıyo..yabancı seçiyor sanırım biraz...bakalım ağızdan veriyorlarya içim daha rahat ...iğne olayı hiç hoşuma gitmiyor....çoçuğun canı yanıyor...çok ağlıyor zaten iğne yaptıklarında...bunu pek anlamaz sanırım...
Kızlar günaydınnn
uzun zamandır giremiyorum ya. telaşlarım war birazda...
Bugün aşımız var 4. ay aşısı gitmeden önce carpol mu ne o ağrı kesiciyi ateş düşürücüyü içiriyimmi siz içirdiniz mi. öğleden sonra gidicemde...
günaydın aşklar...taşındık artık bilioyosunuz..ama ew cok dagınık yerleştremedik daa annemde kaldık bu gece..bugün ögleden sonra yagmr un aşısı var..ordan annemin yani bizim evimizin neşesi köpegimiz var adı puki..veterinere götürecez bugün..egzaması var..15 yşında yaşlı bayagı..ordanda ewe gecicemmm yerleştrmeye..bu akşam eşimin dayı kızının dügünü var ben gidemem onlar gider kaynvaldiklerle...:umursamaz:
İğneyi ben de hiç sevmiyorum. Tabi Doruk da sevmiyor.
Gel gör ki bizimki ağzıdan verdikleri aşıda bile ağladı, pek biliyor ağzının tadını sıpa :)
Ben aşıdan sonra verdim.
Geçmiş olsun şimdiden...
Sağol Ebrucum.
Dediğin gibi valla, resmen içime oturdu, gözüme uyku girmedi doğru dürüst.
........
Bu arada sütüm hızla azalıyor arkadaşlar.
Artık göğüslerim sertleşmiyor, sağarken de eskisi kadar rahat ve fazla çıkmıyor :2: