2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canancım ben de hiç mama vermedim.
Her gün sağıyorum işyerinde, onlarla doyuyor benim kuzu...
Yani inşallah doyuyordur :)

Canlarım ben geldim...
İki gündür çok işim var, öğle yemeğini bile ofise getirtiyorum, giremedim o yüzden.
Kuzularımız ve annelerimiz iyidir inşallah...

Doruk bebeğimin göz operasyonu yarın.
Kalbim çarpıp duruyor, çok gerginim.
Allah beterinden saklasın ama narkoz alacak olması korkutuyor beni.
İnşallah hayırlısıyla atlatırız şu işi...

Bu arada Doruk iki gecedir nerdeyse saat başı uyanıyor, meme emmeden de uyumuyor.
Her uyanışında 1 saatten önce uyumuyor.
Ağlamıyor, huysuzlanmıyor, uyanık kalmak istiyor sadece.
Doymuyor mu acaba diyorum ama sağarken de güzel süt çıkıyor.
Doktor günde 6 defa idrr yapıyorsa doyuyordur demişti, 6dan fazla yapıyor.
Ama gece sürekli emmek istiyor.
Başka nasıl anlarım doyup doymadığını?

Sürünüyorum uykusuzluktan, rakamlar uçuyor resmen gözümde.

Allah şifasını versin minik meleğin dua edeceğim sizin için ... aglamıyorsa doyuyodur bence senden ayrı ya onun için yapıyo olabilir ac olsa aglar huysuzlanır

Allah şifasını versin minik meleğin dua edeceğim sizin için ... aglamıyorsa doyuyodur bence senden ayrı ya onun için yapıyo olabilir ac olsa aglar huysuzlanır

Canım çok teşekkür ederim, Allah razı olsun.
Olabilir, belki de benim evde olduğum amanları uykuda geçirmek istemiyor sıpa :)

meraba kızlar geçmişşi okuyamadım bir türlü yağız çok huysuz
nasılsınız umarım kötü bişey yoktur.
burcu allah yardımcısı olsun meleginin.

Canlarım ben geldim...
İki gündür çok işim var, öğle yemeğini bile ofise getirtiyorum, giremedim o yüzden.

Bu arada Doruk iki gecedir nerdeyse saat başı uyanıyor, meme emmeden de uyumuyor.

Bosnacığım allah acil şifalar versin canım.. İnşallah çabuk atlatır.. Benimkide nerdeyse saat başıbuyanıyor 1 haftadır.. Huyu değişti.. Nazar değdi yavruma.. gecede 2 kez kalkar emer uyurdu.. şimdi ağlıyor.. Karnı ağerıyor sanki..Geçer inşallah..

kızlar yağız sıçrıyo korkuyo hemd çok,
komşumuz var bulgarıstanlı kurşun döktür bu çocuga dedi yastıgının altına koy
bir daha korkmaz bende böyle şeylere pek inanmam ne yapayım dogrumu sizce.
cumartesi gidelim diyo ..

BURDA ki en rahat we en rahıtına düşkün insan seyhan..:hulya:

rahatlığıma diyeceğim yokda ama çokda rahatıma düşkün değilimdir hasret kızz sende beni gamsız ettin iyice hee

Canlarım ben geldim...

canım hadi bi çırpıda gelir geçer inşallah Rabbim acil şifalar versin hemencik geçsin kuzunun gözü
bebişlerin dönem dönem huyları değişiyo sanırım birde büyüdükce artık keşfetme istekleri artıyo dikkatleri dağılıyo valla benimkinin dönencesini uyandıkdan sonra takıyorum yoksa arada bi gözünü açınca onları gördümü uyumuyo yeniden onlar yokken dalıyo hemen tekrar
korkumddan gece zifiri karanlıkda yediriorum en küçük ışık bizimkini uyandırıyo bi daha da 1 saat uyumuyo

uykusunda mı? ya batıl inanç derler ama bi zararı olmadıktan sonra bnde olsam yaptırırım nazara karşı iyi geldiğine inanıyorum.. yastığının altında falan kuran, dua falan war mı?

bende pek inanmam ben sadece okuyorum her fırsatta ve özellikle babasına okutuyorum baba duası çok önemliymiş şu mustafa hoca varya kanal7 de bi kere denk geldim o sölemişti

rahatlığıma diyeceğim yokda ama çokda rahatıma düşkün değilimdir hasret kızz sende beni gamsız ettin iyice hee

canım hadi bi çırpıda gelir geçer inşallah Rabbim acil şifalar versin hemencik geçsin kuzunun gözü
bebişlerin dönem dönem huyları değişiyo sanırım birde büyüdükce artık keşfetme istekleri artıyo dikkatleri dağılıyo valla benimkinin dönencesini uyandıkdan sonra takıyorum yoksa arada bi gözünü açınca onları gördümü uyumuyo yeniden onlar yokken dalıyo hemen tekrar
korkumddan gece zifiri karanlıkda yediriorum en küçük ışık bizimkini uyandırıyo bi daha da 1 saat uyumuyo

kız gamszlıkla ne alekesempatiksalakcinni istediğin zamn uzanıyosun uyuyosun, dinleniyosun.. rahatını biliosun yani.. hamişkende öleydin yata yata büyüttün karpuz kawunu:roflol:

bi yeğenimiz eksikti başımızda şimdi hergün eleman 3ken 4 oldu artık kazan alacağım tencereleri kaldırıcam!

şu medusa 82ye mesajda gönderilmiyo taktım buna ben yaaa geçmişi okuyo desek aylardır burda oku oku hatim indirecek! bu başka bişi takipte bizi okuyor... ağzımı bozucam şimdi

uykusunda mı? ya batıl inanç derler ama bi zararı olmadıktan sonra bnde olsam yaptırırım nazara karşı iyi geldiğine inanıyorum.. yastığının altında falan kuran, dua falan war mı?
uykudada uyanıkkende hiç farketmi cnm. evet kur'an var yastıgının altıda..
bende pek inanmam ben sadece okuyorum her fırsatta ve özellikle babasına okutuyorum baba duası çok önemliymiş şu mustafa hoca varya kanal7 de bi kere denk geldim o sölemişti
bende okurum cnm eşimede söylerim sende oku diye,sevdiyim hocalardandır mustafa:)
bi yeğenimiz eksikti başımızda şimdi hergün eleman 3ken 4 oldu artık kazan alacağım tencereleri kaldırıcam!

kız hasret madm kazanla yyapıyon bizede yolla kargoyla bende kurtulmuş olurum yemek derdinden :))bundan sonra senin adın derman abla:)

kız gamszlıkla ne alekesempatiksalakcinni istediğin zamn uzanıyosun uyuyosun, dinleniyosun.. rahatını biliosun yani.. hamişkende öleydin yata yata büyüttün karpuz kawunu:roflol:

oyy gülüm ya yerim senii ben haklısın aslında ne diyim hee darısı başına en kısa zamanda diyim

şu medusa 82ye mesajda gönderilmiyo taktım buna ben yaaa geçmişi okuyo desek aylardır burda oku oku hatim indirecek! bu başka bişi takipte bizi okuyor... ağzımı bozucam şimdi

şikayet edemiyomuyuz biri bizi gözetliyor resmen:1ninca:

aşkitom geldi kıslar gitmeden son bi alışverişe gidicez oğluşum uyansın öpüyorum kocaman yaww ben 25 gün ne yapıcam siz olmadan çok özliycem vallaolumunekankayizsmile

X