2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bugün makarna yapcaktım ama oğlanın canı yoğurt çorbası ile köfte çekmiş, kalktım ona onları yaptım, biri de burda patatews salatası demişti canım çekti kendime de patates salatası yaptım yedik güzelce. bu arada hepiniz gitmişiniz tabiaklinialirimsmile

kısır yapmadım hiç valla nası yapem bi anlat da maralım..

canım kısırı herkes çok farklı yapıyor. ben şahsen çok karışık kısırı sevmem. kendi yaptığımı anlatayım sana, sen yine de alıştığın tatta yapmak istiyosan annenden de al tarifiyerimseniben şimdik öncelikle bulguru sıcak suyla ıslamamız gerekiyo. ben kişi başı 1 çay bardağı olarak yapıyorum. her bir bardak bulgur için aynı miktarda su kullanıyorum ıslarken. (yani 3 bardak bulguru 3 bardak kaynamış su ile ıslıyorum.bu arada suyu döktükten hemen sonra üstünü kapıyosun suyunu iyice çekene kadar) bulgur bi kenarda beklerken yeşillikleri hazırlıyorsun. ben sadece yeşil soğan ve maydonoz seviyorum içinde. ama dereotu,marul hatta rendelenmiş havuç ekleyenler de var. suyunu iyice çekmiş ve yumuşamış bulgura tuz ve bilimum baharatları(karabiber,pulbiber,nane,kimyon) ve de salçasını ekleyip yeşilikleri de katıyorum. en son da üstüne yağ gezdiriyorum güzelce karıştırıyorum ve kısır hazırrr. uffff altıüstü bi kısır tarifi yazdım amma da uzattım heeeaklinialirimsmile

hahhah aynen böyle mi dedin yoksa sadece cuma gelsinler kısmını mı söyledin?aklinialirimsmile

aynen şöyle dedim askım ev cok kirli annem cumaya gelsin dedim :)))) diğerini içimden söledimmmmmm

seni cin seniaklinialirimsmile annem haaaa:jeyyar:

ütü yaptım bir kısmı tek elle bi elimde doğan bey vardı tabii uyusun diye yıkadık 20 dk ancak uyudu.
görüşürüz kızlar yemek vaktii

her işi yapıyorum da ben de ütü nasıl oluyo be anam?

bugün kimse benim kadar tembel olamaz kociş yok diye yatağı bilem kapatmadım
kıss ebru bende sana hayırlı olsun didim görmedin sanırım küsmüsün yoksam bana hiç cvp yazmıyondaCADIARZU

görüşürüz tatlımopuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3 halbuki normalde kocanın umrunda bile değildir bence yatağın toplanıp toplanmadığı. ama yine de adam eve gelince toplu görsün istiyo insan

iyi akşamlar kızlar.. umarım herkes çoook iyidir.. ben idare etmeye çalışıyorum ağzım hala yara biri geçio biri başlıyo yemek içmek konuşmak işkence oluyo çok acıyo.. çok fena saçlarım dökülüyo bide çok üzülüyorum inş. çabuk geçer:1no2:eek:ğlum iyi maşallah ama gündüz uyumuyo hiç bişi yapamıyorum bu ara hep kucakta.. sağlığı iyi olsun da taşırım napiim diorum.. bide bu günlerde salyası ve kusması çok sürekli üst değiştirmekten bıktım valla.. benimde canım kısır istedi şimdi ama yemeye korkuyorum gaz yapar oğluma die ama çok özledim :a015:

kaydirigubbakcemile3 halbuki normalde kocanın umrunda bile değildir bence yatağın toplanıp toplanmadığı. ama yine de adam eve gelince toplu görsün istiyo insan

umrunda valla benimki benden beterdir ben dağınığımdır ama o düzenlidir onun dolabı benimkinden düzgün olmuştur hep
sabah kalkar ilk işi koltukların yastıklarını düzeltir bulaşık mak. boşaltır hafta sonu kahvaltı hazırlar (sadece çay yapmaz) iki gün evi süpürmezsem aşkım yarın bi evi süpürürmüsün der çoğu şeyi bana yardım etmek için yapar sağolsun bak özledim şimdi tocamı yaww Şeniz

umrunda valla benimki benden beterdir ben dağınığımdır ama o düzenlidir onun dolabı benimkinden düzgün olmuştur hep
sabah kalkar ilk işi koltukların yastıklarını düzeltir bulaşık mak. boşaltır hafta sonu kahvaltı hazırlar (sadece çay yapmaz) iki gün evi süpürmezsem aşkım yarın bi evi süpürürmüsün der çoğu şeyi bana yardım etmek için yapar sağolsun bak özledim şimdi tocamı yaww Şeniz
maşaallahhh akannehir

iyi akşamlar kızlar.. umarım herkes çoook iyidir.. ben idare etmeye çalışıyorum ağzım hala yara biri geçio biri başlıyo yemek içmek konuşmak işkence oluyo çok acıyo.. çok fena saçlarım dökülüyo bide çok üzülüyorum inş. çabuk geçer:1no2:eek:ğlum iyi maşallah ama gündüz uyumuyo hiç bişi yapamıyorum bu ara hep kucakta.. sağlığı iyi olsun da taşırım napiim diorum.. bide bu günlerde salyası ve kusması çok sürekli üst değiştirmekten bıktım valla.. benimde canım kısır istedi şimdi ama yemeye korkuyorum gaz yapar oğluma die ama çok özledim :a015:
bu aralar hepimizin bebeklerinde aynı sorun var sanırım.herhalde diş çıkarma dönemleri bizimki kendi üstünü batırdığı gibi benim üstümüde sünnetliyo valla

oh maşallah seyhan ne eş varmış sende öyle bizimki çıkardığını bırakır ortada bi salata yapmaya kalkar tezgah felç ama hakkını yemiyim jilet gibi ütü yapar:nazar:

ebruş gözün aydın evi tutmuşsun.........güle güle otur...........,,,

asya da çok salyalandı kızlar...durmadan önlük değiştiriyoruz........bide emerken başı çok terliyo?sizinkilerde terliyormu?

maşaallahhh akannehir

bu aralar hepimizin bebeklerinde aynı sorun var sanırım.herhalde diş çıkarma dönemleri bizimki kendi üstünü batırdığı gibi benim üstümüde sünnetliyo valla

oh maşallah seyhan ne eş varmış sende öyle bizimki çıkardığını bırakır ortada bi salata yapmaya kalkar tezgah felç ama hakkını yemiyim jilet gibi ütü yapar:nazar:

zemuszemus canım aşkım yaa yapar valla kızlar Allah razı olsun hakkını yiyemem
en zor işi yapıyormuş seninki ben hiç sevmem ütü yapmayı hoşş bu ara hiçbir işi yapmayı sevmiyorumya

asya da çok salyalandı kızlar...durmadan önlük değiştiriyoruz........bide emerken başı çok terliyo?sizinkilerde terliyormu?

evet ensesi terliyo benimkininde sanırım ben artık 2 numaralı biberon ucu alsam iyi olacak

evet hem de nasıl...kan ter içinde kalıyor yavrucak...salya da aynen Filizin dediği gibi kendini değil sadece beni babasını her yeri ıslatıyor...ellerini çok koyardı ağzına ma iki gündür deli gibi saldırıyor...sanki dişi kaşınıyor...kontrol ettim ama şişilk yok:uhm:

evet hem de nasıl...kan ter içinde kalıyor yavrucak...salya da aynen Filizin dediği gibi kendini değil sadece beni babasını her yeri ıslatıyor...ellerini çok koyardı ağzına ma iki gündür deli gibi saldırıyor...sanki dişi kaşınıyor...kontrol ettim ama şişilk yok:uhm:

Aynı durum bizde de var hatta benim parmağımı bile yakalasa ağzına sokmaya çalışıyor, herkes 1-2 ay böyle olur ondan sonra diş çıkarır diyor yazık kuzucuklarımıza
:sinifsinif:

Bu arada daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama yeni bir konu geldi aklıma hani herkes kaynanatörlerden şikayetçi ya doğumda ne taktılar size ya da bebişlere? Benim kaynana iyi sayılır ama bir cumhuriyet altını taktı halbuki hamile kalmadan önce sen doğur Trabzon bileziği takıcam diyordu :KK43:

helal diyorum başka bişey de demiyorum:nazar:

Bu arada daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama yeni bir konu geldi aklıma hani herkes kaynanatörlerden şikayetçi ya doğumda ne taktılar size ya da bebişlere? Benim kaynana iyi sayılır ama bir cumhuriyet altını taktı halbuki hamile kalmadan önce sen doğur Trabzon bileziği takıcam diyordu :KK43:

ilahi nerden geldi aklına? benimkiler kaynana ve kayınpeder birer cumhuriyet taktı. kayınpeder ayrıca da 1000tl para verdi bana, sen kendin al ne istiyosan dediaklinialirimsmile

ii geceler anişler uzun zamandır giremiyorum çok özledim sizleri ya ee anlatın ne var ne yok buluştunuzmu ayy çok merak ettim bebişler napıyo

Benimkiler hiç bir şey takmadılar bana, kızıma bilezik almışlar.Siz böyle söyleyince çok kızıyorum onlara.Zaten kızım doğduğunda umredelerdi , kızımı da görmeye kızım 3 aylıkken geldiler.

ii geceler anişler uzun zamandır giremiyorum çok özledim sizleri ya ee anlatın ne var ne yok buluştunuzmu ayy çok merak ettim bebişler napıyo

evet yaa nerelerdesin sen bakiim? evet buluştuk cnm,çok güzel geçtisempatiksalakcinni

Benimkiler hiç bir şey takmadılar bana, kızıma bilezik almışlar.Siz böyle söyleyince çok kızıyorum onlara.Zaten kızım doğduğunda umredelerdi , kızımı da görmeye kızım 3 aylıkken geldiler.

amannn boşver yaaaa, ne takıyosun. belki de para topluyodur kaynanan söz verdiyse alır herhalde

X