- 28 Şubat 2010
- 4.988
- 0
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #65.921
bugün makarna yapcaktım ama oğlanın canı yoğurt çorbası ile köfte çekmiş, kalktım ona onları yaptım, biri de burda patatews salatası demişti canım çekti kendime de patates salatası yaptım yedik güzelce. bu arada hepiniz gitmişiniz tabiaklinialirimsmile
canım kısırı herkes çok farklı yapıyor. ben şahsen çok karışık kısırı sevmem. kendi yaptığımı anlatayım sana, sen yine de alıştığın tatta yapmak istiyosan annenden de al tarifiyerimseniben şimdik öncelikle bulguru sıcak suyla ıslamamız gerekiyo. ben kişi başı 1 çay bardağı olarak yapıyorum. her bir bardak bulgur için aynı miktarda su kullanıyorum ıslarken. (yani 3 bardak bulguru 3 bardak kaynamış su ile ıslıyorum.bu arada suyu döktükten hemen sonra üstünü kapıyosun suyunu iyice çekene kadar) bulgur bi kenarda beklerken yeşillikleri hazırlıyorsun. ben sadece yeşil soğan ve maydonoz seviyorum içinde. ama dereotu,marul hatta rendelenmiş havuç ekleyenler de var. suyunu iyice çekmiş ve yumuşamış bulgura tuz ve bilimum baharatları(karabiber,pulbiber,nane,kimyon) ve de salçasını ekleyip yeşilikleri de katıyorum. en son da üstüne yağ gezdiriyorum güzelce karıştırıyorum ve kısır hazırrr. uffff altıüstü bi kısır tarifi yazdım amma da uzattım heeeaklinialirimsmile
kısır yapmadım hiç valla nası yapem bi anlat da maralım..
canım kısırı herkes çok farklı yapıyor. ben şahsen çok karışık kısırı sevmem. kendi yaptığımı anlatayım sana, sen yine de alıştığın tatta yapmak istiyosan annenden de al tarifiyerimseniben şimdik öncelikle bulguru sıcak suyla ıslamamız gerekiyo. ben kişi başı 1 çay bardağı olarak yapıyorum. her bir bardak bulgur için aynı miktarda su kullanıyorum ıslarken. (yani 3 bardak bulguru 3 bardak kaynamış su ile ıslıyorum.bu arada suyu döktükten hemen sonra üstünü kapıyosun suyunu iyice çekene kadar) bulgur bi kenarda beklerken yeşillikleri hazırlıyorsun. ben sadece yeşil soğan ve maydonoz seviyorum içinde. ama dereotu,marul hatta rendelenmiş havuç ekleyenler de var. suyunu iyice çekmiş ve yumuşamış bulgura tuz ve bilimum baharatları(karabiber,pulbiber,nane,kimyon) ve de salçasını ekleyip yeşilikleri de katıyorum. en son da üstüne yağ gezdiriyorum güzelce karıştırıyorum ve kısır hazırrr. uffff altıüstü bi kısır tarifi yazdım amma da uzattım heeeaklinialirimsmile
hahhah aynen böyle mi dedin yoksa sadece cuma gelsinler kısmını mı söyledin?aklinialirimsmile
aynen şöyle dedim askım ev cok kirli annem cumaya gelsin dedim :)))) diğerini içimden söledimmmmmm
seni cin seniaklinialirimsmile annem haaaa:jeyyar:
ütü yaptım bir kısmı tek elle bi elimde doğan bey vardı tabii uyusun diye yıkadık 20 dk ancak uyudu.
görüşürüz kızlar yemek vaktii
her işi yapıyorum da ben de ütü nasıl oluyo be anam?
bugün kimse benim kadar tembel olamaz kociş yok diye yatağı bilem kapatmadım
kıss ebru bende sana hayırlı olsun didim görmedin sanırım küsmüsün yoksam bana hiç cvp yazmıyondaCADIARZU
görüşürüz tatlımopuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 halbuki normalde kocanın umrunda bile değildir bence yatağın toplanıp toplanmadığı. ama yine de adam eve gelince toplu görsün istiyo insan