2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Anamm yetti bu kaynanalar beee ne zaman rahata ererizz bilmemm gerçi benimkinin bana bi zararı yok uzakta yaa.. ben artık elifi yere battaniye ve üzerine pike serip yatırıyorum dönüyoo şu aktivite halılarından alam diyorum ne dersiniz kullanışlı olur mu şimdi tv ile konuşuyo yaa

çok zor olucak canım kolaylıklar versin sana Rabbim ama biraz anlayışlı davran eşinde demiş ya yapılacak bişey yok hayırda diyemezsin sen o güler yüzünü bozma baktın sana ters davranıyor eşine söyle sana ve Doruk için nasıl davranılacağını anlatmasınlar ozaman anne -bebek ilişkisinin dengesi bozuluyor ....Eşime diyorum şimdi oyun zamanı sen biraz oyala ben iş yapayım diyorum ilgileniyor uyku zamanı uyuyacak diyorum uyutmaya götürüyorum annende öyle yapsın tek kalsınlar odasına çekilsin ....

bizdede daha kabızlık devam ediyor dr.mu degiştirsem bilmiyorumki ilaç fitil cocukta resmen bagımlılık yaptı biberonnu da hala almıyo bu hafta işe başlıcaktım kabızlıgından dolayı başlayamadım

Bizde de başladı kabızlık problemi yaaa( sanırım bugün de fitil vericem. biberon ve emzik te hak getire. ikisini de asla kabul etmedi beyefendi

kimi halıların güzel olduğunu söylüyo cnm kimi de ne gerek ar, yere bi örtü serip üzerine bi sürü oyuncak alırsan daha iyi diyo. karar senin

doğalgaz sobasını yaktım walla hava soğuk zaten rahatsız iyice hasta etmeyelim
artık huyları değişecek bebeklerimizin alışmamız lazım bugün 7.30 da kalktı ara ara uydu emdi kalktı kendi kendine konuştu öğlen uykusunu bile 4 te uyudu şimdi emerek uyuyor kolumda

sanırım ben de ayaklarımı üşütmüşüm, çok kusuyo bugün oğluşum

annem geldi we fena halde doldurdu beni, ne yüzü yaa ona yağmurlu hawada su yok:dilcikar:

yapma cnm yaaa, bak o hatasının farkında uzatma bence. verdiği sözleri tutmazsa o zaman yapışırsın yakasına

ahaha 1 hafta sonra arıyomuş sorun daha geçmedi mi diyekaydirigubbakcemile3
ararsa da geçmedi derim artık ama sanırım aramaz 4 ay boyunca 1 kere bile aramadı...bizim patron tuhaf bi adamdır aslında izin verilmesi zor şeylere tamam der ama en ufak bir iş ile ilgili problemde çabuk parlar..bana a4 kağıdına talimat yazıp kaşeyi yamuk basmışım diye kızdığı bile olmuştur...bir de herifin mutlu olduğu günü kollarım genelde konuşma yapmak için...Cuma günlerini çok sever onun için bugün gittim...

Anlamıştır Nurşah'cım 1-2 aylık bi süreden bahsettiğini bence. sevindim cnm, bu sürede de yanında olman iyi gelecek Duru bebeğe
Bencede anlamıştır canım kısa bi zaman olmadığını..Birde çokta süre ile ilgilenmedi..eğer hemen başlamamam sıkıntı olsaydı derdiki bu bahsettiğin süre nezaman 1 ay mı 2 aymı filan derdi diye düşünüyorum...Ya birazda duygu sömürüsü yaptım kendimden katıp napıyım..Dedimki doktor emmesi lazım diyor yoksa yeterince kilo alamıyacağından gelişiminde de problem olabilir diye konuştu dedim...Ama doğru değilmi çocuğum yemesse kilo alamaz çiroz olur...(İnşallah yalan söledim diye bişi olmaz yavrumaaeyvahedigeldismile)

bizdde var cnm en son buluşmadan gelgdigimde batırmıştı son oldu, bu akşam yine şurup verecem.
annem geldi we fena halde doldurdu beni, ne yüzü yaa ona yağmurlu hawada su yok:dilcikar:
kız boşalmışmıdınki?:))
ebru nerde ew işi oldu mu acep?

ebru ev erıyodur girmediyine göre.

hasret medusa82 nin hiç bir şkilde yazdıgı mesajıda yok konusuda o bizi takip ediyo aman birimizin kaynanası olmasın:))

ben bir aşagı ineyim eltim akşam haber yollamıştı tatile gidecekmi diye,
alanyaya gidecektim vazgeçtim tekirdag veya avşadan ev tutmayı düşünüyolarmış
tabi ben gitmesem kimse beceremiyo ayarlayamıyo yine bana bakıyolar,
gidip bir konuşayım,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…