- 8 Temmuz 2009
- 788
- 4
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #65.581
Kızlar kusura bakmayın, şirkette ani bir kriz patlak verdi, çıkmak zorunda kaldım.
Önce sabır dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim.
Kocam mailime cevap verdi, özü şöyle: Haklısın ama yapacak birşey yok.
Yazgım, onlar biz üç kişilik değil 6 kişilik bir aileyiz sanıyorlar. Kayınvalidem benim evimden bizim ev diye bahsediyor.
Hasretcim, Cengiz'in tavırını beğendim, inşallah anası geldiğinde de aynı kararlılığı devam eder canım. Nerelere gidelim gülüm, bunlardan nasıl kurtulalım bilmiyorum...
Zarife, bebeği öyle hırpalamalarına, öpmelerine izin verme canım. Ben evde olsam asla izin vermem. Bırak alınsınlar, Didem'in sağlığı sözkonusu...
Ayferim, Doruk da kalabalıktan, gürültüden çok ama çok rahatsız oluyor. Dudaklarını büke büke ağlıyor yavrum. Bakalım nasıl olacak?
Nimetcim çok sevindim sütünün artmasına. Allah'ım Yağız'ın ve bütün kuzularımızın rızkını bol etsin.
Meralcim, ben sabırlı bir insan sayılmam, ses çıkarmadan dayanabilecek miyim bilmiyorum.
Ayfer canım bende mama veriyordum. Her emzirme sonrası 60 ml mama hazırdı. Doymazsa bir daha. Sonra o 30 ml düştü. 2 haftadır emzirme sonrası hazırladığım mamayı döküyorum emmiyor. Ha dersen ki kilo alımı nasıl 22 Hazitanda 20 günde 390 gr almıştı. Ayın 3'ünde doktor kontrolü var 600 gr aldıysa kendimi hiç üzmeyeceğim. Yok daha az ise belki uyumadan önce emzirmek yerine biberon veririm. Ondanda korkuyorum malum benim kızım memeyi reddedebiliyor. Önce emmek zorundasın yoksa biberon yok sana sayesinde biz memeyi tutturduk.
Valla ben hamile olduğumu öğrenir öğrenmez öyle bir tasarrufa başladım ki anlatamam resmen cimrilik derecesinde. Eşim sabahları poğaça alırdı evden tost yapıp götürdük. Evden işe 1 saatlik yürüyüş mesafesi var, tek otobüstü otobüs bileti parasını vermemek için yürüdük. Daha neler neler :)
bizde de tam tersi önce meme sonra mama bazen ben zorla veriyorum göğüslerim yumuşayınca ne yapabilirim ? en az 1.5 saat beklemeliyim ki sütüm olsun
Hasret senin aklına gelen başına geliyor. Kaynanam damlar dedin hakikaten kadın da hemen ardından damladı.
bizdede daha kabızlık devam ediyor dr.mu degiştirsem bilmiyorumki ilaç fitil cocukta resmen bagımlılık yaptı biberonnu da hala almıyo bu hafta işe başlıcaktım kabızlıgından dolayı başlayamadım
Anamm yetti bu kaynanalar beee ne zaman rahata ererizz bilmemm gerçi benimkinin bana bi zararı yok uzakta yaa.. ben artık elifi yere battaniye ve üzerine pike serip yatırıyorum dönüyoo şu aktivite halılarından alam diyorum ne dersiniz kullanışlı olur mu şimdi tv ile konuşuyo yaa
Hasret azıcık yüz vermeye başladın mı adama?
doğalgaz sobasını yaktım walla hava soğuk zaten rahatsız iyice hasta etmeyelim
artık huyları değişecek bebeklerimizin alışmamız lazım bugün 7.30 da kalktı ara ara uydu emdi kalktı kendi kendine konuştu öğlen uykusunu bile 4 te uyudu şimdi emerek uyuyor kolumda
annem geldi we fena halde doldurdu beni, ne yüzü yaa ona yağmurlu hawada su yok:dilcikar:
ebru nerde ew işi oldu mu acep?
ben geldimmm...ama gidiyorum sonra uğrarım bir bakayım dedim ne var ne yok...iyiyim Meralcim gelince özet geçerim sorun yok şükür...
ararsa da geçmedi derim artık ama sanırım aramaz 4 ay boyunca 1 kere bile aramadı...bizim patron tuhaf bi adamdır aslında izin verilmesi zor şeylere tamam der ama en ufak bir iş ile ilgili problemde çabuk parlar..bana a4 kağıdına talimat yazıp kaşeyi yamuk basmışım diye kızdığı bile olmuştur...bir de herifin mutlu olduğu günü kollarım genelde konuşma yapmak için...Cuma günlerini çok sever onun için bugün gittim...ahaha 1 hafta sonra arıyomuş sorun daha geçmedi mi diyekaydirigubbakcemile3
Bencede anlamıştır canım kısa bi zaman olmadığını..Birde çokta süre ile ilgilenmedi..eğer hemen başlamamam sıkıntı olsaydı derdiki bu bahsettiğin süre nezaman 1 ay mı 2 aymı filan derdi diye düşünüyorum...Ya birazda duygu sömürüsü yaptım kendimden katıp napıyım..Dedimki doktor emmesi lazım diyor yoksa yeterince kilo alamıyacağından gelişiminde de problem olabilir diye konuştu dedim...Ama doğru değilmi çocuğum yemesse kilo alamaz çiroz olur...(İnşallah yalan söledim diye bişi olmaz yavrumaaeyvahedigeldismile)Anlamıştır Nurşah'cım 1-2 aylık bi süreden bahsettiğini bence. sevindim cnm, bu sürede de yanında olman iyi gelecek Duru bebeğe
bizdde var cnm en son buluşmadan gelgdigimde batırmıştı son oldu, bu akşam yine şurup verecem.Bizde de başladı kabızlık problemi yaaa( sanırım bugün de fitil vericem. biberon ve emzik te hak getire. ikisini de asla kabul etmedi beyefendi
kimi halıların güzel olduğunu söylüyo cnm kimi de ne gerek ar, yere bi örtü serip üzerine bi sürü oyuncak alırsan daha iyi diyo. karar senin
kız boşalmışmıdınki?:))annem geldi we fena halde doldurdu beni, ne yüzü yaa ona yağmurlu hawada su yok:dilcikar:
ebru nerde ew işi oldu mu acep?
hasret medusa82 nin hiç bir şkilde yazdıgı mesajıda yok konusuda o bizi takip ediyo aman birimizin kaynanası olmasın:))
hahhah, kocalardan biri de olabilir söyliyimdelikafadulden
olabülür yavrum ama benimki olamazkaydirigubbakcemile3sengözlerimebaksanab
hasret medusa82 nin hiç bir şkilde yazdıgı mesajıda yok konusuda o bizi takip ediyo aman birimizin kaynanası olmasın:))
nerden biliyin yavrımm