-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #65.621
gözün aydın eyvahedigeldismile
Ya didem cok huysuzlandı zorla uyuttum bugun farklı olarak elma püresi vermiştim gaz yaptı sanırım cunku cok fazla alttan ustten gaz cıkardı yavrum
bugün benim oğlumda ekstra huysuzdu. yaa yine 4 gündür yapmadı kakasını, 8 gibi fitil verdim ama yine de yapmadı( 2 saatti kesintisiz ağladı şimdi uyudu. yavrum benim yapsaydı da rahat uyusaydı bari:sinifsinif:
Zelişcim aynı problem bende de var cnm ama anladığım kadarıyla sen daha kötü durumdasın. inşallah işe yarar aktarın verdiği otlar cnm. Allah şifalar versin
Ebruş yine bulamamışsın, kız tüm Samsunu gezmiş olman lazım şimdiye. inşallah en kısa zamanda halledersin cnm. yavaş yavaş toplanmaya başladın mı peki cnm?
zelişcim geçmiş olsun Allah şifa versin ben yaşamadım ama yaşayanlar anlattı zormuş geçer inşallah biran önce
geçmiş olsun cnm kıyamam şebneme kız bi oku deymiştir valla Allah'IM kötü gözlerden korusun yavrularımızı..bende bugünn beynen e bedenen yorulanlardanım doğan hiç durmadı şebnem ona keza artı ben duş alırken az önce dayısıyla oynarken düşmüş şebnem dudağını patlatmış doğanda uyuyodu hergün saat 21:00da uyur kızımın ağlamasına oda uyandı oda başladı ağlamaya hangisini susturucamı şaşırdım.kafa kalmadı artık başım ağrıyo.kızım dünde parkta oyuncaklar var dönen onun üstünden dönerken düştü nazarmı deydi neoldu çoçuğa bilmiyorum.
ZELıŞ sinameki diye bir çay varmış ondan içiyodu hemoroid problemi olan bir arkadaş dene istersen iyi geliyomuş.ikiside uyudular herkese iyi geceler.
afiyet olsun cnm . bende tatil yerlerini araştırıyorum kk dan :))ay biz az önce yemek yiyebildik, carrefoura gittik alışverişe kızın banyo ve uyku saati geçince huysuzlandı..yeni uyutabildim geliyim bakıyım dedim ama kimse yok maalesef...
Ama dediğiniz gibi Medusa hala burda herkes uyuyunca gelip bi kontrol ediyo heralde kimin kaynanası ise artıkın :))))))))))))))
merhaba ben dogumumdan bir gun once yazmıstım en son 23 martta dogum yaptım kızım 3 ayını doldurdu size bi kaç şey soracam burda annemler yavaş yavş ek gıdaya geç diyo ama doktorumuz 6 aya kadar ek gıda verme dıyor ne yapacagımı sasırdım sizler okudugum kadarıyla verıyorsunuz benım kızım cok gazlı ne zaman ve ne ile başlayayım yardım edin lütfennbilmiyorumkismile[/QUO
canım bence ver
ben cay kaşıklarıyla veriyorum bugun salatalığın suyundan bile verdim bide şeftalı ortalama 6 cay kaşığını buluyo aslında aaa bide yogurtta veririyorum 1 yada 2 cay kaşıgıla başla bence gaz içinde milupanın rezenesini denedinmmi?