- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #65.601
ben awşaya her yaz giderdim.. bayılırım oraya tanz ın müdawimiydim hergce hergece:)))))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
onun waryaaaaaklava:
ben bir aşagı ineyim eltim akşam haber yollamıştı tatile gidecekmi diye,
alanyaya gidecektim vazgeçtim tekirdag veya avşadan ev tutmayı düşünüyolarmış
tabi ben gitmesem kimse beceremiyo ayarlayamıyo yine bana bakıyolar,
gidip bir konuşayım,
bende bende tatile gitmek istiyorummm
iyiakşamlar kızlar ben doğum yapalı beri hemoroid belasıyla uğraşıyorum çok kötüyüm dr gittim ama orayı göstermeden muayne oldum yani şikayetlerimi dedim ilaç verdi ilaçları kullanırken iyiydim ilaçlar bitikten sonra yine aynı şimdi aktardan birtakım ilaçlar aldık yine aynı çok kötüyüm napıcamı şaşırdım allah kimseye vermesin üff ömürde bugün çok huysuz şimdi uyuttum yine başladı ağlamaya...
bi türlü giremedim bugün topike girdim ama yazamadım serhan yine huysuz gününde
bu arada yukardakini aradım uyardım bi kez daha yarın gidiyomuş üzüldüm sonra gerçi kibarca anlattım ama keşke aramasaydım dedim sonra kendi kendime
avşa olmadı,akrabalar gidiyo ama bu hafta onların gidecegi yerben awşaya her yaz giderdim.. bayılırım oraya tanz ın müdawimiydim hergce hergece:)))))))
sen gitmedinmi amasyaya kirazların içindeki kimdi daha ne tatili:))naniknanikbende bende tatile gitmek istiyorummm
CNM burdada bi kaç kişide war o problem bndede war sanırım bazen olmuyo bazen oluyo hatta topic bile açtım tuwalette ağlayanlar die(( bol sıwı tüket bi de şu bbeişlere werdiğimiz gliserin fitilide işe yarıyo..
ben awşaya her yaz giderdim.. bayılırım oraya tanz ın müdawimiydim hergce hergece:)))))))
ah hasretcim ah okudum açtığın topiği hemde kaç kez bende 2 tanede meme oluştu inanırmısın geçen oturdum ağladım eşim halime dayanamadı aktara gitti aktara sorarsan fayda görücez dedi ama hala daha aynı :uhm:
canım bizim ailede ırsi bu hemoroid benim okul yıllarımdan beri var annem bu yüzden ameliyat olmuştu dokttoru ona baharatlı ve acı kuru şeyler yemiyeceksin demişti tabii bizde de ortanca ablamda 2.inci doğumunu yaptı aynı sorun onda da doktoru ameliyat olman lazım demiş kendi kendine kanama yapmıyorsa almak zorundayız demiş ilaçlar fayda vermez dedi. doğum sonrası oluşan yırtık bile tekrardan kapanıp kan toplayıp tuvalete çıktığında kanama yapar ve ağrıların şiddetlenir demiş. yani canım ameliya yolu gözüküyor bende çok şey denedim aktarlarda sular var yaramadı benimde sonum ameliyat...
yani kısacası ameliyat diyosun ay ondanda çok korkuyorum bide utanıyorum o malum bölgeyi göstermekten ya çok illet bir hastalık allah kimsenin başına vermesin...
canolarr nbr sinizzz..olim ev arıyom bulamıom ısrarla olmuyooooo...en sonunda satın alacam durdugum ewi ama ew bi işime yaramaz.aramaya dewam kızlar dua edin olmuyo işim rast gitmiyoo
bu arada bu baş dönmesi için dr a gittim tamamen psikolojik..panik atagımla ilgili..cok hafif dozda ilaç verdi bi tane.bu eşimle aramdaki olayıda anlattım gecici bunlar dedi..biraz ilerleme var ama bende.:asigim:.
öyle takılıyoz sen nerelerdesin iyi tatiller cnm özletme kendini.Kizlar napiyosunuz?gecmisi okuyamiyorum.telden giriyorum cunku.yoldayz biz de tatile gidiyoruz hem de aile ziyareti.opuyorum hepinizi.ugrarim arada:)
annem geldidelikafadulden