- 28 Şubat 2010
- 4.988
- 0
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #65.561
Geçmiş olsun Öznur, rahatlamıştır yavrucak. gaz yapacak bişey mi yedin ki? ya da belki de üşüdü çocuk, hava birden serinledi yine çünkü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hastanede yapinca genel anestezi yapiyorlarmiş eşim de genel istemiyor
Ay sersemler. artık durumu değiştremiyorlardır da herhalde? neyse Olcay'cım, çok stres yapma da olanb sütün de gitmesin. sağabildiğin kadar sağarsın, yetmediğini görürlerse de bi kereliğine mama verirler artık. annen idare eder herhalde seni bi gün
Canım şimdiden hayırlı olsun. Sünnet olan iki bebeğimiz daha vardı cnm, merak etme çabuk atlattıklarını ve zorlanmadıklarını söylemişlerdi. gündüz yaparsanız daha iyi olur sanki, en azndan bi sıkıntısı olursa senin için gündüz gözüyle halletmek daha kolay olur
sersemlerki hem de ne sersemler.....sanki başka ingilizceci yok.6 kişiyiz yav..........ben sorucam onlara bunun hesabını.okul açılsın süt iznimi söke söke alıcam
sersemlerki hem de ne sersemler.....sanki başka ingilizceci yok.6 kişiyiz yav..........ben sorucam onlara bunun hesabını.okul açılsın süt iznimi söke söke alıcam
Yok canım yooookkkk ne o dusunce onlardaay aynı dert bendede var.eşim bu huyuma çok kızıyo alışveriş dedinmi helekide elime kredi kartını verdimi yandı adam bana diyoki senin eline nekadar verirsem okadar harcıyosun badaha az kısayım bari diyo.kızlar gerçekten artık paranın bir değeri yok hele bizim burası çok pahalı artık iki çocuğum var seneye şebnem okula başlıycak biraz kısmam lazım.
eylül senin işn daha zormuş ya nefert ederim yatak odama girilmesinden insanın en mahrem yeridir düşüncesizler neolcek
iyi yapmışsın keşke bende mail atabilsenmde döksem içimdekileri walla tabi benim içim tabi kaç sayfa sürerdi dökülmesi bilmiorum tabi:)
zarifcim izinwermesene dudaktan öpmekte ne yaa o haaa çüşşşş yuhhhhhh diyorum o yobazlara hiç mi gün görmemişler desene kızım yapmayın ufacık bebek o bütün mikroplara açık diye!!!! sizinkiler çok aşmışlar durumu bu ne yaa kocanla konuş canım anlamazsada korkut bi şeklde gözünü ne bu yaa, daha yazmak itemiyorum bnde şuan çok doluyum seni yanlış etkilemek istemem canım ama bişiler yapma waktin gelmiş geçio haberin olaaa
ayağı kırılsında gelemesin inşallah görümcemin ewi taşınacakmış bu hafta kaynanam onun için gelio o da gelecek ama önce o işleri halledecekler sanırım ızdıraplıu günler bizi bekliyor bol bol ağlama duwarına yazarım artıkınsempatiksalakcinni
Kızlar kusura bakmayın, şirkette ani bir kriz patlak verdi, çıkmak zorunda kaldım.
Önce sabır dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim.
Kocam mailime cevap verdi, özü şöyle: Haklısın ama yapacak birşey yok.
Yazgım, onlar biz üç kişilik değil 6 kişilik bir aileyiz sanıyorlar. Kayınvalidem benim evimden bizim ev diye bahsediyor.
Hasretcim, Cengiz'in tavırını beğendim, inşallah anası geldiğinde de aynı kararlılığı devam eder canım. Nerelere gidelim gülüm, bunlardan nasıl kurtulalım bilmiyorum...
Zarife, bebeği öyle hırpalamalarına, öpmelerine izin verme canım. Ben evde olsam asla izin vermem. Bırak alınsınlar, Didem'in sağlığı sözkonusu...
Ayferim, Doruk da kalabalıktan, gürültüden çok ama çok rahatsız oluyor. Dudaklarını büke büke ağlıyor yavrum. Bakalım nasıl olacak?
Nimetcim çok sevindim sütünün artmasına. Allah'ım Yağız'ın ve bütün kuzularımızın rızkını bol etsin.
Meralcim, ben sabırlı bir insan sayılmam, ses çıkarmadan dayanabilecek miyim bilmiyorum.
Kolay gelsin Nimetcim, sütünün artmaya başlamasına da sevindim cnm. stres yapma hiç gelir merak etme
teşekkür ederim cnm,kavuk mu çıkmış? padişah kavuğu mu kııı? yok anacım bence asmalı konağın konaklarından çıkmışkaydirigubbakcemile3
yazcım hepimizde bazen birikim ollabiliyor,sana baglı bir insan var ve kendine zaman ayıramıyosun,buda insanı agrasifleştiriyo, geçicek cnm fazla stres yok guclubacismilediyeceksinizki ist. geldiğinde görmedinmi anneni?tabi ben yarımyamalak anlattım.annem istanbulda yaşamıyor.başka biri ile evli.aslında çok yakınımda yaşıyor balıkesir merkezde aramızda 1-5 -2 saat var.ama maalesef bu bizi sık görüştürmüyor.enson doğumumda gördüm onu.kaldı10-15 gün gitti.elimizde olmayan sebepler işte.
bilmiyorum ne oluyor daha hiç adet olmadım bu nedenle günü yakın mı bilmiyorum.evet dinlenmeye ihtiyacım var ama buda olmuyor haliyle.ve evet alp in bu halleride beni çok zorluyor uykusuz yorgun ve güçsüzüm.
ya cnm sanki eşimin ailesini anlattın sen, Allah sabrını versin:Saruboceq:Bosna soyledim ama yoookk anlamıyorlar inatlar boyle konustugum zaman benden kıskanıyorsun cocugu diyor bana ne kıskanacam ben senden cocugumu
Yok canım yooookkkk ne o dusunce onlarda
Kaç kere soyledim inadıma yapıyorlar benim ben artık boyle dusunuyorum sinirlerim artık o kadar bozukkı dengesizleşdim vallaa hasret
merhaba kızlar
geçmişe bakamadım nasılsınız iyisinizdir inşallah
ben bugün çok huzurluyum ama birazda kafam karışık açıkçası...gittim patronumla konuştum bizim kızın emmeme problemi var dedim bi süre daha izin kullanabilirmiyim doktor durumun geçici olduğubu söledi dedim
Oda dediki sen hiç dert etme çocukla ilgilen problemi nezaman ortadan kalkarsa ozaman gel başla dedi...
ama süre ile ilgili hiiç ne ben konuştum ne de o bişi dedi...
sadece 6 ay ücretsiz iznim var ama bu sizi zorlar biliyorum dedim bişi demedi..
ama 2 ay kullanmayı ağustos sonu eylül başı gibi başlamayı düşünüyorum..
böyle bi konuşma yaptığına göre zamanda problem olmaz heralde...adam 1 hafta 10 gün zannetmesinde durumu:)