2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun Öznur, rahatlamıştır yavrucak. gaz yapacak bişey mi yedin ki? ya da belki de üşüdü çocuk, hava birden serinledi yine çünkü

hastanede yapinca genel anestezi yapiyorlarmiş eşim de genel istemiyor

Canım şimdiden hayırlı olsun. Sünnet olan iki bebeğimiz daha vardı cnm, merak etme çabuk atlattıklarını ve zorlanmadıklarını söylemişlerdi. gündüz yaparsanız daha iyi olur sanki, en azndan bi sıkıntısı olursa senin için gündüz gözüyle halletmek daha kolay olur

sersemlerki hem de ne sersemler.....sanki başka ingilizceci yok.6 kişiyiz yav..........ben sorucam onlara bunun hesabını.okul açılsın süt iznimi söke söke alıcam

sağol canim. inşallah benim yavru kuzum da kolay atlatir. hiç kiyamiyorum nasil dayancam ağlamasina bilmem. yapildiktan sonra anlatirim belki benim gibi merak edenler vardir

sersemlerki hem de ne sersemler.....sanki başka ingilizceci yok.6 kişiyiz yav..........ben sorucam onlara bunun hesabını.okul açılsın süt iznimi söke söke alıcam

al tabi cnm. neyse daha fazla sıkmamaya çalış canını. şu iki gün bolbol su içip sıksık süt sağmaya bak. inşallah yeterli gelir cnm

üzme kendini canim bazi insanlar çok anlayişsiz oluyor iznim bitti okula gittim benim müdür de gittin mi böyle gitçeksin okula hiç uğramicaksin diyo. sanki keyfimden okula gitmiyordum

Yok canım yooookkkk ne o dusunce onlarda

Kaç kere soyledim inadıma yapıyorlar benim ben artık boyle dusunuyorum sinirlerim artık o kadar bozukkı dengesizleşdim vallaa hasret

Bosna soyledim ama yoookk anlamıyorlar inatlar boyle konustugum zaman benden kıskanıyorsun cocugu diyor bana ne kıskanacam ben senden cocugumu

herkese merhaba uzun zamandır yazamıyodum bir selam veriyim dedim :)))) :))) nasılsınız bebişleriniz nasıl inşallah saglıkları yerindedir ???

Hoşgeldin Ayşegülcüm. Kimi bebek şu ara biraz hasta kimi iyi, kimi huysuz kimi akıllı:)) sizden naber?

ohh yağızı yıkadım bir güzel beraber 2 sat uyumuşuz,imcik yemek zamanı geç kaldık emma olsun..

Kolay gelsin Nimetcim, sütünün artmaya başlamasına da sevindim cnm. stres yapma hiç gelir merak etme

kavuk mu çıkmış? padişah kavuğu mu kııı? yok anacım bence asmalı konağın konaklarından çıkmışkaydirigubbakcemile3
teşekkür ederim cnm,
yazcım hepimizde bazen birikim ollabiliyor,sana baglı bir insan var ve kendine zaman ayıramıyosun,buda insanı agrasifleştiriyo, geçicek cnm fazla stres yok guclubacismile
Bosna soyledim ama yoookk anlamıyorlar inatlar boyle konustugum zaman benden kıskanıyorsun cocugu diyor bana ne kıskanacam ben senden cocugumu
ya cnm sanki eşimin ailesini anlattın sen, Allah sabrını versin:Saruboceq
:

merhaba kızlar
geçmişe bakamadım nasılsınız iyisinizdir inşallah
ben bugün çok huzurluyum ama birazda kafam karışık açıkçası...gittim patronumla konuştum bizim kızın emmeme problemi var dedim bi süre daha izin kullanabilirmiyim doktor durumun geçici olduğubu söledi dedim
Oda dediki sen hiç dert etme çocukla ilgilen problemi nezaman ortadan kalkarsa ozaman gel başla dedi...
ama süre ile ilgili hiiç ne ben konuştum ne de o bişi dedi...
sadece 6 ay ücretsiz iznim var ama bu sizi zorlar biliyorum dedim bişi demedi..
ama 2 ay kullanmayı ağustos sonu eylül başı gibi başlamayı düşünüyorum..
böyle bi konuşma yaptığına göre zamanda problem olmaz heralde...adam 1 hafta 10 gün zannetmesinde durumu:)

ahaha 1 hafta sonra arıyomuş sorun daha geçmedi mi diyekaydirigubbakcemile3

Anlamıştır Nurşah'cım 1-2 aylık bi süreden bahsettiğini bence. sevindim cnm, bu sürede de yanında olman iyi gelecek Duru bebeğe

bizdede daha kabızlık devam ediyor dr.mu degiştirsem bilmiyorumki ilaç fitil cocukta resmen bagımlılık yaptı biberonnu da hala almıyo bu hafta işe başlıcaktım kabızlıgından dolayı başlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…