2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

oh oh ellerine sağlık.........ben de sabırsızlıkla fotolarını bekliyorum ama yağmur yağıyormuş..inşallah perişan olmazlar yollarda........

oh sıhatler olsun..bu arada ben yagmur u daha dün yıkadıma ama bogazının altları pişiyo kıpkırmızı pişiklerde kokuyo hiç yıkanmamış gibi, sinir oluyorum ya ewim cok sıcak ondan..

oh sıhatler olsun..bu arada ben yagmur u daha dün yıkadıma ama bogazının altları pişiyo kıpkırmızı pişiklerde kokuyo hiç yıkanmamış gibi, sinir oluyorum ya ewim cok sıcak ondan..

kızım madem ev arıyon diyomki gel karsa burda yan yana büyütek melekleri ev kiralarıda ucuz yok ama dinleyen yok beni hem havada serin burda:)))) :mymeka:

merhaba herkese.okula gittiğim için bu aralar çok giremiyorum.bide kızım çok huysuz ya.umarım herkes iyidir.geçmişe bakamadım.face deki gruba üye oldum kızlar.

handan-hndn82

herkes kaybolmuş olcay napıon bi başına buralarda..samsun da gökgürültülü saganak yagış var şu an..leyn ew aramaya cıkacaktım gene yattı bu iş..bi fayton kiralarım artık sonunda..lülülülülülü

aman napıym oğluş anneanneye gitti,kızımın da bugün deliksiz uyuyası tuttu,evide dün mis gibi yaptım......iş güç yok pc ye takılayım bugün tüm gün dedim kimseler yok......

gıdığının altına pudra sür canım pişik filan kalmıyor terledikleri için oluyor[ maalesef[/b][/b][/b]

herkes kaybolmuş olcay napıon bi başına buralarda..samsun da gökgürültülü saganak yagış var şu an..leyn bacaktım gene yattı bu iş..bi fayton kiralarım artık sonunda..lülülülülülü

internetten baksana ebru bulunduğun yerlere göre

canan babana geçmiş olsun.nasılsınız kızlar?bugün 4 aylık olduk.

ohh ohhh maşallah daha nice sağlıklı aylara

Ebrucum sahibinden'e baktım 248 tane satılık ev çıktı Samsun'da bi bak sen de istersen, güzel evler de var ama muhiti falan bilmediğimden öneremiyorum...

ilk ben mi geldiiiimmmmm
çok güzeldi kızlar 9 anne 9 bebiştik
ben, hijyenim, mrl, kuju, merveege, eftel, taburcu, gülencim, beknur
yerleşme problemi yaşadık ilkj başta ama sonra iyi muhabbet ettik.. bebeişlerin hepsini sewdim allahım resimden ne kadarda tatlılardı hepimiz kiloları wermişiz walla hepimiz 90 60 90 dıkkaydirigubbakcemile2:))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…