- 23 Temmuz 2009
- 2.640
- 181
- 43
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #64.881
nasılsınız kızımın güzel teyzeleri banyo yaptırdım prensesimi bayağdırda uyuyor bende temizlik yaptıım çamaşır astım yıkadım hala 2 makina daha yıkanacak kızlar buluşmada resimleri merekla bekliyorum sizler nasılsınız?
oh sıhatler olsun..bu arada ben yagmur u daha dün yıkadıma ama bogazının altları pişiyo kıpkırmızı pişiklerde kokuyo hiç yıkanmamış gibi, sinir oluyorum ya ewim cok sıcak ondan..nasılsınız kızımın güzel teyzeleri banyo yaptırdım prensesimi bayağdırda uyuyor bende temizlik yaptıım çamaşır astım yıkadım hala 2 makina daha yıkanacak kızlar buluşmada resimleri merekla bekliyorum sizler nasılsınız?
oh sıhatler olsun..bu arada ben yagmur u daha dün yıkadıma ama bogazının altları pişiyo kıpkırmızı pişiklerde kokuyo hiç yıkanmamış gibi, sinir oluyorum ya ewim cok sıcak ondan..
oh oh ellerine sağlık.........ben de sabırsızlıkla fotolarını bekliyorum ama yağmur yağıyormuş..inşallah perişan olmazlar yollarda........
opuyorumnanaktanGülcancım biliyorum düzelttim, sonradan ben de kızdım kendime.
Şeirfe??? azemheval?
Ayfer…Pancuben
Ebru….Laviniaebru
Ebru….Selkie
Fatoş….FTY
Fulya…..Mutlu
Gülay…Gülencim
Jale…..Jale
Meral…..Meral
Nimet….Eftel??
Nilüfer…….Nilüferşah
Öznur……….OCD
Seda………eseda
Sümeyra…..Sümeyra
Şebnem…..Mavidüşler
Yasemin…..Simenay
Yazgı………Yaz
Zeliha………Zeliş
Filiz.....Kussebfilal
Hanife....Snow
Hasret....Hasret
Ismahan……Mersaayris
Gülcan…..BirNokta
Dilşad…..Dila
Ayşegül…..Ege
Burcu.....Bosna
Hatice….Yağmur26
Emel…..Megryann
Gamze….Dimplehawk
Fatma….?
Evrim……Siendrunce
Abide……?
Sibel .... polens
Son hali...[/QUOTE
kendimi ekledim canancığım..
azemheval şerife sen misin canım
herkes kaybolmuş olcay napıon bi başına buralarda..samsun da gökgürültülü saganak yagış var şu an..leyn ew aramaya cıkacaktım gene yattı bu iş..bi fayton kiralarım artık sonunda..lülülülülülü
oh sıhatler olsun..bu arada ben yagmur u daha dün yıkadıma ama bogazının altları pişiyo kıpkırmızı pişiklerde kokuyo hiç yıkanmamış gibi, sinir oluyorum ya ewim cok sıcak ondan..
herkes kaybolmuş olcay napıon bi başına buralarda..samsun da gökgürültülü saganak yagış var şu an..leyn bacaktım gene yattı bu iş..bi fayton kiralarım artık sonunda..lülülülülülü
canan babana geçmiş olsun.nasılsınız kızlar?bugün 4 aylık olduk.
kızlar gelmemiş herhalde daha. Buluşma nasıldı acaba cok merak ettim.kacta bulusacaklardı?