- 21 Temmuz 2009
- 2.533
- 2
- 44
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #64.861
kızlar uctunuzmu kimseden tık yok yaw
ok..mucuk..canım şu ticker işini bende tam bilmiyorum benimki deneme yanılma yoluyla oldu bilsem inan yardımcı olurum bende alışerişe gitcem iki çocuk ve ben ancak hazırlanırım görüşürüz
selam kızlar ...nasılsınız bakalım bugün buluşma varmış oh ne güzel felekten bir gün geçirirler ..cerencim doğum gününmüş nice mutlu yıllara inşallah..canancım canım çok geçmiş olsun Allah babana acil şifalar versin inşallah ömürde hiç yatmak istemiyor sürekli kucak istiyo gezmek istiyo ama kollarımda takat kalmadı çok yaramaz bizimkisi çok...
sewindim cano..bu arada ebru beeeennnvereliniortakSelam kızlar, ıstanbullular kaçt biz kaldık. Babam bugün kontrole gitti, çok önemli bir şeyi yokmuş perşembe bazı testler yapılacakmış ondan sonra karar verilecek, eksik olmayın kızlar, dualarınız rahatlatıyor beni. Babam psiklojik olarak çok etkilendi. Doktorlara kesinlikle iletişim dersi verilmeli...
Annem gidince ortada kaldık biz de. Bugün eşim okula gitmedi o baktı. Yarın okula götüreceğim. Perşembe cuma da arkadaşıma bırakacağım birkaç saatliğine. Sonra sürekli birlikteyiz inşallah. ıki günlüğüne kayınvalidemi de çağırmak istemedim.
Buluşma fotolarını bekliyorum ben de merakla keşke oralarda olsak :)
Hasretcim yan yatış yastığını hiç kullanamadık, küçükken sırtına destek olması için kullanıyorduk beşiğinde duruyordu ama fotodan sonra ortadan kalktı.
Benim bir sıkıntım var, arada koptuğum için herkes birbirine ismi ile hitap ediyor ama ben bilmiyorum çoğunuzu :)) Facetekileri de tanıyamıyorum bazen, şimdi liste çıkaracağım yardım edin bana lütfen :))
1) abide……?
2)ayfer…pancuben
3)ayşegül…..ege
4)dilşad…..dilao6
5)ebru….laviniaebru
6)ebru….selkie
7)emel…..megrayn
8)evrim……?
9)fatoş….fty
10)fulya…..mutlu
11)gamze….?
12)gülay…gülencim
13)gülcan…..birnokta
14)hatice….?
15)ısmahan……?
16)fatma….?
17)jale…..jale
18)meral…..meral
19)nimet….eftel??
20)nilüfer…….nilüfersahh
21)öznur……….ocd
22)seda………eseda
23)sümeyra…..sümeyra
24)şebnem…..mavidüşler
25)yasemin…..simenay
26)yazgı………yaz
27)zeliha………zeliş
biri şu listeyi tamamlasın lütfen
1) Abide……?
2)Ayfer…Pancuben
3)Ayşegül…..?
4)Dilşad…..?
5)Ebru….Laviniaebru
6)Ebru….Selkie
7)Emel…..?
8)Evrim……?
9)Fatoş….FTY
10)Fulya…..Mutlu
11)Gamze….?
12)Gülay…Gülencim
13)Gülcan…..?
14)Hatice….?
15)Ismahan……mersaayris
16)Fatma….?
17)Jale…..Jale
18)Meral…..Meral
19)Nimet….Eftel??
20)Nilüfer…….
21)Öznur……….OCD
22)Seda………eseda
23)Sümeyra…..Sümeyra
24)Şebnem…..Mavidüşler
25)Yasemin…..Simenay
26)Yazgı………Yaz
27)Zeliha………Zeliş
28) Filiz.....Kussebfilal
29)Hanife....Snow
30) Hasret....Hasret
Biri şu listeyi tamamlasın lütfen
Face'te 30 arkadaşım varmış.. :)
Selam kızlar, İstanbullular kaçt biz kaldık. Babam bugün kontrole gitti, çok önemli bir şeyi yokmuş perşembe bazı testler yapılacakmış ondan sonra karar verilecek, eksik olmayın kızlar, dualarınız rahatlatıyor beni. Babam psiklojik olarak çok etkilendi. Doktorlara kesinlikle iletişim dersi verilmeli...
Annem gidince ortada kaldık biz de. Bugün eşim okula gitmedi o baktı. Yarın okula götüreceğim. Perşembe cuma da arkadaşıma bırakacağım birkaç saatliğine. Sonra sürekli birlikteyiz inşallah. İki günlüğüne kayınvalidemi de çağırmak istemedim.
Hasretcim yan yatış yastığını hiç kullanamadık, küçükken sırtına destek olması için kullanıyorduk beşiğinde duruyordu ama fotodan sonra ortadan kalktı.
Benim bir sıkıntım var, arada koptuğum için herkes birbirine ismi ile hitap ediyor ama ben bilmiyorum çoğunuzu :)) Facetekileri de tanıyamıyorum bazen, şimdi liste çıkaracağım yardım edin bana lütfen :))
selam kızlar, istanbullular kaçt biz kaldık. Babam bugün kontrole gitti, çok önemli bir şeyi yokmuş perşembe bazı testler yapılacakmış ondan sonra karar verilecek, eksik olmayın kızlar, dualarınız rahatlatıyor beni. Babam psiklojik olarak çok etkilendi. Doktorlara kesinlikle iletişim dersi verilmeli...
Annem gidince ortada kaldık biz de. Bugün eşim okula gitmedi o baktı. Yarın okula götüreceğim. Perşembe cuma da arkadaşıma bırakacağım birkaç saatliğine. Sonra sürekli birlikteyiz inşallah. Iki günlüğüne kayınvalidemi de çağırmak istemedim.
hasretcim yan yatış yastığını hiç kullanamadık, küçükken sırtına destek olması için kullanıyorduk beşiğinde duruyordu ama fotodan sonra ortadan kalktı.
Benim bir sıkıntım var, arada koptuğum için herkes birbirine ismi ile hitap ediyor ama ben bilmiyorum çoğunuzu :)) facetekileri de tanıyamıyorum bazen, şimdi liste çıkaracağım yardım edin bana lütfen :))
herkese merhaba.
cerenciim doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara canım.
Ayyyyy ya nasıl kıskandım şu buluşmayı anlatamam bol bol fotoğraf çekseler bari bebişlerle.valla öznurcum ben bile bi ara uçağa atlayıp buluşmaya gelmeyi düşündüm ama doğan küçük ne tepki vericek bide şebnem var tabii artı istanbulda hiçbiyer bilmiyorum sonra vazgeçtim
oy oy burcucum ya demek kaynanatörün geliyor bence kocanla şimdiden konuş diyolarya konuşma.sen benim anneme gelmeden tepkimi alıyosun demekki annem dediklerinde haklı falan der bırak kendi görsün herşeyi önünde olsun ozaman tepkini koy.
Tüh pancuben yaa daha iyileşmedimi minnoş ay canımya kıyamam bebek hastalıcana kendimiz hastalansak ya ağızları var dilleri yok neresi ağrıyo bilemezsinkişuan salgında varmış dikkat etmek lazım umarım en kısa zamanda iyileşir kızın
bende dde bunlar kayıtlı 2010 mart annelerine baksana canan bazıları var emel evrim gamzeyi tanımıyorum diğerleri okey aynıyız yani1) abide……?
2)ayfer…pancuben
3)ayşegül…..?
4)dilşad…..?dila
5)ebru….laviniaebru
6)ebru….selkie
7)emel…..?
8)evrim……?
9)fatoş….fty
10)fulya…..mutlu
11)gamze….?
12)gülay…gülencim
13)gülcan…..?