- 4 Mayıs 2009
- 4.224
- 0
- 42
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #64.841
onlıne baglanabilsek şunlara..akşama dökülür fotolar..buluşma ekibi gitti galiba..........bizi çatlatacaklar...bol bol foto çeksinler bari.........
babası anjiyo olucaktı..Nolmuş Canan'a?
babası anjiyo olucaktı..
babası anjiyo olucaktı..
herkese merhaba.
CERENCİİM doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara canım.
AYYYYY YA nasıl kıskandım şu buluşmayı anlatamam bol bol fotoğraf çekseler bari bebişlerle.valla öznurcum ben bile bi ara uçağa atlayıp buluşmaya gelmeyi düşündüm ama doğan küçük ne tepki vericek bide şebnem var tabii artı istanbulda hiçbiyer bilmiyorum sonra vazgeçtim
OY OY burcucum ya demek kaynanatörün geliyor bence kocanla şimdiden konuş diyolarya konuşma.Sen benim anneme gelmeden tepkimi alıyosun demekki annem dediklerinde haklı falan der bırak kendi görsün herşeyi önünde olsun ozaman tepkini koy.
tüh pancuben yaa daha iyileşmedimi minnoş ay canımya kıyamam bebek hastalıcana kendimiz hastalansak ya ağızları var dilleri yok neresi ağrıyo bilemezsinkişuan salgında varmış dikkat etmek lazım umarım en kısa zamanda iyileşir kızın
filizzzzz:mymeka:..genemi şu yazı stiline döndün..hee eklede yeni fotolarına bakalım ozaman..güncelle kendini anamma.scanım daha bulamadınızmı ev?bak söz verdiğim üzere face açtım ama o çok öncekihalim yani halimi yani tombiş halimide çekipkoycem
onlıne baglanabilsek şunlara..akşama dökülür fotolar..
ew bulamadık daha bu akŞam Üzerı yagmur u kayınvaldeme bırakıp annemle cıkıcam emlak emlak gezcem havada yagavak gıbı olsun sewerım ben yagmur u hemde coook..filizzzzz:mymeka:..genemi şu yazı stiline döndün..hee eklede yeni fotolarına bakalım ozaman..güncelle kendini anamma.s
burcu senın face n yokmu?
filiz degil cananın babasıfiliz geçmiş olsun kaçta anjiyo?
filiz geçmiş olsun kaçta anjiyo?
insan birden telaşa kapılıyo kaynana gelicek dendimi sanki benimki gelicekmiş gibi irkildim ay bizdemi böyle kaynana olcez acaba.doğan beyde uyandı mızır mızr durmuyo kerata.
benimkide maşallah durduğu yerde durmuyo fırt fırt döner dün nerdeyse altını açtımkoltuğun altına giricekmiş sonra evde fellik fellik çocuk arıycaktım