2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

herkese merhaba.
CERENCııM doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara canım.
AYYYYY YA nasıl kıskandım şu buluşmayı anlatamam bol bol fotoğraf çekseler bari bebişlerle.valla öznurcum ben bile bi ara uçağa atlayıp buluşmaya gelmeyi düşündüm ama doğan küçük ne tepki vericek bide şebnem var tabii artı istanbulda hiçbiyer bilmiyorum sonra vazgeçtim
OY OY burcucum ya demek kaynanatörün geliyor bence kocanla şimdiden konuş diyolarya konuşma.Sen benim anneme gelmeden tepkimi alıyosun demekki annem dediklerinde haklı falan der bırak kendi görsün herşeyi önünde olsun ozaman tepkini koy.
tüh pancuben yaa daha iyileşmedimi minnoş ay canımya kıyamam bebek hastalıcana kendimiz hastalansak ya ağızları var dilleri yok neresi ağrıyo bilemezsinkişuan salgında varmış dikkat etmek lazım umarım en kısa zamanda iyileşir kızın

babası anjiyo olucaktı..

Sağol Ebrucum :)

Canancım çok geçmiş olsun, hayırlısıyla iyi haberler alırsınız inşallah...

Filizcim sağol canım...
Valla eşim bu durumun beni ne kadar gerdiğini ve ne kadar tepkili olduğumu biliyor geçen seferden. Sağlam kavgalar ettirmişti çünkü kadın bize. Bugün msn'den çıtlattım biraz zaten, sanırım artık çok geç:)

filizzzzz:mymeka:..genemi şu yazı stiline döndün..hee eklede yeni fotolarına bakalım ozaman..güncelle kendini anamma.s
burcu senın face n yokmu?
ew bulamadık daha bu akŞam Üzerı yagmur u kayınvaldeme bırakıp annemle cıkıcam emlak emlak gezcem havada yagavak gıbı olsun sewerım ben yagmur u hemde coook..

herşey üstüste geliyo camasır makinem tırlattı içinden yanık kokusu geldi anam cektim hemen prizi..bu kacıncı arızası..ew yıgınla camasır dolu..yagmur un südüklülerini kaynanaya bizimkilweri anneme verdim yıkasınlar.sempatiksalakcinni.bugünde vestelin servisi gelicekti geldi geldi gelmedi 4 e cıkıorum ew aramaya..

insan birden telaşa kapılıyo kaynana gelicek dendimi sanki benimki gelicekmiş gibi irkildim ay bizdemi böyle kaynana olcez acaba.doğan beyde uyandı mızır mızr durmuyo kerata.
benimkide maşallah durduğu yerde durmuyo fırt fırt döner dün nerdeyse altını açtımkoltuğun altına giricekmiş sonra evde fellik fellik çocuk arıycaktım

Bugün ben de aynı şeyi söyledim, biz de kayınvalide olucaz.
Belki benim gelinim de beni sevmez ama en azından benim kadar nefret etmez.
Hayatta herşeyin başı samimi olmak, benimki samimiyetsiz olduğu için, ezik, mahsun, kendi halinde görünüp, derinden şeytanlık yaptığı için bu hale geldik.
Allah bana öyle dvranmayı nasip etmesin ! :)

Yerim ben o Doğan'ı, vay kaçak

selam kızlar ...nasılsınız bakalım bugün buluşma varmış oh ne güzel felekten bir gün geçirirler ..cerencim doğum gününmüş nice mutlu yıllara inşallah..canancım canım çok geçmiş olsun Allah babana acil şifalar versin inşallah ömürde hiç yatmak istemiyor sürekli kucak istiyo gezmek istiyo ama kollarımda takat kalmadı çok yaramaz bizimkisi çok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…