2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

millet dağıldıktan sonrabiz birde meral nimet ben alışweriş yaptık tabi:))) herkes warmak üzeredir ewine..

yüzlerce resim çekmişizdir herhalde ama gözel olanları yüklicem tabi:)
ya topice ne olmuş sabit yapmış birileri bizibilmiyorumkismile ne oluyor ki

selam kızlar biz geldiikkkkk

ilk ben geldim sanırım. buluşmamız çok güzel geçti kızlar, keşke hepiniz olsaydınız. biz beraber olmaktan çok hoşnuttuk ama garsonların bizden hoşnut kaldıklarını pek sanmıyorumkaydirigubbakcemile3 bebeklerimiz, arabaları .s. ile epey geniş bi alanı zaptetmiştik.

toplamda 9 anne buluştuk. 9 şirin bebişimiz vardızemuszemus bebekler düşündüğümüzün aksine birbirleriyle pek ilgilenmediler. annelerin hepsi çok tatlıydı. hepsini tanıdığıma çok memnun oldum kendi adıma. benden bu kadar şimdilik

hoşgeldiniz annişlerrr ohh negüzel ya kıskanılmamak elde degil 9 anne 9 bebeiş ohh kimbilir neler kaynattınız nelerrr hadi bakalım meraktan çatlatmayın bizi bizde fotolarla avunak ve tanışak baria.s.

Ayfer…Pancuben
Ebru….Laviniaebru
Ebru….Selkie
Fatoş….FTY
Fulya…..Mutlu
Gülay…Gülencim
Jale…..Jale
Meral…..Meral
Nimet….Eftel??
Nilüfer…….Nilüferşah
Öznur……….OCD
Seda………eseda
Sümeyra…..Sümeyra
Şebnem…..Mavidüşler
Yasemin…..Simenay
Yazgı………Yaz
Zeliha………Zeliş
Filiz.....Kussebfilal
Hanife....Snow
Hasret....Hasret
Ismahan……Mersaayris
Gülcan…..BirNokta
Dilşad…..Dila
Ayşegül…..Ege
Burcu.....Bosna
Hatice….Yağmur26
Emel…..Megryann
Gamze….Dimplehawk
Fatma….?
Evrim……Siendrunce
Abide……?
Sibel .... polens

Son hali...
[/QUOTE
kendimi ekledim canancığım..

abide adigenur
fatma- fty

Ebrucum sahibinden'e baktım 248 tane satılık ev çıktı Samsun'da bi bak sen de istersen, güzel evler de var ama muhiti falan bilmediğimden öneremiyorum...
aşkım satılık degil kiralık bakıorum..satılık daha öncesinde toki den bakıodum..daha ödeme koşulları uygun oldugu için ..ama artık az bi zaman kaldı..kiralık bakıorum..sahibinden e baktım..muhitleri uymuyo bana okadar arastrdımki gene sagol canım benim..bakmaya dewam..

kızlar buraya nasıl foto ekliyoruz?

canım image shack tan yükle resmi....burdan msj yazdığımız yerde grafik ekle var ,yukarda kare fotğraf simgeli...oraya tıkla çıkan kutucuğa imageshack taki doğrudan link yazan adresi kopyala ve cevapla mesajı........hadi çok merak ediyoruzzzzzz

toplu çektiğimiz fotolarım güzelş çıkmamış malesef. makineyi başkasına vermiştim çekmesi için, modu değişmiş ve malesef kötü çıkmış.

X