2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

nasılsınız kızımın güzel teyzeleri banyo yaptırdım prensesimi bayağdırda uyuyor bende temizlik yaptıım çamaşır astım yıkadım hala 2 makina daha yıkanacak kızlar buluşmada resimleri merekla bekliyorum sizler nasılsınız?

oh oh ellerine sağlık.........ben de sabırsızlıkla fotolarını bekliyorum ama yağmur yağıyormuş..inşallah perişan olmazlar yollarda........

nasılsınız kızımın güzel teyzeleri banyo yaptırdım prensesimi bayağdırda uyuyor bende temizlik yaptıım çamaşır astım yıkadım hala 2 makina daha yıkanacak kızlar buluşmada resimleri merekla bekliyorum sizler nasılsınız?
oh sıhatler olsun..bu arada ben yagmur u daha dün yıkadıma ama bogazının altları pişiyo kıpkırmızı pişiklerde kokuyo hiç yıkanmamış gibi, sinir oluyorum ya ewim cok sıcak ondan..

oh sıhatler olsun..bu arada ben yagmur u daha dün yıkadıma ama bogazının altları pişiyo kıpkırmızı pişiklerde kokuyo hiç yıkanmamış gibi, sinir oluyorum ya ewim cok sıcak ondan..

kızım madem ev arıyon diyomki gel karsa burda yan yana büyütek melekleri ev kiralarıda ucuz yok ama dinleyen yok beni hem havada serin burda:)))) :mymeka:

Ayfer…Pancuben
Ebru….Laviniaebru
Ebru….Selkie
Fatoş….FTY
Fulya…..Mutlu
Gülay…Gülencim
Jale…..Jale
Meral…..Meral
Nimet….Eftel??
Nilüfer…….Nilüferşah
Öznur……….OCD
Seda………eseda
Sümeyra…..Sümeyra
Şebnem…..Mavidüşler
Yasemin…..Simenay
Yazgı………Yaz
Zeliha………Zeliş
Filiz.....Kussebfilal
Hanife....Snow
Hasret....Hasret
Ismahan……Mersaayris
Gülcan…..BirNokta
Dilşad…..Dila
Ayşegül…..Ege
Burcu.....Bosna
Hatice….Yağmur26
Emel…..Megryann
Gamze….Dimplehawk
Fatma….?
Evrim……Siendrunce
Abide……?
Sibel .... polens

Son hali...
[/QUOTE
kendimi ekledim canancığım..

merhaba herkese.okula gittiğim için bu aralar çok giremiyorum.bide kızım çok huysuz ya.umarım herkes iyidir.geçmişe bakamadım.face deki gruba üye oldum kızlar.

handan-hndn82

herkes kaybolmuş olcay napıon bi başına buralarda..samsun da gökgürültülü saganak yagış var şu an..leyn ew aramaya cıkacaktım gene yattı bu iş..bi fayton kiralarım artık sonunda..lülülülülülü

herkes kaybolmuş olcay napıon bi başına buralarda..samsun da gökgürültülü saganak yagış var şu an..leyn ew aramaya cıkacaktım gene yattı bu iş..bi fayton kiralarım artık sonunda..lülülülülülü

aman napıym oğluş anneanneye gitti,kızımın da bugün deliksiz uyuyası tuttu,evide dün mis gibi yaptım......iş güç yok pc ye takılayım bugün tüm gün dedim kimseler yok......

gıdığının altına pudra sür canım pişik filan kalmıyor terledikleri için oluyor[ maalesef[/b][/b][/b]

herkes kaybolmuş olcay napıon bi başına buralarda..samsun da gökgürültülü saganak yagış var şu an..leyn bacaktım gene yattı bu iş..bi fayton kiralarım artık sonunda..lülülülülülü

internetten baksana ebru bulunduğun yerlere göre

canan babana geçmiş olsun.nasılsınız kızlar?bugün 4 aylık olduk.

ohh ohhh maşallah daha nice sağlıklı aylara

Ebrucum sahibinden'e baktım 248 tane satılık ev çıktı Samsun'da bi bak sen de istersen, güzel evler de var ama muhiti falan bilmediğimden öneremiyorum...

ilk ben mi geldiiiimmmmm
çok güzeldi kızlar 9 anne 9 bebiştik
ben, hijyenim, mrl, kuju, merveege, eftel, taburcu, gülencim, beknur
yerleşme problemi yaşadık ilkj başta ama sonra iyi muhabbet ettik.. bebeişlerin hepsini sewdim allahım resimden ne kadarda tatlılardı hepimiz kiloları wermişiz walla hepimiz 90 60 90 dıkkaydirigubbakcemile2:))))))))

X