- 4 Mayıs 2009
- 4.224
- 0
- 42
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #64.821
bol resım bol fotooo okey????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ıyi ki doğdun Cereeennnn. Nice mutlu ve huzurlu yıllara cnm eşin ve çocuğunla
dogum günün kutlu olsun cnm,nicve mutlu yıllara:)opuyorumnanaktan
Güzel anneler....bisey sorcam...
Benim oglan bir aydir sürekli kendi ayaklarinin üstüne basmak istiyor.
Beni dik tutun öyle duruyum istiyor.
Dimdik duruyor ayaklarinin üstünede iyice basiyor dizleri felan bükülmeden dakikalarca.
Bunun bir zarari varmi yada olurmu?
Bu oglan cok yaramaz olacak yaaa...simdiden belli
günaydın anneler;
ceren doğum günün kutlu olsun
burcu öncelikle sağol Hilal in hastalığı nezle ve öksürüğe çevirdi içi parçalanacak nerdeyse saati saatine ilaçları var
buluşma için ilk heves edenlerdenim ama kızım rahatsız bizim yerimize eğlenin kızlar sabah 5 te gök gürlüyordu aman dikkat edin hasra olmasın melekler
birde olaylar olmuş aman dikkat edin 1 kız çocukta ölmüş
pınar canım geçmiş olsun aman dikkat et
ebru ev işi zor kolay gelsin allahtan kışa denk gelmemiş
bugün benim doğum günüm!!!
pasta kesin benim için de!!!
Güzel anneler....bisey sorcam...
Benim oglan bir aydir sürekli kendi ayaklarinin üstüne basmak istiyor.
Beni dik tutun öyle duruyum istiyor.
Dimdik duruyor ayaklarinin üstünede iyice basiyor dizleri felan bükülmeden dakikalarca.
Bunun bir zarari varmi yada olurmu?
Bu oglan cok yaramaz olacak yaaa...simdiden belli
iyi ozamana yaa içim rahat ederen azından ..sürekli oturmak istiyo cünkiidoğum günün kutlu olsun canım:)nice senelere sağlıkla huzurla inşallah....opuyorumnanaktan
olmaz sanmıyorum ben sık sık bastırıyorum..doğduğundan beri öyle...şimdi de sırtını yere geitremiyoruz illa oturacak...
Ebrucum ben sordum destekle oturabilir ama sakın yastıklara falan güvenip koltuğa bırakma,kucağında otursun dedi...
iyi ozamana yaa içim rahat ederen azından ..sürekli oturmak istiyo cünkii
kısmet...orda olsam kesin gelirdim....sağlık olsun...siz buluşun bizim yerimize de kaynatınkaydirigubbakcemile3
günaydın anneler;
burcu öncelikle sağol Hilal in hastalığı nezle ve öksürüğe çevirdi içi parçalanacak nerdeyse saati saatine ilaçları var
buluşma için ilk heves edenlerdenim ama kızım rahatsız bizim yerimize eğlenin kızlar sabah 5 te gök gürlüyordu aman dikkat edin hasra olmasın melekler
off hadi cengiz hadiiii şimdi gelecek we lunaparkada 25kl su v.s bişeyler götürecek arabayla we bitecek.. hepsini çıkardım hazırladım dışarı 50paket 0,5 lt su çıkardım artı limonata wwe sodalar 5er koli hepsi sizin için ulaaaaaaannnolumunekankayizsmile
kuaför işim yalan oldu saçı dolayıp gelecem artıkın..
doğum günün kutlu olsun canım:)nice senelere sağlıkla huzurla inşallah....opuyorumnanaktan
olmaz sanmıyorum ben sık sık bastırıyorum..doğduğundan beri öyle...şimdi de sırtını yere geitremiyoruz illa oturacak...
Ebrucum ben sordum destekle oturabilir ama sakın yastıklara falan güvenip koltuğa bırakma,kucağında otursun dedi...
Ben burdayım da, gidemiyorum işteee
Ben de bastırıyorum, oturtuyorum, zaten başka türlü zapetmek mümkün değil. Doktor hiç bir sakıncası yok, sadec başı boş bırakma, hiç beklemediğin yerlerden toplarsın yoksa dedi... Demek ki mart kuzularının hepsi kıpırdak, Allahım hepsini nazardan korusun...
okadar degildir hanife ya izlesin azcık nolcek nası hoşlarına hareketşli şeyler izlemek..ben oto koltuguna oturtup acıorum tv yi izliyo süreklkidegil tabii..benim taşındıgımda ilk işim şu bilgisayarı yagmur un odasından cıkarmak..oturma odasındaya yatagı..gec bile kaldım ama evim müsait degşldi..her bebekte farklıdır dedi hazırbulunuşluğuna bağlı...oturmak istiyorsa çok uzun süreli olmadan otursun...dün bir de ilk kez kucağımda oturtup bir ninni videosu izlettim...büyük adam gibi izledi...gözünü bile kırpmadı ama biliyorum sakıncalı olduğunu bıraksam tv de izler ama hiç açmıyorum...
okadar degildir hanife ya izlesin azcık nolcek nası hoşlarına hareketşli şeyler izlemek..ben oto koltuguna oturtup acıorum tv yi izliyo süreklkidegil tabii..benim taşındıgımda ilk işim şu bilgisayarı yagmur un odasından cıkarmak..oturma odasındaya yatagı..gec bile kaldım ama evim müsait degşldi..
sağlık olsun canım...ben hep evdeyim eşim de karışmaz nereye ne zman gideceğime o yüzden öyle dedim..sempatiksalakcinni
eeee.hamilyken sorduk öğrendik kendimize iyi baktık...çok şükür sağlıklı bebeklerimiz var...kıpırdak kuzularımıza maşallah
ne bileyim yaaa.2 yaşına kdar önermiyorlar ama o zamana kadar uzak tutmak imkansız neredeyse...az daha büyüsünler az az izlerler...ne anneler var iş yapmak rahat etmek için çocuğu tv başında bırakan...asıl yanlış olan o....
şartlar müsait olmayınca ne yapcan..sağlık olsun..inşallah gönlüne göre bir ev bulursun:Saruboceq:
günaydın anneler;
benim kızımda duruyor merak etme hareketli olucaklar çok bişey olmaz canım
iyi ozamana yaa içim rahat ederen azından ..sürekli oturmak istiyo cünkii
Canım ben zihinsel engelliler öğretmeniyim down sendromu yapamaz çünkü down sendromu genetik bozukluk doğmadan önce bile anlaşılır. tv izlenmesinin en kötü etkisi bebeğin kendini dış çevreye kapatıp ilgisini sadece ona vermesi ve sürekli değişen bir görsellik sunulduğu için dikkatini çekiyo zamanla içe dönüklük olabiliyo ve göz bozuklukları.Tv seyretmesi down sendorumu yapabiliyormus 2 saat izlemeliymis bi yere odaklandigi icin iyi degilmis biz zaten copk firdat bulamiyoruz. En kotu muytfakta benim yanimda oluyo tv sesini duyuyo tv tavandan gormuyo ama abomin kizi koca fgun tv izliyo ayni bizim cuculerle
buluşma ekibi gitti galiba..........bizi çatlatacaklar...bol bol foto çeksinler bari.........