2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ıyi ki doğdun Cereeennnn. Nice mutlu ve huzurlu yıllara cnm eşin ve çocuğunla

dogum günün kutlu olsun cnm,nicve mutlu yıllara:)opuyorumnanaktan

844790a840840f798c4875a221aa4aee.gif

0da010550c46774a899e654f4dd72583.gif

çok teşekkür ederim kızlarr::)))

Güzel anneler....bisey sorcam...

Benim oglan bir aydir sürekli kendi ayaklarinin üstüne basmak istiyor.
Beni dik tutun öyle duruyum istiyor.

Dimdik duruyor ayaklarinin üstünede iyice basiyor dizleri felan bükülmeden dakikalarca.

Bunun bir zarari varmi yada olurmu?

Bu oglan cok yaramaz olacak yaaa...simdiden belli

canım basması gerekiyor zaten ne güzel işte bizim kız da böyle...

günaydın anneler;
ceren doğum günün kutlu olsun
burcu öncelikle sağol Hilal in hastalığı nezle ve öksürüğe çevirdi içi parçalanacak nerdeyse saati saatine ilaçları var

buluşma için ilk heves edenlerdenim ama kızım rahatsız bizim yerimize eğlenin kızlar sabah 5 te gök gürlüyordu aman dikkat edin hasra olmasın melekler
birde olaylar olmuş aman dikkat edin 1 kız çocukta ölmüş

pınar canım geçmiş olsun aman dikkat et

ebru ev işi zor kolay gelsin allahtan kışa denk gelmemiş

teşekkür ederim canım... minik hilal'e de çok geçmiş olsun umarım kısa zamanda atlatır...

bugün benim doğum günüm!!!
pasta kesin benim için de!!!

doğum günün kutlu olsun canım:)nice senelere sağlıkla huzurla inşallah....opuyorumnanaktan

Güzel anneler....bisey sorcam...

Benim oglan bir aydir sürekli kendi ayaklarinin üstüne basmak istiyor.
Beni dik tutun öyle duruyum istiyor.

Dimdik duruyor ayaklarinin üstünede iyice basiyor dizleri felan bükülmeden dakikalarca.

Bunun bir zarari varmi yada olurmu?

Bu oglan cok yaramaz olacak yaaa...simdiden belli

olmaz sanmıyorum ben sık sık bastırıyorum..doğduğundan beri öyle...şimdi de sırtını yere geitremiyoruz illa oturacak...

Ebrucum ben sordum destekle oturabilir ama sakın yastıklara falan güvenip koltuğa bırakma,kucağında otursun dedi...

doğum günün kutlu olsun canım:)nice senelere sağlıkla huzurla inşallah....opuyorumnanaktan

olmaz sanmıyorum ben sık sık bastırıyorum..doğduğundan beri öyle...şimdi de sırtını yere geitremiyoruz illa oturacak...

Ebrucum ben sordum destekle oturabilir ama sakın yastıklara falan güvenip koltuğa bırakma,kucağında otursun dedi...
iyi ozamana yaa içim rahat ederen azından ..sürekli oturmak istiyo cünkii

her bebekte farklıdır dedi hazırbulunuşluğuna bağlı...oturmak istiyorsa çok uzun süreli olmadan otursun...dün bir de ilk kez kucağımda oturtup bir ninni videosu izlettim...büyük adam gibi izledi...gözünü bile kırpmadı ama biliyorum sakıncalı olduğunu bıraksam tv de izler ama hiç açmıyorum...

kısmet...orda olsam kesin gelirdim....sağlık olsun...siz buluşun bizim yerimize de kaynatınkaydirigubbakcemile3

Ben burdayım da, gidemiyorum işteee :KK43:

İyi ki doğdun Cerencim... Nice nice mutlu sağlıklı yıllar dilerim kuzunla ve eşinle birlikte...

günaydın anneler;
burcu öncelikle sağol Hilal in hastalığı nezle ve öksürüğe çevirdi içi parçalanacak nerdeyse saati saatine ilaçları var

buluşma için ilk heves edenlerdenim ama kızım rahatsız bizim yerimize eğlenin kızlar sabah 5 te gök gürlüyordu aman dikkat edin hasra olmasın melekler

Tekrar geçmiş olsun Ayfercim... Çabucak iyileşir inşallah Hilal'im...

off hadi cengiz hadiiii şimdi gelecek we lunaparkada 25kl su v.s bişeyler götürecek arabayla we bitecek.. hepsini çıkardım hazırladım dışarı 50paket 0,5 lt su çıkardım artı limonata wwe sodalar 5er koli hepsi sizin için ulaaaaaaannnolumunekankayizsmile
kuaför işim yalan oldu saçı dolayıp gelecem artıkın..

Süslüm benim :)

Ben de bastırıyorum, oturtuyorum, zaten başka türlü zapetmek mümkün değil. Doktor hiç bir sakıncası yok, sadec başı boş bırakma, hiç beklemediğin yerlerden toplarsın yoksa dedi... Demek ki mart kuzularının hepsi kıpırdak, Allahım hepsini nazardan korusun...

Ben burdayım da, gidemiyorum işteee :KK43:

Ben de bastırıyorum, oturtuyorum, zaten başka türlü zapetmek mümkün değil. Doktor hiç bir sakıncası yok, sadec başı boş bırakma, hiç beklemediğin yerlerden toplarsın yoksa dedi... Demek ki mart kuzularının hepsi kıpırdak, Allahım hepsini nazardan korusun...

sağlık olsun canım...ben hep evdeyim eşim de karışmaz nereye ne zman gideceğime o yüzden öyle dedim..sempatiksalakcinni

eeee.hamilyken sorduk öğrendik kendimize iyi baktık...çok şükür sağlıklı bebeklerimiz var...kıpırdak kuzularımıza maşallah:nazar::nazar::nazar:

her bebekte farklıdır dedi hazırbulunuşluğuna bağlı...oturmak istiyorsa çok uzun süreli olmadan otursun...dün bir de ilk kez kucağımda oturtup bir ninni videosu izlettim...büyük adam gibi izledi...gözünü bile kırpmadı ama biliyorum sakıncalı olduğunu bıraksam tv de izler ama hiç açmıyorum...
okadar degildir hanife ya izlesin azcık nolcek nası hoşlarına hareketşli şeyler izlemek..ben oto koltuguna oturtup acıorum tv yi izliyo süreklkidegil tabii..benim taşındıgımda ilk işim şu bilgisayarı yagmur un odasından cıkarmak..oturma odasındaya yatagı..gec bile kaldım ama evim müsait degşldi..

okadar degildir hanife ya izlesin azcık nolcek nası hoşlarına hareketşli şeyler izlemek..ben oto koltuguna oturtup acıorum tv yi izliyo süreklkidegil tabii..benim taşındıgımda ilk işim şu bilgisayarı yagmur un odasından cıkarmak..oturma odasındaya yatagı..gec bile kaldım ama evim müsait degşldi..

ne bileyim yaaa.2 yaşına kdar önermiyorlar ama o zamana kadar uzak tutmak imkansız neredeyse...az daha büyüsünler az az izlerler...ne anneler var iş yapmak rahat etmek için çocuğu tv başında bırakan...asıl yanlış olan o....
şartlar müsait olmayınca ne yapcan..sağlık olsun..inşallah gönlüne göre bir ev bulursun:Saruboceq:

sağlık olsun canım...ben hep evdeyim eşim de karışmaz nereye ne zman gideceğime o yüzden öyle dedim..sempatiksalakcinni

eeee.hamilyken sorduk öğrendik kendimize iyi baktık...çok şükür sağlıklı bebeklerimiz var...kıpırdak kuzularımıza maşallah:nazar::nazar::nazar:

Anladım canım...
Napalım biz de burdan kendimize alternatif buluşma yapalım bari :)
Hepimiz iyi bakmışız valla, ne tatlı oldular :)

ne bileyim yaaa.2 yaşına kdar önermiyorlar ama o zamana kadar uzak tutmak imkansız neredeyse...az daha büyüsünler az az izlerler...ne anneler var iş yapmak rahat etmek için çocuğu tv başında bırakan...asıl yanlış olan o....
şartlar müsait olmayınca ne yapcan..sağlık olsun..inşallah gönlüne göre bir ev bulursun:Saruboceq:

Ben de açmıyorum televizyonu. Açık olursa, hemen oraya kayıyor bütün dikkati. 2 Yaşına kadar izlettirmeme taraftarıyım, bunun tek yolu da uyanıkken açmamak. Şimdilik beceriyoruz, umarım devamını da getiririz.

Tv seyretmesi down sendorumu yapabiliyormus 2 saat izlemeliymis bi yere odaklandigi icin iyi degilmis biz zaten copk firdat bulamiyoruz. En kotu muytfakta benim yanimda oluyo tv sesini duyuyo tv tavandan gormuyo ama abomin kizi koca fgun tv izliyo ayni bizim cuculerle

cerencim doğumgünün kutlu olsun canım.nice güzel yıllara eşin ve bebişinle.........

günaydın anneler;

çok geçmiş olsun canım.inşallah kısa sürer..........

benim kızımda duruyor merak etme hareketli olucaklar çok bişey olmaz canım

bizimki de öyle valla.hep oturmak istiyo ben de az az oturtuyorum

selamlar canoşlar,.istanbuldakiler ne güzel buluşuyo,.offfffffffff,.nekadar şanslılar,..cerenora arkadaşımızın doğumgünü sanırım,.nice mutlu yıllara ,.bu arada canancım çok geçmiş olsun,.olumunekankayizsmile

CANAN COK GECMıŞ OLSUN CANIM..SENı COOK ıYı ANLAYABıLıORUM BENDE YAŞADIM AYNI ŞEYLŞERı..ALLAH IM SAGLIK SIHHAT VERSıN ..:Saruboceq:

Tv seyretmesi down sendorumu yapabiliyormus 2 saat izlemeliymis bi yere odaklandigi icin iyi degilmis biz zaten copk firdat bulamiyoruz. En kotu muytfakta benim yanimda oluyo tv sesini duyuyo tv tavandan gormuyo ama abomin kizi koca fgun tv izliyo ayni bizim cuculerle
Canım ben zihinsel engelliler öğretmeniyim down sendromu yapamaz çünkü down sendromu genetik bozukluk doğmadan önce bile anlaşılır. tv izlenmesinin en kötü etkisi bebeğin kendini dış çevreye kapatıp ilgisini sadece ona vermesi ve sürekli değişen bir görsellik sunulduğu için dikkatini çekiyo zamanla içe dönüklük olabiliyo ve göz bozuklukları.
buluşma ekibi gitti galiba..........bizi çatlatacaklar...bol bol foto çeksinler bari.........

:gitme:ben gidemedim elifi doktora götürdüük yeni eve geldik yağmur başladı yaaaa oo koca varya görecek bi işe başlayımm izin mi alacam bennn offf ya önceden sadece gidiyorum derdimm bebek olunca gidebilir miyim me döndüü senağlama

X