2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

südüklüüü....ben orda olcemde gözüm kesmiycekkkk..kalk bi silkele kendini dök incilerini kendine geeellll..mucuksempatiksalakcinni

aynen...

vallahi kocam yolda geliyor olmasaydı ben bile koymuştum kafaya gitmeyi... atlayacaktım otobüse.. garajdan da taksiye ohhh...

Örnek al cnm, nerelerden gelmeyi göze alanlar varsengözlerimebaksanab

yok kızlar ben gelmiyorum hiç gözümde kesmiyor vallahi yalan soyleyemem.ben biraz daha uyuyayım kendime gelirim.
ya kıza bak gözüm kesmiyo tembel , böylemi anlaşmıştık kalk hade giyin hemen:eek:lmaz:
bugün benim doğum günüm!!!
pasta kesin benim için de!!!

dogum günün kutlu olsun cnm,nicve mutlu yıllara:)opuyorumnanaktan

bugün benim doğum günüm!!!
pasta kesin benim için de!!!

844790a840840f798c4875a221aa4aee.gif

0da010550c46774a899e654f4dd72583.gif

günaydın anneler;
ceren doğum günün kutlu olsun
burcu öncelikle sağol Hilal in hastalığı nezle ve öksürüğe çevirdi içi parçalanacak nerdeyse saati saatine ilaçları var

buluşma için ilk heves edenlerdenim ama kızım rahatsız bizim yerimize eğlenin kızlar sabah 5 te gök gürlüyordu aman dikkat edin hasra olmasın melekler
birde olaylar olmuş aman dikkat edin 1 kız çocukta ölmüş

pınar canım geçmiş olsun aman dikkat et

ebru ev işi zor kolay gelsin allahtan kışa denk gelmemiş

Güzel anneler....bisey sorcam...

Benim oglan bir aydir sürekli kendi ayaklarinin üstüne basmak istiyor.
Beni dik tutun öyle duruyum istiyor.

Dimdik duruyor ayaklarinin üstünede iyice basiyor dizleri felan bükülmeden dakikalarca.

Bunun bir zarari varmi yada olurmu?

Bu oglan cok yaramaz olacak yaaa...simdiden belli

benim kızımda duruyor merak etme hareketli olucaklar çok bişey olmaz canım

off hadi cengiz hadiiii şimdi gelecek we lunaparkada 25kl su v.s bişeyler götürecek arabayla we bitecek.. hepsini çıkardım hazırladım dışarı 50paket 0,5 lt su çıkardım artı limonata wwe sodalar 5er koli hepsi sizin için ulaaaaaaannnolumunekankayizsmile
kuaför işim yalan oldu saçı dolayıp gelecem artıkın..

günaydın anneler;
ceren doğum günün kutlu olsun
burcu öncelikle sağol Hilal in hastalığı nezle ve öksürüğe çevirdi içi parçalanacak nerdeyse saati saatine ilaçları var

buluşma için ilk heves edenlerdenim ama kızım rahatsız bizim yerimize eğlenin kızlar sabah 5 te gök gürlüyordu aman dikkat edin hasra olmasın melekler
birde olaylar olmuş aman dikkat edin 1 kız çocukta ölmüş

pınar canım geçmiş olsun aman dikkat et

ebru ev işi zor kolay gelsin allahtan kışa denk gelmemiş
GECMİŞ OLSUN AYFER..AYNEN YAGMUR DA Bİ İKİ GÜMDÜR HAPŞIRMA VE ÖKSÜRÜK VAR AMA ARA ARA..İNŞALLAH COGALMAZ..BOL BOL VİTAMİN VERİORUM..
ebrucum iyi çok şükür , evet götürdüm igne yan etki yapmış, bıraktım igneyi geçti..
İYİ BARİ, CANIM..ALLAH SAGLIK VERSİN...SEWİNDİM VALLAHİ..YAGMUR DADA Bİ HAPŞURUK VAR HADİ HAYIRLISI..
senden böyle bi pasta bekliyodum bebeğima.s.
HEHEYYT..SENİN DOGUMGÜNÜNE BUNUN İKİ KATINI YAPTRCAM BİLMEM ANLATANİLDİMMİİ..sempatiksalakcinni
Güzel anneler....bisey sorcam...

Benim oglan bir aydir sürekli kendi ayaklarinin üstüne basmak istiyor.
Beni dik tutun öyle duruyum istiyor.

Dimdik duruyor ayaklarinin üstünede iyice basiyor dizleri felan bükülmeden dakikalarca.

Bunun bir zarari varmi yada olurmu?

Bu oglan cok yaramaz olacak yaaa...simdiden belli

AYNEN AYNEN CİVİ GİBİ DİMDİK DURACAK HEP..HATTA ŞİMDİ DR U ARAYIP SORCAM İYİKİ HATRLATTIN..HEP OTURMAK İSTİYO YAGMUR BAKALIMİZİN VARMI?

off hadi cengiz hadiiii şimdi gelecek we lunaparkada 25kl su v.s bişeyler götürecek arabayla we bitecek.. hepsini çıkardım hazırladım dışarı 50paket 0,5 lt su çıkardım artı limonata wwe sodalar 5er koli hepsi sizin için ulaaaaaaannnolumunekankayizsmile

sen her halinle güzelsin Hasretim. boşer kuaförü falan. geç kalma yeter:dance:

HEHEYYT..SENİN DOGUMGÜNÜNE BUNUN İKİ KATINI YAPTRCAM BİLMEM ANLATANİLDİMMİİ..sempatiksalakcinni

hahhahhah yap anacım yap. pastaya da bayılırım zatencokacimcoook senin bayılmadığın bişi var mı diye soracak olursan da, tüm sağlıklı şeyler diyebilirim kısaca malesef. sebze ve meyve sevmem:1no2:

Öznur sen ordan sessiz sessiz bakmaya devam et bakiim:dilcikar:

ben de artık hazırlanayım. sanırım ilk giden ben olurum. beni fazla bekletmeyin anacımm

ben giyinmeye kaçarrrrr cengiz 15 dakikaya gelir bnde yarım saate çıarım inşallah meral n zamn çoıkıosun fulyadan gelcemn senide alammı taxiylekaydirigubbakcemile3

GECMİŞ OLSUN AYFER..AYNEN YAGMUR DA Bİ İKİ GÜMDÜR HAPŞIRMA VE ÖKSÜRÜK VAR AMA ARA ARA..İNŞALLAH COGALMAZ..BOL BOL VİTAMİN VERİORUM..

ebru ne olur ne olmaz bence gidin bir ben geçer diye düşündüm ama şifayı kapmışız maalesef
BUGÜNDE Bİ BAKAYIMDA GENEL DURUMUNA GÖTÜRÜRÜM OLMAZSA..DEDİGİN GİBİ ÖNCEDEN ÖNLEMALMAK LAZIM
sen her halinle güzelsin Hasretim. boşer kuaförü falan. geç kalma yeter:dance:

hahhahhah yap anacım yap. pastaya da bayılırım zatencokacimcoook senin bayılmadığın bişi var mı diye soracak olursan da, tüm sağlıklı şeyler diyebilirim kısaca malesef. sebze ve meyve sevmem:1no2:
:KK1:

ANNEM NE GERENK VAR SÖZE ZATEN GELİYORSUN GÖZE..MUCUK EBRU ATASÖZÜ..

X