2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benim oğlum uyuyor 16 saat falan sanırım :lepi: hatta oyuna falan dalıp 2 saatten fazla uyanık kaldığında bas bas bağırıyo uyuyana kadar emzikle ya da meme vererek sakinleştiriyorum anca boshayallersmile

Uyumuyor Filizcim uyumuyor...
Gece gündüz toplam 12 saat zor uyuyor...
Gündüzleri kavga ediyor bir de uyumamak için, avaz avaz bağırıyor edepsiz sıpa :)

Ben de 1 no kullanıyorum, onu bile zor idare ediyor, boğazına kaçıyor sık sık.
Emzirdiğim sürece de değiştirmeyi düşünmüyorum.

üff demekki bebekler hep aynı benimkide aynı uykusuzluktan mahvoluyo uyutmaya kalkncada basıyo feryadı taki bayılıncaya kadar oda en fazla 20 dk

oy maşallah ozaman benimki emzikte almadı ellerini emiyo kerata

Benimki emzik emiyor, baş parmağını emiyor, yumruğunu emiyor, kucağımdayken omzumu, bebek arabasında emniyet kemerini emiyor.
Nasıl unutturcam bu herşeyi emme işini bilmem, korkuyorum mikrop kapacak diye...

oy maşallah ozaman benimki emzikte almadı ellerini emiyo kerata

yoook emziği kendi tutamıyo seviyo emmeyi ama bi beceremedi gitti ben elimle tutuyorum o sakinleşene kadar kaydirigubbakcemile3 ya da battaniyesiyle falan destekliyorum kafasını çevirdiği anda düşürüyo ağzından :ecrin_bebek: ağlamıyosa vermiyorum tekrar

Benimki emzik emiyor, baş parmağını emiyor, yumruğunu emiyor, kucağımdayken omzumu, bebek arabasında emniyet kemerini emiyor.
Nasıl unutturcam bu herşeyi emme işini bilmem, korkuyorum mikrop kapacak diye...

tamamen emme istekleri aynı sanırsınaç iki eli ağzında sokabilse sokacak ikisinide hele omuzlarım hem ıslak yadakusuktur zaten

yoook emziği kendi tutamıyo seviyo emmeyi ama bi beceremedi gitti ben elimle tutuyorum o sakinleşene kadar kaydirigubbakcemile3 ya da battaniyesiyle falan destekliyorum kafasını çevirdiği anda düşürüyo ağzından :ecrin_bebek: ağlamıyosa vermiyorum tekrar

şuanaltı açık yatıyo çarşafta onu ele geçirmiş çarşafı emiyo

bosnacım artık ben tamamen yorulasını bekliyorum açıyorum altını oynatıyorum gözler küçülünceye kadar uyutmaya çalışmıyorum ancak öyle uyuyor yinede ağlıyor ama fazla dayanamıyor.

yaa kızlar aklıma gelmişken söyleyim bilmeyen varsa öğrensin ishalden, kusmadan ya da terlemeden dolayı bebişlerde sıvı kaybı olduğunda bıngıldağı içeri çöküyor öyle bi durumları olduğunda çok dikkat edin ve sıvı takviyesi yapın bebişlerinize
mervemir'in bebişine çok üzüldüm de ordan geldi aklıma Allah'ım korusun yavrularımızı

tamamen emme istekleri aynı sanırsınaç iki eli ağzında sokabilse sokacak ikisinide hele omuzlarım hem ıslak yadakusuktur zaten

kaydirigubbakcemile3 yerim onu ben...
Benimki daha sol elini de emebileceğini keşfedemedi.
sağ elini emdiği zaman oyuncak veriyorum eline, o zaman unutuyor, solu götürmüyor ağzına...
ama sağ el boştaysa, bir de uyku gelmişse, hemen baş parmağını ağzına sokuyor, yan dönüyor, gözleri de bayıltıyor, sonra eeee eeee diye söylenmeye başlıyor. Uyut beni demek bu :) Uyutmaya götürünce de kavga çıkarıyor :KK1:

yaa kızlar aklıma gelmişken söyleyim bilmeyen varsa öğrensin ishalden, kusmadan ya da terlemeden dolayı bebişlerde sıvı kaybı olduğunda bıngıldağı içeri çöküyor öyle bi durumları olduğunda çok dikkat edin ve sıvı takviyesi yapın bebişlerinize
mervemir'in bebişine çok üzüldüm de ordan geldi aklıma Allah'ım korusun yavrularımızı
ewet cano bu cok önemli..helekide şu sıcaklarda suyu esirgemeyin..

mrb hasret işinize karışmak gibi olmasında neden birinizin evinde buluşmuyorsunuz biz liseden arkadaşlarla her ayy buluşuruz ama her ayy birinin evinde herkez evden bişey yapar mesela ben kek öbürü börek hepimizde çocuklu oldugumuz için dışarda rahat edemeyecegimiz açısından her ay birimizin evinde toplanırız

ewt bu dediğin daha mantıklı küçük çocukla ew ortamı daha rahat oluyo bncede onlar yatıyor oynuyor hem yanyana rahat rahat.. neyse bu seferlik böyle olacak
baksana ağzımızı açamıyoruz herkes köpürmeye yer arıyor.. sıcak başlarına wurmuş neyse görcez artık...

sağolasın canım hatırlattığın iyi oldu benimki çok idrar yapar bide inşallah bebeği iyileşir eski sağlığına kavuşur onundaq bende çok üzüldüm rabbim tüm yavrucakları korusun.
kaydirigubbakcemile3 yerim onu ben...
Benimki daha sol elini de emebileceğini keşfedemedi.
sağ elini emdiği zaman oyuncak veriyorum eline, o zaman unutuyor, solu götürmüyor ağzına...
ama sağ el boştaysa, bir de uyku gelmişse, hemen baş parmağını ağzına sokuyor, yan dönüyor, gözleri de bayıltıyor, sonra eeee eeee diye söylenmeye başlıyor. Uyut beni demek bu :) Uyutmaya götürünce de kavga çıkarıyor :KK1:

oy maşallah ya keratalar maymun ettiler bizi valla.büyüycekler bizde onlarla birlikte büyüycez valla.benimkinin sabah uykusu var annem anakucağında sallamaya kalktı bastı feryadı sonra oyaladı tekrar yatıdı ağlamadan anahtar elinde salladı onun sesime uyudu.

ewt bu dediğin daha mantıklı küçük çocukla ew ortamı daha rahat oluyo bncede onlar yatıyor oynuyor hem yanyana rahat rahat.. neyse bu seferlik böyle olacak
baksana ağzımızı açamıyoruz herkes köpürmeye yer arıyor.. sıcak başlarına wurmuş neyse görcez artık...

köpüren kim bakiim yavru kuşum??

ya neolduki kim köpürdü.ya hep sorucam unutuyorum sen emzirme önlüğü almışın nasıl kullanışlımı?

ewet cano bu cok önemli..helekide şu sıcaklarda suyu esirgemeyin..

sadece anne sütü verirken suya gerek yok di mi?
sürekli doktora soruyorum ama bu sıcakta, bu kadar terlerken su vermemek korkutuyor beni.

ya neolduki kim köpürdü.ya hep sorucam unutuyorum sen emzirme önlüğü almışın nasıl kullanışlımı?

hasret'e sormuşsun ama ben de cevap vereyim.
emzirme önlüğü hayat kurtarıyor.
nikah dairesinde bile emzirdim valla ben Doruk'umu...
herkese şiddetle tavsiye ederim.

X