2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bizim kızlar da böyle olur mu acep...
anoooov yandık...
benim yeğenim var şimdi 11 yaşında... 2-3 yaşlarındayken o zamanlar aynalı tahir vardı. orda psikopat bir tip vardı belalı bir şey. bu benim şefgilim diye televizyona yapışıyordu ha bir de ağda yapcam diye tutturmuştu.. kaydirigubbakcemile3

benimkini bıraksam kaşlarını aldıracak.neymiş efendim saçlarını kestirmişim kaşları yakışmamış.benim kaynana namzetleri ilk doğum yaptığım gün geldiler bidahada teşrüf etmediler hiçbirşeyde getirmediler geçen eşim şebnemi onlara götürecek oldu bende hayır efendim götüremezsin götüreceksen beach parka götüroynasın dedim.başladık tartışmaya.şebnem hanım bir hışımla geldi ben kendi kararlarımı kendim verebilirim beach parka gitmek istiyorum bırakın tartışmayı dedi valla aynen böyle olucak sizinkilerde.:kedi:kaydirigubbakcemile5

hayatım sen anne sütüyle besliyorsun ben mamayla...anne sütü ile beslenen bebeklerde 6 ayda başlanıyor..mamayla beslenende 4 ayda başlanıyor...

gerçi hasrette anne sütü veriyor...ama başlamak istedikten sonra sende başlayabilirsin....bebeğin alır..ama anne sütü gibi faydalı bişey veriyorken hani bence gerek yok tam olarak ek besinlere başlamaya...kaşığa alışması için az miktarlarda verebilirsin.günlük 5-10 kaşık falan.bebek büydükçe alıştırması zorlaşıyor çünkü....küükken daha kolay alışıyorlar herşeye..

ben dun sutumu sagdım kasıkla vermeye calıstım ama kıyametı kopardı.vıtamınını hergun kasıkla verıyorum gule gule ıcıyor ama ıs sute gelınce kıyamet koptu resmen.o uysal bebe gıttı asabı bebe eldı

evet canım eşimle aynı sınıftaydık üni.de...:eek:
ben de öyle düşünüyorum zaten ama biraz da kızımın huyu belirleycek gidişatı eğer böyle uslu bir kız olmaya devam ederse ekstra zamanlarda dayısına emanet ederim...kardeşim de burda okuyor Üni.beceriklidir hem bakar...
doğrudur walla burda çayın gelir ara ki çay kaşığı bulasındelikafaduldendelikafadulden

kaydirigubbakcemile3

ben geldiiimmmm
çok yoğun bi gün geçirdim bugün. Evde bi sürü işim vardı, sonra da biraz alışverişe çıktım, ordan dönünce pazara gittim sebze-meyve almak için ve pestilim çıktı-tatlicadiarzu-
internetten sipariş ettiğim baston pusetimizi ilk kez kullanmış olduk bugün. Allahım çok komik bişi, o kadar ufak ve hafif ki, aynen oyuncak gibi görünüyo. ama benim hantal arabadan sonra bana çok ama çok rahat geldi. o kadar rahat sürdüm ki, kırılırsa da kırılsın zaten hepi topu 80tl verdim, kırılırsa yenisini alıveririm artıkın.
benim anlatacakların bunlar, haaa bi de mc doalds menüyü mideye indirdim, üstüne dondurmalı tatlı yedim o da yetmedi az evvel de haşlanmış mısır yiyerek asla kilo veremeyeceğimi daha iyi anlamış oldumÇok üzgünüm çoook
şidi azıcık okumaya çalışayım geçmişi, çok kaynattıysanız okuyamam amasengözlerimebaksanab

hoş geldin...afiyet bal şeker olsun....ama fazla kilo olmasın inşallah...Meral ben de senin gibiyim...bir de aksi gibi herkesin iştahı kapanır üzülünce canı sıkılınca benimki açılıyor...canım sıkılsa,kızsam anında mutfakta oluyorumcokacimcoookcokacimcoook
bugün biraz dikkat ettim ama Trabzona gidene kadar dikkat edebilirim inşallah...orda da diyetisyene gidicem artık bir çözüm bulmama lazım yaa....

:lepi::lepi:
yani öyle bir his ki ona zarar vereni anında boğarım gibi geliyor.....:eek:klava:

kesın bogarız canım.
ınsan panter kesılıyor.

bacım öyle deme bizim Yunus'a 6 yıl baktı aynı bakıcı. çocuğun ağzının içi simsiyahtı hem de tatlı bir şey yiyemiyordu artık nasıl ağlıyordu yazık acıdan.
hem benim annem bir komşunun çocuğuna baktı 5 yıl. en sonunda çocuk bizimkilere anne baba demeye ve akşamları annesini istememeye başlayınca aldılar anaokuluna yazdırdılar kaydirigubbakcemile3

yunus kım bacım ?

bizim kızlar da böyle olur mu acep...
anoooov yandık...
benim yeğenim var şimdi 11 yaşında... 2-3 yaşlarındayken o zamanlar aynalı tahir vardı. orda psikopat bir tip vardı belalı bir şey. bu benim şefgilim diye televizyona yapışıyordu ha bir de ağda yapcam diye tutturmuştu.. kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3

öznur siz diyosunuzya 5 dk emiyo falan benimkisimemeyi bırakmaz hep ben çekerim ağzından zor bir bebek uyutmaya çalışırım o kalkmaya çalışır 4 saatte bir 120cc mama doktor 4 e indir dedi ilk heves 4 kez verdim şimdi 5 çıktı valla inşallah 4 de indirebilirim

yok canım o 5 dk emenler kervanına ben yenı katıldım.normalde 30 dk dan once cekmıyordum.45 dk dayanıp artık yiter yaa deyıp cekıyordum. 3 gundur 5 dk emıyor bızımkısı.sıcakdan yapıs yapıs oluyor.bırde 5 dk dan sonra cekıyor uzatıyor damaklarıyla sıkıyor bırden memeyı kacırıyorlamıs gıbı ham yapıyor falan cok komık sonra bırakıyor

ben geldiiimmmm
çok yoğun bi gün geçirdim bugün. Evde bi sürü işim vardı, sonra da biraz alışverişe çıktım, ordan dönünce pazara gittim sebze-meyve almak için ve pestilim çıktı-tatlicadiarzu-
internetten sipariş ettiğim baston pusetimizi ilk kez kullanmış olduk bugün. Allahım çok komik bişi, o kadar ufak ve hafif ki, aynen oyuncak gibi görünüyo. ama benim hantal arabadan sonra bana çok ama çok rahat geldi. o kadar rahat sürdüm ki, kırılırsa da kırılsın zaten hepi topu 80tl verdim, kırılırsa yenisini alıveririm artıkın.
benim anlatacakların bunlar, haaa bi de mc doalds menüyü mideye indirdim, üstüne dondurmalı tatlı yedim o da yetmedi az evvel de haşlanmış mısır yiyerek asla kilo veremeyeceğimi daha iyi anlamış oldumÇok üzgünüm çoook
şidi azıcık okumaya çalışayım geçmişi, çok kaynattıysanız okuyamam amasengözlerimebaksanab

pazaramı :))))))))) benım kocaya pazara gıdecegım dıyınce oglumla pazaramı gıdeceksın dıye benı azarlıyor valla.ne olacaksa pazarda gercı bende gıtmem cok kalabalık dayanamayız.

benimkini bıraksam kaşlarını aldıracak.neymiş efendim saçlarını kestirmişim kaşları yakışmamış.benim kaynana namzetleri ilk doğum yaptığım gün geldiler bidahada teşrüf etmediler hiçbirşeyde getirmediler geçen eşim şebnemi onlara götürecek oldu bende hayır efendim götüremezsin götüreceksen beach parka götüroynasın dedim.başladık tartışmaya.şebnem hanım bir hışımla geldi ben kendi kararlarımı kendim verebilirim beach parka gitmek istiyorum bırakın tartışmayı dedi valla aynen böyle olucak sizinkilerde.:kedi:kaydirigubbakcemile5

masallah ama bence cok guzel boyle bılınclı konusması.zatı ben senın kızına hastayım cok sırın resımlerı

kızıma bakayım dedim kocamı korkuttum zebani gibi başına dikilincekaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3

bacım öyle deme bizim Yunus'a 6 yıl baktı aynı bakıcı. çocuğun ağzının içi simsiyahtı hem de tatlı bir şey yiyemiyordu artık nasıl ağlıyordu yazık acıdan.
hem benim annem bir komşunun çocuğuna baktı 5 yıl. en sonunda çocuk bizimkilere anne baba demeye ve akşamları annesini istememeye başlayınca aldılar anaokuluna yazdırdılar kaydirigubbakcemile3
kız yunus kim bir çocugun dahamı var yoksa:))kim güzel bakarsa onda kalmak istiyo çocuklar anlıyo tabi kimin sevip kimin sevmedigini..
ben geldiiimmmm
hoş geldin cnm, afiyet şeker olsun,ya boş verin bu kiloları takmayın kafanıza ben 44 beden giyiyorum hiç takmıyorum amannnn:))mafoldumben
doğruya benimkide çekiyorum ham diye kapıyo uyurken bile demekki refleksler hep aynı

yerim senin o küçük dilli kızını maşaallah çok şeker.:)

sorma canım ya... meğer insan kocasının yannda olmasını istermiş. ne bileyim ben....
sorma... şeker verdikçe susuyordu demek ki..

canım ben bir doktordan emziren anneler mısır yemesin mısırda gdo oranı çok diye bir şey duydum. hatta geçenlerde kumpirime mısır koyduramadım çok üzüldüm...

neee? aa ben çok yedim şimdiye dek ve çok severimakannehir

hoş geldin...afiyet bal şeker olsun....ama fazla kilo olmasın inşallah...Meral ben de senin gibiyim...bir de aksi gibi herkesin iştahı kapanır üzülünce canı sıkılınca benimki açılıyor...canım sıkılsa,kızsam anında mutfakta oluyorumcokacimcoookcokacimcoook
bugün biraz dikkat ettim ama Trabzona gidene kadar dikkat edebilirim inşallah...orda da diyetisyene gidicem artık bir çözüm bulmama lazım yaa....

aynen walla cnm yaa. offf offfff

yaw benım oglum 2 gundur kendı kendıne yan donup yatıyor.bu cocuk kıme cekmıs boyle anlamadım ben.

Özoo nasıl oldu süt durumun cnm? dün geceyi kolay atlattınız mı? bi de kocitonun fikrinde bi değişiklik oldu mu?

herifimgeldi bütüngün çocuklarla ilgilendim birazda o ilgi bekler oda bir çocuk nede olsa herkese iyi geceler bebişleredeiyi uykular.
sağol EFTELCıM GEÇMıŞ OLSUN CANIM.

neee? aa ben çok yedim şimdiye dek ve çok severimakannehir

aynen walla cnm yaa. offf offfff

Özoo nasıl oldu süt durumun cnm? dün geceyi kolay atlattınız mı? bi de kocitonun fikrinde bi değişiklik oldu mu?
,

bu memelerle sut olmazsa ayıp yanı :)))) oglus uyudu sabah 6 da kalktı demekkı ac degılmıs ben evhamlanıyorum.kocısımde bugun tekrar dıdım bak senol efendı dıdım benı goturuyonmu ben mı gıdeyım.ay anacıgım bu adam ne huysuz bu konularda sınır edıyor benı.ıyı gıt dedı sonra ben bırakırım dedı sonra ben onu yıne sınır ettım ıyı bın denızotobusune gıt dedı sonra bende 1 saat sonra vazgectım gıtmıyorum dedım :))))) ıkımızde gulduk.merveemır ın oglu rotavırusune yakalandı ya yawrucak cok gozum korktu asısını vurdurayım oyle gıderım dedım.cumartesı olacak pazar gıderım.hem soyle dusundum sonra aklıma geldı gercı cınlık yapmadım yanı :))) ablamdan donerken bulusmaya katılırım.yoksam kocam kesın gondermez.

başda ben :)) kaçıyorum kızlar herkese iyi geceler, tatlı rüyalar. grip beni öldürecek sanırım biras dinlensem iyi olcek hadi canlarım.puyorumnanaktan

aa hastamısın sen gecmıs olsun canım.ıyı geceler.

Evet ilk Hanife kaçarrsempatiksalakcinni

kacmıs bılem o kaydirigubbakcemile3

yok bu sefer gitmiyorum biraz daha beklemem lazım...kocama sahur hazırlarım...adam yarın oruç tutmak istiyordu...o yerken emziririm...şimdi emzirisem en geç 5 te kalkar..ee benim yatmama var daha...uyanmaz inşallah...

iyi hadi bekle bakalım cnm. yaa sen oruç tutucan mı ramazanda? nasıl olacak acaba? ben ilk oğlanda tutmuştum ama o zaman hem daha kısa günlerdeydik hem de oğlum daha büyüktü. sütümüz etkilenir mi acaba?

,

bu memelerle sut olmazsa ayıp yanı :)))) oglus uyudu sabah 6 da kalktı demekkı ac degılmıs ben evhamlanıyorum.kocısımde bugun tekrar dıdım bak senol efendı dıdım benı goturuyonmu ben mı gıdeyım.ay anacıgım bu adam ne huysuz bu konularda sınır edıyor benı.ıyı gıt dedı sonra ben bırakırım dedı sonra ben onu yıne sınır ettım ıyı bın denızotobusune gıt dedı sonra bende 1 saat sonra vazgectım gıtmıyorum dedım :))))) ıkımızde gulduk.merveemır ın oglu rotavırusune yakalandı ya yawrucak cok gozum korktu asısını vurdurayım oyle gıderım dedım.cumartesı olacak pazar gıderım.hem soyle dusundum sonra aklıma geldı gercı cınlık yapmadım yanı :))) ablamdan donerken bulusmaya katılırım.yoksam kocam kesın gondermez.

afferim kız, çok iyi düşünmüşsün:jeyyar:
yaa az evvel okudum mervemiri, içim acıdı yaw. Allah acil şifalar versin yavrucağa, annesine de kolaylık. Allahım yawrucuklarımızı korusun inş. İnsan gazları olunca dahi dayanamıyor yaa

iyi hadi bekle bakalım cnm. yaa sen oruç tutucan mı ramazanda? nasıl olacak acaba? ben ilk oğlanda tutmuştum ama o zaman hem daha kısa günlerdeydik hem de oğlum daha büyüktü. sütümüz etkilenir mi acaba?

inşallah kısmet olursa tutarım...denerim bir iki gün sorun olmazsa tutarım..hamileyken tutmadım çok üzülmüştüm ama pişman değilim....doğru yaptığımı biliyorum....şimdi de denerim inşallah Allah kolaylığını verir....gece bir şey yemiyorum saatlerce ama sütüm oluyor...eğer gece bol svı tüketebilrisem olur gibi geliyor ama...kısmet...

X