-----2010 KASIM hamişleri----

hayırlı olsun canım.sağlıkla dünyaya getiririz inşallah bebişleri. valla bende kimseye söyleyemedim hala.aileden bikaç kişi bilio.daha doktora gitmedim tatilden dolayı.nolur nolmaz.daha çok minik bebeklerimiz.dikkatli olmaya çalışıorum.umarım kötübişey olmaz.hayırlısı olsun inşallah.

ohoooo :) ben hamıle oldguumu bıldıgım halde bıle her gun test yaptım evde hergun cıft cızgıyı gorunce rahatladım,kı beta hcg 148 cıkmıstı ayın 12sınde :)sonra dayanamadım pztsıyı yanı yarını beklemeyı netten ozel bı doktor bulduk kıydık paraya gıttık,ay ben her kasıgım agrıdıgında dıs gebelık mı? kımyasal gebelık mı kafayı yemıstım ustten goremedık ıcım hopladı resmen ama sonra gorduk yaramazı transvajınal ultrasonla,5 haftalık sanırım 6mm dedı,doktorum ıyı dusunuyoruz artıkk saglıkla buyuycek dedı bıraz rahatladım sen de bı gör melegını rahatlaaycaksın ben sımdı kalp atısını bı duysam dıyorum:) zormus annelık

hamile arkadaşlar hoşgeldiniz Allah kucağımıza almayı naisp etsin inşallah

teacher senine aynı besleniyoruz
ben ekstra soda içiyorum her gün 1 şişe
canım çok turşu ve ekşi çekiyor mandalina yiyorum
böyle giderse çok kilo alır mıyız acaba?
evdeyken iyi bakıyordum kendime a
ama yarın işe başlayacağım ve ben çok erken kahvaltı yapamıyorum
işyerinde börek simit yiyorum
yanımda sütümü meyvemi götürücem:))

bugun de ilk defa parfümden iğrendim
bir de bakalım tatlı canı çekenlerin cinsiyet ne olacak ve ekşi canı çekenlerinde :))

canım senin yazdıklarını okuyunca aynen demekten kendimi alamıorum.sodayı yazmayı unutmuşum:).benim canım tatlıyı asla istemio.hep salata türü ekşili şeyler iştio.mesela kısır,mercimek köftesi,bol limonlu salata...ben de yarın başlayınca evdeki gibi olmucak diye düşünmüyor değilim.bakalım ekşi yiyenlerin nesi oluyomuş;kız mı erkek mi?

burda devlet hastanesinde doktorum online raandevu dolmuş.salı günü giderim artık:)maşallah bebişler güzel güzel büyüsünler.bizim yüzümüzü güldürsünler inşallah:)

hehe:)
ye cnm ye güzel besleniyosunda soda ne işe yarıyo
sademi içion meyvelmi

mineral takviyesi için.normaldede içilmesi gerkio zaten.sade içiorum canım.napcaz çocuk bişeyden eksik kalmasın.:)valla bebiş olmasa şu yediklerimin çoğunun suratına bakmam.kahvaltıda çayı nasıl özledim.arada kaçamak yapıorum ama oda çoook açık.

hımmmmm
bak hiç aklıma gelmemişti maden suyu içmekk
iyi fikirmiş cnm
:))))
minerallerini yesinler onların
bak ne düşünceli anneleri var birde
az bulandırsalar içerde fazla dönüp midemizi altüst etmeseler
daha süper olucak:)))

günaydın hamişler nasılsınız bakalım bugün?biz okula geldik bebeğimle yarın doktora gidicez. inşallah hayırlı haberlerini alırız.bende bi değişiklik yok yediklerime dikkat ediyorum sadece.bide bişey sorucam nasıl süt içiyosunuz yarım yağlımı lıght mı?ben internetten araştırdım lıght süt daha kalsiyumlu ve yağ oranı da az olduğundan gereksiz kiloyu engeller diyo?size doktor bişey söyledimi? ben de yarım sorucam unutmazsam..

günaydın kızlar nasılsınız bakalım?
perşembeyi iple çekiyorum
ama günelr geçmiyor(

Son düzenleme:

cnm % 3 yağlı aldım ben danonenin
çok yağsızda iyi olurmu bilemiyicem
tam yağlıdan iyidir heralde %3
bilemiyorum
doktora sormadım ben

ben pınarın normal sütünü içiyordum dün
organik süt aldım tire koop.diye geçiyor izmirde pehlivanoğullarında satılıyor
ama o da yağlı yazıyor
kilo yapacak çok ya bebişe yarasında ama yağlı olunca bünyede kalıyor gitmiyor

Merhaba arkadaslar bende bugün kan tahlli yaptırdım ve B-hcg 1907 çıktı idrardada çift çizgi hemen çıktı 16 kasımda regl olmm lazımdı tahmini 3-4 haftalık bende haftaya rutin kontorllere başlayacağım....

ayfercim hşg.
gözün aydın :)))
ne kesesiii
teysesiii biz kalbini dinledik az önce doktordan geldim şimdikkk
çüçük bir muz kadar tatlıydııı
gözyaşlarıma halim olamadım
çok güseldi çok
nasıl atıyordu kalbi küt kütt
hayatımın anlamı o benimmmmmm

ay canımm ne kadar sevindim.kalp atışını duymak önemli bi aşama.ya ben bişey dicem.sanki benim kasıklarımda bi ağrı mı var desem bi ağırlık mı var desem.bilemedim.dünden beri kafaya taktım.umarım kötü bişeyin habercisi diildir.sizde de oluyo mu?

Bende kasım annelerindenim hamdolsun.Uzun uğraşlardan sonra çift çizgiyi gördük.Rabbim tüm isteyenlere nasib etsin.Sağlıkla ve hayırla doğmalarını nasib etsin.

teacher ----------cim çok güzeldi vet
cnm arada bendede oluyo ama sürekli değil
kasıkta batmalarım oluyorrr
ayakta çok kalınca
birşey olmaz allahın izniylee
kızlar şimdi
ben doktorumaa çatlaklar için krem sordum
pahalı kremlere gerek yok badem ----kakao-----kayısı yağını karıştır sür dedi
sizler ne kullanmayı düşünüyorsunuzz
sordunuzmu doktorlaraaa
ben korkuyorum çatlaklardan çok yavv

ZOLA----------hşg. cnm gözün aydın olsun
allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin süper
duygular bunlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…