hayırlı olsun canım.sağlıkla dünyaya getiririz inşallah bebişleri. valla bende kimseye söyleyemedim hala.aileden bikaç kişi bilio.daha doktora gitmedim tatilden dolayı.nolur nolmaz.daha çok minik bebeklerimiz.dikkatli olmaya çalışıorum.umarım kötübişey olmaz.hayırlısı olsun inşallah.arkadaşlar merhaba, ben de kasım hamilesi oldum sanırım. iki tane pozitif idrar testinden sonra 12 kasımda bhcg 77 çıktı. dün de >1500 çıktı. önümüzdeki cuma doktora gidicem ultrason için. inşallah her şey yolunda gider.bi türlü kendimi hamile gibi hissedemedim. kimseye de söyleyemedim. hep korkuyorum kötü bişey olcak diye.sonunda bugün eşimin zoruyla anneme ve kayınvalideme söyledik. siz de yaşıyo musunuz böyle şeyler?
hamile arkadaşlar hoşgeldiniz Allah kucağımıza almayı naisp etsin inşallah
teacher senine aynı besleniyoruz
ben ekstra soda içiyorum her gün 1 şişe
canım çok turşu ve ekşi çekiyor mandalina yiyorum
böyle giderse çok kilo alır mıyız acaba?
evdeyken iyi bakıyordum kendime a
ama yarın işe başlayacağım ve ben çok erken kahvaltı yapamıyorum
işyerinde börek simit yiyorum
yanımda sütümü meyvemi götürücem:))
ohoooo :) ben hamıle oldguumu bıldıgım halde bıle her gun test yaptım evde hergun cıft cızgıyı gorunce rahatladım,kı beta hcg 148 cıkmıstı ayın 12sınde :)sonra dayanamadım pztsıyı yanı yarını beklemeyı netten ozel bı doktor bulduk kıydık paraya gıttık,ay ben her kasıgım agrıdıgında dıs gebelık mı? kımyasal gebelık mı kafayı yemıstım ustten goremedık ıcım hopladı resmen ama sonra gorduk yaramazı transvajınal ultrasonla,5 haftalık sanırım 6mm dedı,doktorum ıyı dusunuyoruz artıkk saglıkla buyuycek dedı bıraz rahatladım sen de bı gör melegını rahatlaaycaksın ben sımdı kalp atısını bı duysam dıyorum:) zormus annelık
ya çok mu yiyorum kiii.bak şimdi içime kuşku düştü kıız.ben bu menü üzerinde biraz daha düşüniyim en iyisi.:)
hehe:)
ye cnm ye güzel besleniyosunda soda ne işe yarıyo
sademi içion meyvelmi
mineral takviyesi için.normaldede içilmesi gerkio zaten.sade içiorum canım.napcaz çocuk bişeyden eksik kalmasın.:)valla bebiş olmasa şu yediklerimin çoğunun suratına bakmam.kahvaltıda çayı nasıl özledim.arada kaçamak yapıorum ama oda çoook açık.
günaydın hamişler nasılsınız bakalım bugün?biz okula geldik bebeğimle yarın doktora gidicez. inşallah hayırlı haberlerini alırız.bende bi değişiklik yok yediklerime dikkat ediyorum sadece.bide bişey sorucam nasıl süt içiyosunuz yarım yağlımı lıght mı?ben internetten araştırdım lıght süt daha kalsiyumlu ve yağ oranı da az olduğundan gereksiz kiloyu engeller diyo?size doktor bişey söyledimi? ben de yarım sorucam unutmazsam..
ayfercim hşg.
gözün aydın :)))
ne kesesiii
teysesiii biz kalbini dinledik az önce doktordan geldim şimdikkk
çüçük bir muz kadar tatlıydııı
gözyaşlarıma halim olamadım
çok güseldi çok
nasıl atıyordu kalbi küt kütt
hayatımın anlamı o benimmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?