slm kıslar bende katıldım aranıza...
dün yaptırdım kan testini 1000.00 ml yazıyor. mesai sonrasında sonucu aldım o yüzden doktora gösteremedim.
acil doktoruda hamilesin dedi. :)
hsonu gidices doktora inşallah...
neler yapıyorsunuz? neler yiyorsunuz? yada yemiyorsunuz? neler hisediyorsunuz???
ben şaşkınım hala...
slm arkadaşlar
bugun hamile olduğumu öğrendim beta hcg 4083 buna göre kaç haftalık bebeyim bilgi verirseniz sevinirim
slm arkadaşlar
bugun hamile olduğumu öğrendim beta hcg 4083 buna göre kaç haftalık bebeyim bilgi verirseniz sevinirim
keramos merhaba, bebişin hayırlı olsun. inşallah Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip eder. benim de bhcg 12 kasımda 77, 20 kasımda da 1500 çıktı. bu haftasonu ultrason için doktora gitmeyi düşünüyorum ama aklıma sürekli kötü kötü düşünceler geliyo buna engel olamıyorum. bi de eşimin ısrarıyla anneme kayınvalideme falan söyledik. bu da bi gerginlik yaratıyo bende. sen söyledin mi kimselere?
bende kalp atışını duyana kadar söylemicektim.
eşime annemle kardesime söyledim sadece...
eşim arkadasına
annem kardesine
kardesim kuzenine söyledi.
kan testinden sonrada eşimi tutatamadım. liste yazamıcağım kadar uzunnnn:)
kendime dikkat ediyorum. ayağımı belimi üsütmemeye çalışıyorum. ayakta cok durmuyorum. kendimi yormuyorum.
yememe dikkat ediyorum.
Allah hayırlısı ise versin bebeğimi kucağıma diyorum.
İyi düşn ii hisset. iiolsun. Boşversene herkese bizden önemli kimse yok şuanda.
ya kıslar bu arada aklıma geldı hepımızın dogum tarıhı inşallah temmuz ayına denk gelıyo o ay nufus patlaması yapcak ülke böle gıderse heheheheh bu arada eylulde ramazan oldgu ıcın 1 aylık oruc borcu bızı beklıyor kıslar allah yardımcımız olsun heheheh
kojama aslan burcu olcak galiba dedim adınıda aslan koyalım diyor:) oğlan olcak yaaa:))) sipariş vermiş:)))
geçmişi okudum kalp atışları 6.haftada kesin duyuluyor gibi doğru muuu????
ay canım sorma yaa biz de şimdiden isim kavgası yapıyoruz. barış manço hayranı olduu için barış koymak istiyo. ben erkek olmazsa deyince de o zaman geri verip yenisini alırız diyo:)))) şakasına tabii:)
amannn Allah sağlık versin.
ilk bebek ayrım yapmıyorum
ama bi kıs bi oğlan ikis olsa ne güzel olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?