-----2010 KASIM hamişleri----

slm arkadaşlar

bugun hamile olduğumu öğrendim beta hcg 4083 buna göre kaç haftalık bebeyim bilgi verirseniz sevinirim

keramos merhaba, bebişin hayırlı olsun. inşallah Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip eder. benim de bhcg 12 kasımda 77, 20 kasımda da 1500 çıktı. bu haftasonu ultrason için doktora gitmeyi düşünüyorum ama aklıma sürekli kötü kötü düşünceler geliyo buna engel olamıyorum. bi de eşimin ısrarıyla anneme kayınvalideme falan söyledik. bu da bi gerginlik yaratıyo bende. sen söyledin mi kimselere?

ohhoooo ıkı gun gırmedık topık almış başını gıtmiş oku oku bıtmedı yahuu 36 deniz senı cok ıyı anlıyorum canım ya bende 4yıl aradım meleğimi 4 yıl her ay gozyası heray bı suru uykusuz gece ama cok şükür beklemdıgım anda geldı mucızemm kızlar yıyip içebilene helal olsun valla ben sut ıcemem ımkansız ufak bi şey soleyım bı kere aldıgınız sütlerın gazına dıkkat edın sıkıştırmayın bebişleri sonra:) marketlerde laktazsız sütler var yada laktazlımı yazıyordu ustunde unuttum ama neyse kısacası gazı alınmış veee yarım yaglı süt için bi tanıdıgım aklına geldıkçe süt içmişti dogunca bebekten resmen yağ sıyırmışlar ustunden ona gore yag bağlayıp boşuna kilo almayın yani yarım yaglı sütlere hucummmmmm benım 6. haftam bıttı galıba hesaplarıma gore doktorum hacca gıttı onun gelmsını beklıyom yanı 29 kasıma kaldı bızım pıtpıtlar daha önce bi düşüğüm olmuştu cok korkuyorum oyuzden nolur dua edın kızlar banada yaa hepınız alllaha emanet olun

slm arkadaşlar

bugun hamile olduğumu öğrendim beta hcg 4083 buna göre kaç haftalık bebeyim bilgi verirseniz sevinirim

hayırlı olsun canım...
bendeki lab.çıktısına göre değerler:
2-3 hafta 100-5000
3-4 hafta 500-10000
4-5 hafta 1000- 50000
doktorlar son regl tarihine göre hesap yapıyor bide ultrosanla kemik gelişimine göre zamanını söyler.
doktora git sen:)

slm arkadaşlar

Son adet tarihinden itibaren geçen hafta sayısı HCG (mIU/ml)
(INCIID)
3 hafta 5 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000

canım seninki 5. haftaya girio galiba. hayırlı olsun bebişin.

asmın 4 yada 5. haftadasın tam bılemem ama yarın ılk iş doktora gıt ve hemen allahın emrı gıbı folık asıt plus al eczaneden kendınede coook dıkkat et hayırlı olsun hadı bakalım

bende kalp atışını duyana kadar söylemicektim.
eşime annemle kardesime söyledim sadece...
eşim arkadasına
annem kardesine
kardesim kuzenine söyledi.
kan testinden sonrada eşimi tutatamadım. liste yazamıcağım kadar uzunnnn:)
kendime dikkat ediyorum. ayağımı belimi üsütmemeye çalışıyorum. ayakta cok durmuyorum. kendimi yormuyorum.
yememe dikkat ediyorum.
Allah hayırlısı ise versin bebeğimi kucağıma diyorum.
İyi düşn ii hisset. iiolsun. Boşversene herkese bizden önemli kimse yok şuanda.

ya kıslar bu arada aklıma geldı hepımızın dogum tarıhı inşallah temmuz ayına denk gelıyo o ay nufus patlaması yapcak ülke böle gıderse heheheheh bu arada eylulde ramazan oldgu ıcın 1 aylık oruc borcu bızı beklıyor kıslar allah yardımcımız olsun heheheh

Son düzenleme:

doğru diyosun canım. kendini yormaman iyi. ben çalışıyorum işim de çok yorucu. yapacak bişey yok. zaten geçen hafta da hem fiziksel hem psikolojik olarak da çok yoruldum. Ama bebişim anneciine tutunup bugüne kadar geldi. Allahın izniyle güzel olur herşey inşallahhh...

büyük ihtimalle aslan olcak bebişler:)

bızımkı yengece denk gelıyo teyzesı aman aslan olmasın kim uğraşcak onunla ya evı ele geırır ondan sonra ugraş dur heheheheheeh saglıklı olsunlarda nasıl olursa olsunlar ayyy kıslar ya bı ay sonra falanda cınsıyetlerını ögrencez inşallah allahım cok mutluyum rabbım hıc bozmasın mutlulugumuz inşalahhh neyse ben cıkar kıslar akşam namazı vaktii haydi muhterem cemaaat uyaalım haaazır olan imamaa

Son düzenleme:
kojama aslan burcu olcak galiba dedim adınıda aslan koyalım diyor:) oğlan olcak yaaa:))) sipariş vermiş:)))

bende yazayım bari beslenme listemi eksik varsa tamamlayın çıtır anneler...
sabah süt yada yumurtalı kvaltı bi bardak çay
ara öğün meyve
öğlen güzel sağlıklı bi yemek ve başka bi meyve
ara öğün fındık ceviz üzüm incir bi bardak cay
akşam güzel bi yemek et tavuk yada balıklı
akşam meyvesi
akşam sütü
veee suuu... bağırsaklar için iyi bol bol suuu...
sodada içiyim bariiii:)))

geçmişi okudum kalp atışları 6.haftada kesin duyuluyor gibi doğru muuu????

kojama aslan burcu olcak galiba dedim adınıda aslan koyalım diyor:) oğlan olcak yaaa:))) sipariş vermiş:)))

ay canım sorma yaa biz de şimdiden isim kavgası yapıyoruz. barış manço hayranı olduu için barış koymak istiyo. ben erkek olmazsa deyince de o zaman geri verip yenisini alırız diyo:)))) şakasına tabii:)

ay canım sorma yaa biz de şimdiden isim kavgası yapıyoruz. barış manço hayranı olduu için barış koymak istiyo. ben erkek olmazsa deyince de o zaman geri verip yenisini alırız diyo:)))) şakasına tabii:)

amannn Allah sağlık versin.
ilk bebek ayrım yapmıyorum
ama bi kıs bi oğlan ikis olsa ne güzel olur...

amannn Allah sağlık versin.
ilk bebek ayrım yapmıyorum
ama bi kıs bi oğlan ikis olsa ne güzel olur...

ay ikimizin de ikizler var resimlerde. şimdi farkettim:) Allah gönlüne göre versin canım. sağlıklı olsun da bence de kız erkek hiççç farketmez. Allahım hayırlı ve sağlıkklı evlat versin hepimize.

üff yaa cts doktora gitcektim. salıya kadar yokmuş. ne yapsam ki. tekrar kan testi yaptırsam mı acaba. kan vermekten de helak oldum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…