Benim de 29 ya da 30 kasım adet günüm.
Bu ay ilk denememizdi.
Bir kaç gün önce heveslendim,kasıklarımda batma falan olunca ama geçti
Sanırım olmadı bu ay[/QUO
ESRANTCIM İLK DENEMEDE OLMA İHTİMALI %25tir olmazsa üzülme ama kasıklarda batma ve adet ağrısı gibi ağrılar yine oluyo sen bekle bakalım az daha
canım biliyorum ihtimal az ama işte ilk deneme olduğu için çokça heyecan var..offf zaman da geçmiyor..
TUNA VE MEVZUHAL----------------
hayırlı olsun kızlar çok güzel haberler bunlarr
hayırlı evlat olsunlar inş.
pozitifse
yanlış olma olasılığı çok düşükk
hadi gözünüzaydın olsun ....
canım biliyorum ihtimal az ama işte ilk deneme olduğu için çokça heyecan var..offf zaman da geçmiyor..
Canım seni çok iyi anlıyorum.Bizimde bu ay ilk denememiz 25kasım regli günüm ama zaman geçmek bilmiyor,heyecan dorukta
Ben aşılama ile gebe kaldım.9 yaşında bir oğlum var.2.bebek bir türlü gelmeyince tedavi oldum.İlk aşılamamdı tuttu.Şimdi ben son adet tarihine göremi bakmalıyım gebelik haftama yoksa aşılama tarihine göre mi kafam karıştı ??
çok haklısın canım bi de ben okuldan gelip bayram temizliği yaptım deli gibi allahtan bişey olmadı öğrendikten sonra hiç bişey yapmadım ama çamaşırları bile eşim asıyo.bizde biran önce meleğimizin kalp atışlarını duyarız inşallah.benimde göğüslerim çok gergin ve belim ağrıyo regl olmuşum gibi. birde akıntı oluyo arada şeffaf renkli çok korkuyorum sürekli kontrol ediyorum kendimi.senin sat ne zaman canım benimki 19 ekim.sat tan itibaren mi 5 haftalık yoksa yumurtlama tarihinden mi hangisini sayıyosunuz?
şeymacım bana 4 haftalıkken bakıldı vajinal ultrasyon ile görünmedi
perşembe gidicem 6 haftalık olmuş olacak inşallah görebilirim
senin 3 haftalıkken iyi görünmüş
ozaman daha hamile olduğunu biliyor muydun
senin sat kaç merak etim benim 15 ekim
ya blmiyorum bundan sonra ne yapmalıyım. beslenme vitamin filan siz ne yapıyorsunuz
kızlar ben de hazıran da evlendım,roaccutane kullanıyordum mecburen yasmın kullandım sonra baktım ıyıce şiştim,bırakıyorum dedım eşime bu arada roaccutanı da temmuz da bırakmıstım,yanı rısklı ve dusuk bı ıhtımaldı gebelık benım ıcın,bu 1ay denedık,yapmadıgım sey kalmadı hergun test yaptım olmayınca agladım ıcımden bı ses bu ay gelmelıyım dıyordu sankı :) esım oldu bak gorceksın dedı dedım yok artık testler negatıftı,daha ılk denememız ama ben yılmıştım sonra hıc aklımda olmayan bır gun sılık bı cızgı gordum 4 -5 gun boyunca test yaptım kan testı yaptılar o da sılık cıktı sonunda beta hcg 148 cıktı agladım hemde coookk :) dun dayanamadım gıttım ultrasonda gördüm kuyruklu yıldızımızı:)
mucıze gibi inşallah kalp atışlarını da duyucaz haftaya
rabbım herkese nasıp etsın
teacher maşallah
kızz
senin yüzünde gülller açar bu kadar gıda
yüklemesinden
sonra
sen çok iyi bakıyorsun kendinee
bende tiksinmeler olduğu için çok bakamıyorum malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?