-----2010 KASIM hamişleri----

İnan sadece internetten derlediklerim ve birazda irade..Darısı bütün isteyen arkadaşların başına inşallah, haber alırsan paylaş mutlaka

Selam kızlar ben de hamileliğimi bayramdan önce öğrendim.Kan testinde çıktı gebelik ayrıca idrar testi de yaptım :)
Ultrasonda alttan baktı doktorum ama henüz çok yeni olduğundan göremedi.Tekrar gideceğim.Rabbim meleklerimizi korusun

Gözün aydın eren bende bebeği görmek ve kalp atışlarını duymak için bu hafta randevu alırsam gideceğim, bu haftalar önemli çok dikkat edelim, ağır alma, ani hareketler yapma, yükseklere uzanma :))))

ya blmiyorum bundan sonra ne yapmalıyım. beslenme vitamin filan siz ne yapıyorsunuz

Tuya'cım 10.syfda ben günlü neler yaptığımı yazdım folıc asıd şart..hemen başla, hamilelikten 3 ay öce başlamak lazım hamileliğin ilk üç ayına kadar...

Ben aşılama ile gebe kaldım.9 yaşında bir oğlum var.2.bebek bir türlü gelmeyince tedavi oldum.İlk aşılamamdı tuttu.Şimdi ben son adet tarihine göremi bakmalıyım gebelik haftama yoksa aşılama tarihine göre mi kafam karıştı ??

hayırlı olsun eren allah kucağına almayı nasip etsin
son adet tarihine bakacaksın haftasını hesaplamak için

cnm evt bendede kahve lekelenme oldu 2 gün
çok korktum ama çok şükür durdu
doktoruma gidince sorucam cnm
son adetim 2 ekim cnm

öylemi neden görülmedi
benimki 2 ekim cnm senden büyük biraz benin bebiş ondan gördük sanırım
amaa
biraz uğraştık
doktor çok çok büyüttü görüntüyü anca gördeük yafrumu
saklanmış teysesi:)

ya blmiyorum bundan sonra ne yapmalıyım. beslenme vitamin filan siz ne yapıyorsunuz

cnm benimmm
ben mutlaka hergece 1 büyük bardak süt içiyorum
bebek ve annenin dişleri için çok önemli çünkü bebek annedeki kalsiyumu
aldığı için dişlerde çürümeler oluşabiliyor
hamilelikte onu önlemek içinde süt yoğurt peynir yemeye çalışıyorum
yumurtayı ilk günlerde yiyordum amaa
çok kötü tiksinme geldi yiyemiyorum
yada biri soysa sarısını anca yiyorum
ayrıca
folik asite devam dedi doktorum
folbiol kullanıyorum
vee
meyve yerkendee
tek çeşit değil birkaç çeşit meyvelerden almaya çalışıyorum
kivi nar ve muz çok önemliii
doktorum ağır kaldırma
dar giyinme
topuklu çok giyinme dedi bunlara dikkat ediyorum amaa
geçen gün 5 kilodan fazla eti kaldırdım
sonradan ben ne yaptım dedim
amaa çok çok şükür birşey olmadı
maşallah...
eşim çok kızdı
amaa
çok geçti napımm
oldu bikere
dalgınlıklannn

bukadar bendeeenn:)))

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr---------------sizler neler yemeye çalışıyorsunuzzz
bebeğiniz içinnn.......
dikkat ettiğiniz şeyler neler
anlatırmısınızzz.........

dibalcii------sağol cnm iyi geçti benim
çok şükür yoğun ve biraz yorucuydu
senin nasıl geçti

kızlar hamiş sayısı iyice artmış ben yokken.çok sevindim.neler yediğinizi yazmışsınız.ben de paylaşıyım ozaman.sabah sütle kahvaltı yapıorum.biraz peynir,zeytin,reçel,mutlaka yumurta....öğlene kadar meyve ve yoğurt yiyorum.öğlen sebze yemeği ve salata.arada ceviz gibi kuruyemiş yiyorum.akşam yemeğinde çorba mutlaka içiyorum.proteili herhangi bişey,salata ve yoğurt.akşam yatmadan bi meyve yiyorum.başlarda süt içiodum ama midemi rahatsız ettiği için içemiorum geceleri.su içme alışkanlığım pek yoktur.ama zorla işte içebildiğim kadar.
folik asit plus zaten allahın emri.:)

teacher maşallah
kızz
senin yüzünde gülller açar bu kadar gıda
yüklemesinden
sonra
sen çok iyi bakıyorsun kendinee
bende tiksinmeler olduğu için çok bakamıyorum malesef

kızlar ben de hazıran da evlendım,roaccutane kullanıyordum mecburen yasmın kullandım sonra baktım ıyıce şiştim,bırakıyorum dedım eşime bu arada roaccutanı da temmuz da bırakmıstım,yanı rısklı ve dusuk bı ıhtımaldı gebelık benım ıcın,bu 1ay denedık,yapmadıgım sey kalmadı hergun test yaptım olmayınca agladım ıcımden bı ses bu ay gelmelıyım dıyordu sankı :) esım oldu bak gorceksın dedı dedım yok artık testler negatıftı,daha ılk denememız ama ben yılmıştım sonra hıc aklımda olmayan bır gun sılık bı cızgı gordum 4 -5 gun boyunca test yaptım kan testı yaptılar o da sılık cıktı sonunda beta hcg 148 cıktı agladım hemde coookk :) dun dayanamadım gıttım ultrasonda gördüm kuyruklu yıldızımızı:)
mucıze gibi inşallah kalp atışlarını da duyucaz haftaya
rabbım herkese nasıp etsın

mrva-----------:)))))))))))))))
cnm heyecanla okudum yazdıklarını süper buu
ağlamakta güzel heyecandan bende çok ağlamıştım
çok sevindimmm
çok güzel bir duygu görmek miniklerimizi
bende yarın kalp atışını duyucam inş...
iyiki anneyizzz..
allah bozmasın allah hayırlısıyla doğumlarını nasip etsinn
yüzünü görmeyi nasip etsinn
sağlıklı hayırlı evlatlardan eylesinnn
sende bir annesin artık
çok güzell:)))))
hoşgeldinn
2010 kasım hamişleri topiğine........

arkadaşlar merhaba, ben de kasım hamilesi oldum sanırım. iki tane pozitif idrar testinden sonra 12 kasımda bhcg 77 çıktı. dün de >1500 çıktı. önümüzdeki cuma doktora gidicem ultrason için. inşallah her şey yolunda gider.bi türlü kendimi hamile gibi hissedemedim. kimseye de söyleyemedim. hep korkuyorum kötü bişey olcak diye.sonunda bugün eşimin zoruyla anneme ve kayınvalideme söyledik. siz de yaşıyo musunuz böyle şeyler?

teacher maşallah
kızz
senin yüzünde gülller açar bu kadar gıda
yüklemesinden
sonra
sen çok iyi bakıyorsun kendinee
bende tiksinmeler olduğu için çok bakamıyorum malesef

ya çok mu yiyorum kiii.bak şimdi içime kuşku düştü kıız.ben bu menü üzerinde biraz daha düşüniyim en iyisi.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…