• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

evet şeyma inşallah böyle gider hep
ama böyle giderse de kesin çok kilo alırım
alayım sorun değil ama kabızlık sorunum var
dikkat etmeye çalışıyorum her gün aç karnına siyah kuru kayısı,incir yiyorum sonra su içiyorum ama karnım tef gibi
sert..sigara içiyordum öğrendiğim günden beri ağzıma sürmüyorum sigara da bağarsakları çalıştırıyrodu şimdi tembellik yapıyor

başka nelere dikkat ediyorsun?
ben öğlen sebze yiyorum aralarda meyve badem
akşamları da soda içiyorum her gün 1 şişe
su bol içmeye çalışıyorum

iyi cnm sigarayı bırakman çok iyi olmuş
bende meyve yemeye çalışıyorum
ilk zamanları yumurta yiyordum şimdi
kokusu beni mafettiği için yiyemiyorum
ama akşamları muhakkak bir büyük bardak süt içiyorum
süt iç muhakkak
kaşar peynir ve beyaz peynir yiyemiyorum
ama eritip yiyorum onları
yemeye çalışıyorum bişiyler işte
evde kendim
hazırladğım şeyi çok zor yiyorum
karnım hemen acıkıyor yaa:(((
bende muhakkak yanımda dışarıdayken evdeyken
çubuk kraker bulundurup ondan yiyorum
eğer yemessem
gücüm kalmıyorr
midem yapışıyor
allah kolaylık versin hepimize kısaca:16:

TUNA VE MEVZUHAL----------------
hayırlı olsun kızlar çok güzel haberler bunlarr
hayırlı evlat olsunlar inş.
pozitifse
yanlış olma olasılığı çok düşükk

hadi gözünüzaydın olsun ....

teşekkürler seyma. bebeğim 4 haftalık henüz doktora gitsem görünür mü? ben pomem deyim yarın okula gidicem. gitmeden eşimle görmek istiyoruz ama görünürmü bilmiyorum. ilk 3 ayımızı babamızdan ayrı geçiricez.haftasonları evci çıkyorum eşim geliyo o yüzden çok ayrıymış gibi olmuyoruz ama hamilelikte nasıl olur bilmem...

teşekkürler seyma. bebeğim 4 haftalık henüz doktora gitsem görünür mü? ben pomem deyim yarın okula gidicem. gitmeden eşimle görmek istiyoruz ama görünürmü bilmiyorum. ilk 3 ayımızı babamızdan ayrı geçiricez.haftasonları evci çıkyorum eşim geliyo o yüzden çok ayrıymış gibi olmuyoruz ama hamilelikte nasıl olur bilmem...

cnm ben 3 haftalıkken doktorum
bebeğe üstten baktı göremedi
alttan baktı gördük
sanırım seninde öyle olurr
görün çok güzel bir duygu yaaa
babasından ayrı geçirmek zor olucak senin içinn
amaa sabret cnm
çok sabır gerektiriyor
5. haftamdayım
acıkmaktan bir hoş oluyorum
eşim yardımcı oluyor sağolsun
sende dikkat et kendinee
ağır kaldırmaa
topuklu ve dar kıyafetler giyinmee......
ilk zamanları bebeğin tutunması çok önemlii

hayırlı olsun canım dün de ben senin gibi oldum inansammı inanmasammı şaşırdım. hemen hastanede bi kan testi yaptırdık rahatladık:52: bence sizde yaptırın bugün 40 dakikada çıkıyo sonuç.

arkadaşlar bu testi nerelerde ve nasıl yaptırıyorsunuz,biraz bahseder misiniz? Fiyatı nedir?
benim reglime 5 gün var daha ama bi yaptırsam diyorum eğer varsa çıkar herhalde

canım özel hastanede yaptırdım ben. reglimden bi gün önce evde yaptım çıktı. regl günümdede kan testi yaptırdım çıktı. 18 tl fiyatı da çok uygun ben daha fazla bekliyodum.bence bir iki gün daha bekle erken olduğu için çıkmayabilir üzülme boşu başuna canım..

alttan baktı gördük
amaa sabret cnm
çok sabır gerektiriyor
5. haftamdayım
sende dikkat et kendinee
ağır kaldırmaa

çok haklısın canım bi de ben okuldan gelip bayram temizliği yaptım deli gibi allahtan bişey olmadı öğrendikten sonra hiç bişey yapmadım ama çamaşırları bile eşim asıyo.bizde biran önce meleğimizin kalp atışlarını duyarız inşallah.benimde göğüslerim çok gergin ve belim ağrıyo regl olmuşum gibi. birde akıntı oluyo arada şeffaf renkli çok korkuyorum sürekli kontrol ediyorum kendimi.senin sat ne zaman canım benimki 19 ekim.sat tan itibaren mi 5 haftalık yoksa yumurtlama tarihinden mi hangisini sayıyosunuz?

selammm arkadaşlar... yeni keşfettim bu topiği ben de 9 kasımda hamile olduğumu öğrendim doktora gittim doktor 6 haftalık dedi ...çok şükür henüz bi şikayetim yok öyle aşermem falanda yok ...acaba bu normal mi??

herkesın bebişlerı hayırlı olsun arkadaşlar ah ahh bu sıtede infertelite kısmında ne kadar vakıt gecırdım anlatamam hep hamıle kısmını okur heveslenırdım cok şükür rabbım banada nasıp ettı burayı ben 6. haftamdayım inş 25 kasımda kalp atıilarını duycam meleğimin hıc bı belirtı yok cok rahat yıyıp ıcıyorum tek sorunum süt içemem ben küçüklüğümden beri onun yerıne sabah peynır akşam yogurt yemeye çalışıyorum allah hepımızın yardımcısı olsun

alttan baktı gördük
amaa sabret cnm
çok sabır gerektiriyor
5. haftamdayım
sende dikkat et kendinee
ağır kaldırmaa

şeymacım bana 4 haftalıkken bakıldı vajinal ultrasyon ile görünmedi
perşembe gidicem 6 haftalık olmuş olacak inşallah görebilirim
senin 3 haftalıkken iyi görünmüş
ozaman daha hamile olduğunu biliyor muydun
senin sat kaç merak etim benim 15 ekim

herkesın bebişlerı hayırlı olsun arkadaşlar ah ahh bu sıtede infertelite kısmında ne kadar vakıt gecırdım anlatamam hep hamıle kısmını okur heveslenırdım cok şükür rabbım banada nasıp ettı burayı ben 6. haftamdayım inş 25 kasımda kalp atıilarını duycam meleğimin hıc bı belirtı yok cok rahat yıyıp ıcıyorum tek sorunum süt içemem ben küçüklüğümden beri onun yerıne sabah peynır akşam yogurt yemeye çalışıyorum allah hepımızın yardımcısı olsun

hayırlı olsun arkadaşım aynı gün bende gideceğim
sen keseyi gördün mü?
kalp atışı için gidiyorsun
benim 6 . hafta bitmiş olcak perşembe günü
acaba kalp atışını duyarmıyım ki?

iyi cnm sigarayı bırakman çok iyi olmuş
bende meyve yemeye çalışıyorum
ilk zamanları yumurta yiyordum şimdi
kokusu beni mafettiği için yiyemiyorum
ama akşamları muhakkak bir büyük bardak süt içiyorum
süt iç muhakkak
kaşar peynir ve beyaz peynir yiyemiyorum
ama eritip yiyorum onları
yemeye çalışıyorum bişiyler işte
evde kendim
hazırladğım şeyi çok zor yiyorum
karnım hemen acıkıyor yaa:(((
bende muhakkak yanımda dışarıdayken evdeyken
çubuk kraker bulundurup ondan yiyorum
eğer yemessem
gücüm kalmıyorr
midem yapışıyor
allah kolaylık versin hepimize kısaca:16:

aminnn yazmayı unutmuşum her gün nerdeyse 600 ml süt içiyoru günde 3 bardak falan

canım özel hastanede yaptırdım ben. reglimden bi gün önce evde yaptım çıktı. regl günümdede kan testi yaptırdım çıktı. 18 tl fiyatı da çok uygun ben daha fazla bekliyodum.bence bir iki gün daha bekle erken olduğu için çıkmayabilir üzülme boşu başuna canım..

çok teşekkür ediyorum.bende bi hafta bekliyim en azından günüm geçsin haftaya bugün yaparım idrarda çıkarsa hastaneye giderim. yalnız anlamadığım şey doktora falan görünmeden mi yaptırdın testi

yok doktora görünmedim daha. bayram olduğu için uzman kadın doğumcu yoktu hastanede özel bi durum doğum olduğunda getirtiyolarmış hemde daha küçüktür dedim. önümüzdeki hafta gitmeyi düşünüyorum doktora.

6 haftalık hamileyim ve hamile olduğumu Fransa tatilimde öğrendim, iyi gidiyor şimdilik bulantı kusma yok sadece iştahsızlık var

Benim de 29 ya da 30 kasım adet günüm.
Bu ay ilk denememizdi.
Bir kaç gün önce heveslendim,kasıklarımda batma falan olunca ama geçti :(
Sanırım olmadı bu ay :(:(:(

Son düzenleme:
Benim deneme için 2.ayımdı , son SAT tarihim 9 ekim , 7 Kasımda bekliyordum adet görmeyi normal adet olacakmışım gibi sancılarım vardı, kasıklarımda ve belimde ama olmayınca 9 Kasımda kan testi yaptırdım HCG değeri 1859 çıktı, araya bayram girince doktora gidemedim ama 22 Kasımda randevu alacağım doktorumdan.Beslenmeme dikkat ediyorum her sabah 1 bardak portakal suyu, biraz peynir, 1 dilim kepek ekmek, 1 tatlı kaşığı da bal, öğlen olmadan ara öğün olarak süt içiyorum, öğlen sebze yemeği ara öğün olarak kuruyemiş (ceviz, fındık, badem, kuru üzüm çok az) akşam da protein ağırlıklı besleniyorum ve 1 kase yoğurt yiyorum ve akşam yemeğinden sonra meyve yiyorum..Mevsim sebze ve meyveleri tüketmeye gayret ediyorum, bol su içiyorum en az 2 lt..Her akşam bir tane de maden suyu içiyorum uyumadan en az 3 saat önce yemeyi kesiyorum çünkü gece rahatsız edebilir.Bulantı yok, koku hassasiyetim fazla ama tiksindirecek kadar değil, iştahsızım biraz..
Egzersiz ve en az yarım saat yürüyüş yapıyorum şimdiden vücudu hazırlamak lazım ve tabiki günlük folik asidimi alıyorum.Çatlaklar içinde kakao yağı sürmeye başladım bile karnıma ve göğüslerime...SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM :))))

Benim de 29 ya da 30 kasım adet günüm.
Bu ay ilk denememizdi.
Bir kaç gün önce heveslendim,kasıklarımda batma falan olunca ama geçti :(
Sanırım olmadı bu ay :(:(:(
[/QUO
ESRANTCIM İLK DENEMEDE OLMA İHTİMALI %25tir olmazsa üzülme ama kasıklarda batma ve adet ağrısı gibi ağrılar yine oluyo sen bekle bakalım az daha

Benim deneme için 2.ayımdı , son SAT tarihim 9 ekim , 7 Kasımda bekliyordum adet görmeyi normal adet olacakmışım gibi sancılarım vardı, kasıklarımda ve belimde ama olmayınca 9 Kasımda kan testi yaptırdım HCG değeri 1859 çıktı, araya bayram girince doktora gidemedim ama 22 Kasımda randevu alacağım doktorumdan.Beslenmeme dikkat ediyorum her sabah 1 bardak portakal suyu, biraz peynir, 1 dilim kepek ekmek, 1 tatlı kaşığı da bal, öğlen olmadan ara öğün olarak süt içiyorum, öğlen sebze yemeği ara öğün olarak kuruyemiş (ceviz, fındık, badem, kuru üzüm çok az) akşam da protein ağırlıklı besleniyorum ve 1 kase yoğurt yiyorum ve akşam yemeğinden sonra meyve yiyorum..Mevsim sebze ve meyveleri tüketmeye gayret ediyorum, bol su içiyorum en az 2 lt..Her akşam bir tane de maden suyu içiyorum uyumadan en az 3 saat önce yemeyi kesiyorum çünkü gece rahatsız edebilir.Bulantı yok, koku hassasiyetim fazla ama tiksindirecek kadar değil, iştahsızım biraz..
Egzersiz ve en az yarım saat yürüyüş yapıyorum şimdiden vücudu hazırlamak lazım ve tabiki günlük folik asidimi alıyorum.Çatlaklar içinde kakao yağı sürmeye başladım bile karnıma ve göğüslerime...SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM :))))

Ne kadar güzel..bilinçli bir şekilde ilerliyorsunuz..
darısı başımıza inşallah

Back