geremy--------bendeki belirtiler çokazdı adet olucakken olan belirtiler idii.....
karın ağrısı
adetten 10 gün önce 1-2 damla kan
kasıkta batma
uyku bebek bir ayı tamamladığında başladı bende.....
Arkadaşlar belirtilerinizi bizlerle paylaşır mısınız?benim adetime daha on gün var tabii eğer hamile olmazsam. psikolojik midir nedir sürekli uyukluyorum ve kasıklarımda sancı var.Erken belirtiler nelerdir?
Teşekkür ediyorum,bende belirtiler için çok erken biliyorum ama çok da istediğim için ufacık da olsa bir belirti bir ipucu arıyorum sanırım
merhaba arkadaşlar sanırım bende artık sizinleyim!! bugün regl günüm dayanamyıp test yaptım gözlerime inanamadım çift çizgi eşimle şoklardayız hiç beklemiyoduk bu ilk denememizdi ben pomemde öğrenciyim 3.5 ay var bitmesine deneriz ancak olur okul bitene kadar diyoduk sanrım hemen gelmek istedi meleğimiz bayram hediyesi oldu bize:) pozitifse yanılma payı az diye biliyorum doğrumu arkdaşlar? allahım isteyen herkese nasip etsin!! iyi bayramlar...
çok sevindim canım.bizimde bu ay ilk denememiz,ben hiç umutlu değilim ama eşim kendini çoktan kaptırmış durumda.
Reglime daha 6 gün var beklemek çok zor
çok sevindim canım.bizimde bu ay ilk denememiz,ben hiç umutlu değilim ama eşim kendini çoktan kaptırmış durumda.
Reglime daha 6 gün var beklemek çok zor
deniz----------
çok iyi cnm
bulantının olmaması güzel
sağlıklı olsun bebikin inş.
yumurta yiyemiyorum
sütüde bazen atlıyorum
atlamamk lazım sen çok iyi
takip ediyorsun belli aman bozma hiç.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?