Bozma moralini, bebeği etkileyecek düzeyde değildir,
seni çok halsiz bırakır o kadar..
Riskli bir durum olsaydı, kan yüklemesi yaparlardı..
gerçekten miiii:) ya bu dönemde insan çok hassas oluyormuş gerçekten.Her çıkan olumsuz şeyi bebeğin gelişimine onu kötü etkileyeceğimize yoruyoruz. Umarım Allahın bize verdiği bu lütfu hakkıyla büyütür, sağlıklı bir şekilde dünyaya getiririz. Kan hapına bugün başlıcam. İyi bir dahiliye uzmanı bulmam gerekiyor. Umarım kansızlığım nedeni başka hastalıklara bağlı değildir2 hafta sonra kalp atışları için gideceğim. 2 hafta geçer mi yaa
günaydın güzel annelerr
nasılsınız
ben bugün acayip yedim
arada çok yiyorum arada hiç yemek görmek istemiyorum
nasıl birşeymiş bu hamilelik yaa
çocuklar gibi tabakta yemek bıraktıran bir hamilelik evresindeyim
sütten nefret geldi
cnm meyvada istemiyor
napcaz böyle bilemiyorum
günaydın şekerim hg seni pek göremiyoruz aramızda mutfaktan çıkmıyorsun anlaşılan...:))))
bir günümüz diğerini tutmuyor ki hatta saati bile tutmuyor ...ben daha birşey yiyemedim offff...
turkuaz cnın bşy istemiyor olabilir ama bebişin i,çin bşyler yemelisin bu saate kdr nasıl aç kalırsın olmaz kalk ye hmn bşlergünaydın şekerim hg seni pek göremiyoruz aramızda mutfaktan çıkmıyorsun anlaşılan...:))))
bir günümüz diğerini tutmuyor ki hatta saati bile tutmuyor ...ben daha birşey yiyemedim offff...
turkuaz cnın bşy istemiyor olabilir ama bebişin i,çin bşyler yemelisin bu saate kdr nasıl aç kalırsın olmaz kalk ye hmn bşler
merhabalar doktoruma gittim nihayet kesemiz düzgün rahim düzgün kese boyutu sat ile uyumlu yolk kesesini gördü 2 hafta sonra çağırdı allahıma bin şükür progestan verdi
Gözün aydın cnm
Neden leke oluyormuş birşey dedi mi doktor?
3 gün önce aldım güzel haberi 5 haftalıkmış :) daha elma çekirdeği kadar ama rengim soluk hasta gibi geziniyorum ve 2,5 yaşında bi afacanım da var :83:
3 gün önce aldım güzel haberi 5 haftalıkmış :) daha elma çekirdeği kadar ama rengim soluk hasta gibi geziniyorum ve 2,5 yaşında bi afacanım da var :83:
arkadaşlarrrr
çatlaklar için krem veya yağ kullanmaya başlayan varmı
artık ufaktan kullanmak lazım neler kullanmayı düşünüyorsuz
paylaşırmısınız
ben bi yerden bi tarif almıştım çatlaklar için
1 yemek kaşığı avakado yağı
1 yemek kaşığı bal karıştır sür artık ne kadr işe yarar bilmem denicez bakalım...
inş çatlamayız...:))))
Bnde leke falan yok ama bende çok korkuyorum , demek ki normalmiş :)) Kontrollerimizde herşey normal ama henüz kalp atışlarını duymadığım için tedrginliğim biraz daha fazla, umarım hepimiz için hayırlısı olur ....
Benim hiç lekelenmem olmadı allaha şükür maşallah...bi kalbimizde atsa ohh dicez rahatlıcaz...
arkadaşlarrrr
çatlaklar için krem veya yağ kullanmaya başlayan varmı
artık ufaktan kullanmak lazım neler kullanmayı düşünüyorsuz
paylaşırmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?