-----2010 KASIM hamişleri----

Bozma moralini, bebeği etkileyecek düzeyde değildir,
seni çok halsiz bırakır o kadar..
Riskli bir durum olsaydı, kan yüklemesi yaparlardı..

gerçekten miiii:) ya bu dönemde insan çok hassas oluyormuş gerçekten.Her çıkan olumsuz şeyi bebeğin gelişimine onu kötü etkileyeceğimize yoruyoruz. Umarım Allahın bize verdiği bu lütfu hakkıyla büyütür, sağlıklı bir şekilde dünyaya getiririz. Kan hapına bugün başlıcam. İyi bir dahiliye uzmanı bulmam gerekiyor. Umarım kansızlığım nedeni başka hastalıklara bağlı değildir 2 hafta sonra kalp atışları için gideceğim. 2 hafta geçer mi yaa

üzme kendini canım etkileme bebişimizi yaa buda geçer sağlıcakla kalbimizde atar allahın izniyle...

günaydın güzel annelerr
nasılsınız
ben bugün acayip yedim
arada çok yiyorum arada hiç yemek görmek istemiyorum
nasıl birşeymiş bu hamilelik yaa
çocuklar gibi tabakta yemek bıraktıran bir hamilelik evresindeyim
sütten nefret geldi
cnm meyvada istemiyor
napcaz böyle bilemiyorum

günaydın şekerim hg seni pek göremiyoruz aramızda mutfaktan çıkmıyorsun anlaşılan...:))))
bir günümüz diğerini tutmuyor ki hatta saati bile tutmuyor ...ben daha birşey yiyemedim offff...

günaydın şekerim hg seni pek göremiyoruz aramızda mutfaktan çıkmıyorsun anlaşılan...:))))
bir günümüz diğerini tutmuyor ki hatta saati bile tutmuyor ...ben daha birşey yiyemedim offff...

günaydın cnm
hoşbuldum
yok cnm aksine mutfağa girmek hele bulaşık hiç görmek istemiyorum
3 gün annemdeydim dün eşim izinliydi
ondan uğrayamadım yanınıza pek
allah hepimizin yardımcısı olsun

turkuaz cnın bşy istemiyor olabilir ama bebişin i,çin bşyler yemelisin bu saate kdr nasıl aç kalırsın olmaz kalk ye hmn bşler

Gözün aydın cnm
Neden leke oluyormuş birşey dedi mi doktor?

teşekkür ederim canım. lekeler düşük tehtidiymiş ama bebek gayet iyi görünüyo leke geliyor diye düşük olucak diyede bişey yok dedi progestana devam et dinlenmene dikkat et dedi.

arkadaşlarrrr
çatlaklar için krem veya yağ kullanmaya başlayan varmı
artık ufaktan kullanmak lazım neler kullanmayı düşünüyorsuz
paylaşırmısınız

3 gün önce aldım güzel haberi 5 haftalıkmış :) daha elma çekirdeği kadar ama rengim soluk hasta gibi geziniyorum ve 2,5 yaşında bi afacanım da var :83:

arkadaşlarrrr
paylaşırmısınız

ben bi yerden bi tarif almıştım çatlaklar için
1 yemek kaşığı avakado yağı
1 yemek kaşığı bal karıştır sür artık ne kadr işe yarar bilmem denicez bakalım...
inş çatlamayız...:))))

merhaba arkadaşlar benim bugün 5+0 oldu:) merakla bebişi görmeyi bekliyorum ..çatlaklar için lirak diye bi krem önermişti arkadaşım aklınızda olsun..

benim karnım çabuk çıktığı için doktor mustela diye bi krem verdi henüz almadım ama bebk yağı sürüyorum kremede başlıcam

Benim hiç lekelenmem olmadı allaha şükür maşallah... bi kalbimizde atsa ohh dicez rahatlıcaz...

kalp atışından ben de korkuyorum.ya kese boşsa yarın sabah kontrolüm var.sanki bir terslik olacakmış gibi geliyor hep.

arkadaşlarrrr
paylaşırmısınız

sitede biraz gezindim tecrübeli annelerin yorumlarına baktım.herkes türlü şeyler yazmış tabi.ama hani markasız ilaçlardan 2 tanesi bana daha yakın geldi.biri bebe yağı diğeri de kakao yağı.hem güzel de kokar.badem yağı kıllanmaya sebep olabilirmış.o yüzden kullanmam.yağ doku olarak rahatsız edicidir.onun için de şöyle bir öneri de bulunmuş biri.yağı sürüp ince bir havlu koyuyormuş öle giyiniyormuş.he bu arada hanımla sırf göbişinize değil bacak ve göğüslerinize de sürmeliymişsiniz.he tabi bu kadar yazdım da hiç yaptım mı?hayır.. :)

3 gün önce aldım güzel haberi 5 haftalıkmış :) daha elma çekirdeği kadar ama rengim soluk hasta gibi geziniyorum ve 2,5 yaşında bi afacanım da var :83:

oo bir annemiz daha gelmiş aramıza,hoşgelmiş.. valla bu kadar kısa aralıklarla iyi cesaret :) ilk doğum normal miydi yoksa sezeryan mı?anlatsana :)

merhabalar kızlar bana gözünaydın diyen tüm arkadaşlarıma teşekkürler ediyorum allah razı olsun inşallah hepimizin her evresi yolunda gider 2 hafta sonraya sabırsızlanıyorum şimdide doktorum bana hafif şeyler yememi söyledi ara öğünlerde galeta grisini peksimet yiyebilirsin hemde fazla kilo almazsın dedi ben genelde ara öğünlerde nesfit yiyorum hemde süt içimiş oluyorum içine bal da koyuyorum
çatlaklar içinde ben badem yağı susam yağı ve kakao yağı karışımı sürüyorum mis gibide çikolata kokuyorum içine biraz zaytinyağı da eklenmeliymiş vücudumun genel nemlendirmesi için babe diye bir markadan bebekler için kullanılan bir nemlendirici aldım onu kullanıyorum yenidoğanlar için gayet sağlıklı çok güzel bebek bebek kokuyor

oo bir annemiz daha gelmiş aramıza,hoşgelmiş.. valla bu kadar kısa aralıklarla iyi cesaret :) ilk doğum normal miydi yoksa sezeryan mı?anlatsana :)[/QUOTE]

teşekkürler arkadaşlar hoşbuldum hakikatten :) yaş farkının fazla olmasını istemedim hatta bana kalsa daha az yaş farkı bile olurdu ama nasip.. ilk doğumumu normal yaptım anlatmasam daha iyi olur ama yinede Allah izin verirse 2. bebeğimide normal yapmak istiyorum :18: bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…