-----2010 KASIM hamişleri----

canlarım hepinize merhaba sizlere huzur ve sağlık diliyorum bebişlerinizle yaşadığınız sıkıntılardan mutlu olun bence çünkü bizim yerimizde olmak isteyen niceleri var.haklısınız bazen sorunlar bizi hayal kırıklığı yaratıyo endişelendiriyo fakat rabbim en hayırlısını bilir.hepinizi öptüm.

dün doktora gittiğimi söylemiş miydim o kadar hızlı ilerliyoruz ki takip etmekte zorlanıyorum.ben bir de çalışmaya başladım o yüzden sadece akşamları takip edebilicem galiba ama hep merak içinde kalıcam.

söylediysende bn unuttum cnmm ya hadi gözün aydın duydunmu kalp atışını cnmm

yok bitanem duymadım çünkü benim baya sorunluydu ben ilçedeyim dolayısıyla ile gitmem gerek ama o da 2 saat tabi düşük tehlikem olunca gidemedim.korkyumm işin açıkçası.normalde şu anda 7 haftanın içinde olmam gerek fakat kendi aile hekimimdeki hemşire ile hesaplamalarıma göre 5 haftanın içindeyim geç döllenme olduğunu düşünüyorum.çünkü ben eşimle 10-11 kasım gibi birlikte oldum hesaplamalarıma göre yumurtlama dönemim tam o günlere dek geliyo diye.aman eşim duymasın bilerek hamile kaldığımı zanneder.:) tam 1 haftadır kahverengi lekelenmeyle uğraşıyorum.dün innanılmaz şekilde kan pıhtısı şeklinde geldi ve korktum doktorumuza gittim inannmayacaksın sadece ultrasonda baktı ve keseyi gördü yuvarlak bilye şeklinde tahminlerimde doğruluyo ben 5 haftalığım kanmaları sordum tabiri caiz lekelenmelerimi eski kanamalarındır dedi.kese öncekine göre daha iyi dedi çünkü geçen gidişimde dağınık gördüm dedi.anlıcan olumsuz günler geçirdim hala lekelenmelerim var ama alıştım.

nerdesinki sen cnm bide ne iş yapıyorsun eşin bilmiyomu hamile olduğunu cnm anlamadım

siteye birşeyler oluyor giremedim yaaa alıştım zaten buraya sayfalarım arasında sürekli açık zaten birde iş bi yandan bazen bakamıyorum Nazcım...:)))

senemo canım bende dersanede öğretmenim ve benimde öğrencilerim bilioo hatta içimden herkese söylemek gelio:) ben 7 hafta 2 günlük hamileyim çok mutluyumm allah hepimize sağlıklı günler versin:))

ben de mother and baby dergisine üye olcam 6 aylık güzele benzioo su içmiom ben de ya kızlar midem bulanıo çokk. 3 aylık süre geçince bu sıknıtılar geçecekmişş.

Hayırlı akşamlar arkadaşlar, yarın sabahtan kan tahlilerimi yorumlatacağım inşallah sorun çıkmaz dua edin. Gelince yazarım tekrar.

Ya ben çok merak ediyorumm sevgili arkadaşlar eşlerinizin tavır ve hareketleri nasıl değişti hep bizdeki değişiklerden bahsediyoruz bide eşlerimiz hakkında konuşalım ne dersiniz??
Biliorum ki bir çoğumuz uyku problemleriyle uğraşıoo ve çocuğumuzu düşünmekten acaba kocalarımızı ikinci planamı atıyoz ? Bu davranış değişiklikleri ondanmı oluyo??

ben eşimin 'sağlıklı beslenme' takıntısı başlamış olmasaydı hamile olduğumu hatırlayamazdım bile belki. ah tabi bir de kasık ağrılarım vardı doğru :) çocuk konusunda kararsız olan eşim, bebeğimizin ilk ultrason görüntüsü olan siyah noktacık halini bozdolabının üstüne astı ve gidip gelip bakar oldu. aslında ikimiz de hala inanamıyoruz pek. belki de gerçek mi değil mi diye de bakıyor olabilir :) ne ben nazlıyım aslında,ne de o şikayetçi..

bu arada bir iki sorum var benim.mesela, karın ne zaman büyümeye başlar? bende hiç bulantı yok normal mi?

merhabalar doktoruma gittim nihayet kesemiz düzgün rahim düzgün kese boyutu sat ile uyumlu yolk kesesini gördü 2 hafta sonra çağırdı allahıma bin şükür progestan verdi

senemo canım bende dersanede öğretmenim ve benimde öğrencilerim bilioo hatta içimden herkese söylemek gelio:) ben 7 hafta 2 günlük hamileyim çok mutluyumm allah hepimize sağlıklı günler versin:))

Canım ya... İşimiz zor aslında. Zaten ağır çalışıyoruz. Umarım zorlu geçmez hamilelik :) Çocuklar çok şeker yanlız, sürekli yiyecek birşeyler getiriyorlar, 24 saat yiyormuşum gibi :) Veliler falan... İşimi seviyorum :))

merhabalar doktoruma gittim nihayet kesemiz düzgün rahim düzgün kese boyutu sat ile uyumlu yolk kesesini gördü 2 hafta sonra çağırdı allahıma bin şükür progestan verdi

Canım benim gözün aydın, çok sevindim. Sorun var dediğinden beri gözlerim güzel haber arıyor inan... Ben de 2 hafta sonra gidicem tekrar. O zamana kadar her şey yolunda giderse en önemli dönemeci atlatmış olucaz. Allah yardımcımız olsun

Normal normal :) Yani en azından doktorumun söylediği bu :) Karnın da üçüncü aydan sonra büyümeye başlar yavaş yavaş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…