dün doktora gittiğimi söylemiş miydim o kadar hızlı ilerliyoruz ki takip etmekte zorlanıyorum.ben bir de çalışmaya başladım o yüzden sadece akşamları takip edebilicem galiba ama hep merak içinde kalıcam.
bennn18 temmuz dogum tarihi görünüo inş
siteye birşeyler oluyor giremedim yaaa alıştım zaten buraya sayfalarım arasında sürekli açık zaten birde iş bi yandan bazen bakamıyorum Nazcım...:)))
senemo canım bende dersanede öğretmenim ve benimde öğrencilerim bilioo hatta içimden herkese söylemek gelio:) ben 7 hafta 2 günlük hamileyim çok mutluyumm allah hepimize sağlıklı günler versin:))Burada birşeyleri paylaşmak gerçekten çok keyifli. Hep bebişi konuşmak istiyorum kızlar size de oluyor mu :) Bir yandan kızıyorum kendime, nazar değecek diyorum. Öğretmenim özel dershanede. Öğrencilerim bile biliyorlar :)) Gözüm hep takvimde. Hayırlısıyla şu üç ayı atlatsak, gerisi kolay geçecek gibi.
Ya ben çok merak ediyorumm sevgili arkadaşlar eşlerinizin tavır ve hareketleri nasıl değişti hep bizdeki değişiklerden bahsediyoruz bide eşlerimiz hakkında konuşalım ne dersiniz??
Biliorum ki bir çoğumuz uyku problemleriyle uğraşıoo ve çocuğumuzu düşünmekten acaba kocalarımızı ikinci planamı atıyoz ? Bu davranış değişiklikleri ondanmı oluyo??
senemo canım bende dersanede öğretmenim ve benimde öğrencilerim bilioo hatta içimden herkese söylemek gelio:) ben 7 hafta 2 günlük hamileyim çok mutluyumm allah hepimize sağlıklı günler versin:))
merhabalar doktoruma gittim nihayet kesemiz düzgün rahim düzgün kese boyutu sat ile uyumlu yolk kesesini gördü 2 hafta sonra çağırdı allahıma bin şükür progestan verdi
ben eşimin 'sağlıklı beslenme' takıntısı başlamış olmasaydı hamile olduğumu hatırlayamazdım bile belki. ah tabi bir de kasık ağrılarım vardı doğru :) çocuk konusunda kararsız olan eşim, bebeğimizin ilk ultrason görüntüsü olan siyah noktacık halini bozdolabının üstüne astı ve gidip gelip bakar oldu. aslında ikimiz de hala inanamıyoruz pek. belki de gerçek mi değil mi diye de bakıyor olabilir :) ne ben nazlıyım aslında,ne de o şikayetçi..
bu arada bir iki sorum var benim.mesela, karın ne zaman büyümeye başlar? bende hiç bulantı yok normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?