Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende pazartesi gidicem yarın doktordan sonra yazsana ne dedi...Benimde içim içime sığmıyo...ya aslında çok erken tabi bunları konuşmak için de sezeryan olunca ameliyat yerinde hissizlik olabiliyormuş falan diyorlar.ayy neyse yaaa kötü şeyler düşünmek yok kötüşeyler düşünmek yok kötü şeyler... :)
yarın dr için çok heyecanlıyımmmmm
bende pazartesi gidicem yarın doktordan sonra yazsana ne dedi...Benimde içim içime sığmıyo...
Çok zor beklemek,insan görene kadar herşeyden değişik anlamlar çıkarıyo... Allah yardımcımız olsun. :90:bende senin gibi pazartesiyi bekleyenlerdenim off off geçmiyor zaman yaa.....:)
arkadaşlarrrr
çatlaklar için krem veya yağ kullanmaya başlayan varmı
artık ufaktan kullanmak lazım neler kullanmayı düşünüyorsuz
paylaşırmısınız
arkadaşlar erken gebelik deyince ne anlıyorsunuz.benim normalde 6 hafta 3 günlüğüz fakat sadece kese gördü doktor.bir de özele gitmiştim kesenin çapını 11 milim hesapladı 10 gün sonra gel bebek var mı kese gelişmiş mi ona bakalım dedi yani benim ki 6 haftalık değil de 5 haftalık mı anlamadım kesede şimdi gözükmemesi normal dedi ve sağlıklı bir gebelik gözüküyo dedi lekelenmelerim olmasına rağmen ama her ihtimale karşı düşük önleyici jel verdi korkuyorum bişey anladınız mı arkadaşlar
arkadaşlar erken gebelik deyince ne anlıyorsunuz.benim normalde 6 hafta 3 günlüğüz fakat sadece kese gördü doktor.bir de özele gitmiştim kesenin çapını 11 milim hesapladı 10 gün sonra gel bebek var mı kese gelişmiş mi ona bakalım dedi yani benim ki 6 haftalık değil de 5 haftalık mı anlamadım kesede şimdi gözükmemesi normal dedi ve sağlıklı bir gebelik gözüküyo dedi lekelenmelerim olmasına rağmen ama her ihtimale karşı düşük önleyici jel verdi korkuyorum bişey anladınız mı arkadaşlar
kızlar benim hamilelik 5 hafta 5 günlük mide bulantılarım sadece his şeklinde ama kusma şeklinde olacak diye korkuyorum okulda öğrencilerin karşısında olmaz inşallah. bu arada keseleri gören ve kalp atışlarını duyan anneleri tebrik ediyorum sonuna kadar inşallah her şey yolunda gider biz keseyi gördük ama kalp atışını duymadık dr. 9. hafta gelin dedi bizde acele etmiyoruz hayırlısı bakalım hepinizi öptüm
3 gün önce aldım güzel haberi 5 haftalıkmış :) daha elma çekirdeği kadar ama rengim soluk hasta gibi geziniyorum ve 2,5 yaşında bi afacanım da var :83:
ben bi yerden bi tarif almıştım çatlaklar için
1 yemek kaşığı avakado yağı
1 yemek kaşığı bal karıştır sür artık ne kadr işe yarar bilmem denicez bakalım...
inş çatlamayız...:))))
benim karnım çabuk çıktığı için doktor mustela diye bi krem verdi henüz almadım ama bebk yağı sürüyorum kremede başlıcam
kalp atışından ben de korkuyorum.ya kese boşsa yarın sabah kontrolüm var.sanki bir terslik olacakmış gibi geliyor hep.
sitede biraz gezindim tecrübeli annelerin yorumlarına baktım.herkes türlü şeyler yazmış tabi.ama hani markasız ilaçlardan 2 tanesi bana daha yakın geldi.biri bebe yağı diğeri de kakao yağı.hem güzel de kokar.badem yağı kıllanmaya sebep olabilirmış.o yüzden kullanmam.yağ doku olarak rahatsız edicidir.onun için de şöyle bir öneri de bulunmuş biri.yağı sürüp ince bir havlu koyuyormuş öle giyiniyormuş.he bu arada hanımla sırf göbişinize değil bacak ve göğüslerinize de sürmeliymişsiniz.he tabi bu kadar yazdım da hiç yaptım mı?hayır.. :)
oo bir annemiz daha gelmiş aramıza,hoşgelmiş.. valla bu kadar kısa aralıklarla iyi cesaret :) ilk doğum normal miydi yoksa sezeryan mı?anlatsana :)
merhabalar kızlar bana gözünaydın diyen tüm arkadaşlarıma teşekkürler ediyorum allah razı olsun inşallah hepimizin her evresi yolunda gider 2 hafta sonraya sabırsızlanıyorum şimdide doktorum bana hafif şeyler yememi söyledi ara öğünlerde galeta grisini peksimet yiyebilirsin hemde fazla kilo almazsın dedi ben genelde ara öğünlerde nesfit yiyorum hemde süt içimiş oluyorum içine bal da koyuyorum
çatlaklar içinde ben badem yağı susam yağı ve kakao yağı karışımı sürüyorum mis gibide çikolata kokuyorum içine biraz zaytinyağı da eklenmeliymiş vücudumun genel nemlendirmesi için babe diye bir markadan bebekler için kullanılan bir nemlendirici aldım onu kullanıyorum yenidoğanlar için gayet sağlıklı çok güzel bebek bebek kokuyor
Tatlım arkadaşların bahsettiği avokado yağı ve bal karışımını Ebru Şallı anlatmıştı. Çok faydalı olduğunu söylüyor. Tabi o spor da yaptığı için olabilir. Avokado yağını araştırdım, 250 ml.si 50 TL. Eşit miktarda balla karıştırılıyormuş. İki günde bir, masajla sürülüyormuş. Ben de doğal ürünlerden yana olduğum için bunu kullanmaya başlayacağım. Ama daha karnım çıkmadı. Bakalım...
Hayırlısı canım. Bazen oluruna bırakmak lazım ama sabırsız anne adaylarıyız biz :) Hiç sorun olmasın, her şey yolunda gitsin, bir an önce göbüşlerimiz çıksın, bebişlerimiz gelsin istiyoruz
bıde kızlar cok erken baslamadınızmı catlak kremlerını konusmaya daha bebıslerımızın kalp atıslarını duymadık hele bır duyalımda varsın catlaklarımız olsun. bıde bısey dıcem benım arkadasımın doktoru prof kendısı adam demıskı catlayacagı varsa zaten ne surersen sur catlar o senın tenının yapısıyla alakalı yanı bol bol su ıcın kızlar bence once.
cnm bnm benim doktorum bana 6 haftalıkken dinletti
bebeğimin
kalbini
ondan şimdi çatlağı merak eder oldum
bilmiyorum ama ben şimdiden kullanmaya balıyacağım
pazartesi randevum var hayırlısı bakalım
herkes için