• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

günaydın arkadaşlar nasılsınız. dün doktora gittik meleğimin kalp atışlarını duydum.:49: çok güzel bişey ben hep düşecek diye korkuyodum lekeler düşük tehlilesi diyolardı doktorlar. onun sağlıkla kalbinin pıt pıt atışını duymak tarifi imkansız bi duygu allahım herkese nasip etsin.:66:

günaydın arkadaşlar nasılsınız. dün doktora gittik meleğimin kalp atışlarını duydum.:49: çok güzel bişey ben hep düşecek diye korkuyodum lekeler düşük tehlilesi diyolardı doktorlar. onun sağlıkla kalbinin pıt pıt atışını duymak tarifi imkansız bi duygu allahım herkese nasip etsin.:66:
Gözün aydın cnm :16:
Neden leke oluyormuş birşey dedi mi doktor?

merhabalar doktoruma gittim nihayet kesemiz düzgün rahim düzgün kese boyutu sat ile uyumlu yolk kesesini gördü 2 hafta sonra çağırdı allahıma bin şükür progestan verdi

herşeyin yolunda olduğuna çok sevindim canım umarım geri kalan 8 ay sorunsuz geçer senin ve hepimiz için...:)

maşallah maşallahh ne güzel sende duydun kalp sesini darısı duymayan bizlerin başına...o güzel kalbi pıt pıt hep sağlıcakla atar inş...:)

Günaydınnnn :)
Lekelenmeyle ilgili merak edenler icin paylaşayım dedim. Doktorum kahverengi lekelerin normal olduğunu söyledi. Kırmızı parlak renkte olursa o zaman riskli olabilirmiş. Çok mu takiyoruz acaba yaa :)) yarın sabah kontrolum var. Benim icin dua edin boş çıkmasın bu kadar zaman sonra. Siz de korkuyor musunuz yaa ben mesela hamileliğin ilerki günlerini düşünmeye bile korkuyorum.

günaydın arkadaşlar, bu sabah doktora gittim kan tahlillerimi göstermeye. Sadece kan değerim çok düşük çıktı. Hemen dahiliyeye görün dedi. Bir de kan ilacı verdi. 2 HAfta sonra gel dedi. Moralim çok bozuldu. Kansızlığım hamileliğimi etkiler mi acaba? Pazartesi dahiliye doktoruna gideceğim. Napıcam ben yaa:(

günaydın kıslaar:16:site gene kafayı yemiş galiiba cwplama paneli yook ağırlaşmıış
yenilendiinden beri hep bi sorun....

günaydın hayırlı cumalar
ne güzel haberler böyle oğlak mevzuhal ve diğer arkadaşlarım herşey yolunda
kanı düşük çıkan arkadaşım üzme kendini allah başak derteler vermesin ilaçla düzene girer inşallah

Lekelenmeyle ilgili merak edenler icin paylaşayım dedim. Doktorum kahverengi lekelerin normal olduğunu söyledi. Kırmızı parlak renkte olursa o zaman riskli olabilirmiş. Çok mu takiyoruz acaba yaa :)) yarın sabah kontrolum var. Benim icin dua edin boş çıkmasın bu kadar zaman sonra. Siz de korkuyor musunuz yaa ben mesela hamileliğin ilerki günlerini düşünmeye bile korkuyorum.

Bnde leke falan yok ama bende çok korkuyorum , demek ki normalmiş :)) Kontrollerimizde herşey normal ama henüz kalp atışlarını duymadığım için tedrginliğim biraz daha fazla, umarım hepimiz için hayırlısı olur ....

Gözün aydın canım , bizimde 20sinde kontrolümüz , Allah bize de nasip etsin duymayı....

kızlar nasılsınız ben iyi değilim eskisi gibi beslenemiyorum gitmiyor zorlasamda
süt içemiyorum su çok fazla içemiyorum kuru meyvelerden yiyordum incir hurma kayısı falan onlarda kaldı
cevizle bademde yiyemiyorum sadece yemek o da isteksiz
kabızlıkta var
heryerim ağrıyor kasıklarım fena
sanki adet olacakmışım gibi sırtım belim de öyle
meyve yi ve ekşili yeşil salatayı istekli yiyorum
tatlıya bayılırdım eşim bir sürü almış geçen akşam hepsine burun kıvırdım midemi bulandırıyor
ne zaman geçecek düzgün beslenebileceğim acaba ya

kızlar nasılsınız ben iyi değilim eskisi gibi beslenemiyorum gitmiyor zorlasamda
süt içemiyorum su çok fazla içemiyorum kuru meyvelerden yiyordum incir hurma kayısı falan onlarda kaldı
kabızlıkta var
tatlıya bayılırdım eşim bir sürü almış geçen akşam hepsine burun kıvırdım midemi bulandırıyor

Canım umarım en kısa sürede geçer , benim tam tersi ,iştahım hiç olmadığı kadar açık şu aralar , bu yemek problemleri 4 -4,5 aydan sonra geçiyomuş heralde öyle diyolar ...

günaydın arkadaşlar, bu sabah doktora gittim kan tahlillerimi göstermeye. Sadece kan değerim çok düşük çıktı. Hemen dahiliyeye görün dedi. Bir de kan ilacı verdi. 2 HAfta sonra gel dedi. Moralim çok bozuldu. Kansızlığım hamileliğimi etkiler mi acaba? Pazartesi dahiliye doktoruna gideceğim. Napıcam ben yaa:(

Bozma moralini, bebeği etkileyecek düzeyde değildir,
seni çok halsiz bırakır o kadar..
Riskli bir durum olsaydı, kan yüklemesi yaparlardı..

Benim hiç lekelenmem olmadı allaha şükür maşallah...:nazar: bi kalbimizde atsa ohh dicez rahatlıcaz...

kabızlıkta var

kız aynı beni tarif ettin bende kabızlık hariç aynı yaa hele bugun bu saat oldu hala canım hiç birşey istemiyor yiyemedim daha birşeyler yaa ilacımıda içemedim bakalım hayırlısı artık....

Back