cnm bnm benim doktorum bana 6 haftalıkken dinletti
bebeğimin
kalbini
ondan şimdi çatlağı merak eder oldum
bilmiyorum ama ben şimdiden kullanmaya balıyacağım
pazartesi randevum var hayırlısı bakalım
herkes için
kesinlikle öyle :)
ya bir de bişey sorucam.dr bana şimdiden sert askılı kendi bedeninde sütyen kullan dedi.ben de sütyenimin askılarını en sıkıya getirdim ama omuzlarım çukur oldu :) gece falan da mı takmayılıyız? eşim çok dalga geçti benimle merak etme 1 gecede yerlere inmez diye :) yarın da randevum sabahın köründe.korkuyorummmmm umarım güzel haberlerle gelirim.(
kullan tabı canım sen bılırsın ama hanı olucagı varsada ne yaparsan yap sen catlar hanı onuda fazla kafaya takmamak lazım galıba. ne sasnlısın canım 6.haftada duymussun bende gecen hafta gıttım 5 haftalıktı o zaman sadece keseyı gordu doktor kalp atısını o anladımı anlamadımı anlamadım ama 8.hafta gel dedı kalp atısı ıcın nasıl gecıcek bu 10 gun valla bılmıyom.
şeymacım pzt. ne için gitceksin doktora?
Oy oy oyyy... Ben gece takarsam ölürüm, bari uykuda rahat edeyim :)) Sanmam canım. Zaten günde 12 saatten fazla takmak kan dolaşımını etkilediği için zararlı. Hatta meme kanseri riskini arttıran bir faktör diye biliyorum. Gündüz yer çekimine karşı koruyalım, gece de rahat bırakalım zavallıları bence :))
kızlarr ben 3 kasımda en son adetimi gördüm sizce kasımmı arlıkmı annesiyimm.dogum tarihimde agustos 10 galiba.benide listenize eklerseniz sevindirirsinizzz.hepimizinnn bebişşlerrii ugurluu gelsinn saglıkla gelsinnn kısmetiyle gelsinnn insaallahhh
Hahahaha:)) Benim de 75 ama şimdiye kadar geceleri hiç takmadım. Bi zararını da görmedim. Vücudunun reddettiği birşey yapmamak en iyisi benceilahi :)) ya zaten olup da devasa boyutta değiller.hatta 75 yani öyle diyim :) ya ama benim arkadaşım o kadar çok kilo almıştı ki sanırım biraz gözüm korktu :) yarın bu saatlerde dr da olucam.her şey yalan olursa yarın nasıl hissederim bilemiyorum.ya bakıyorum çoğunuz kalp atışını duymuşsunuz.bi de benim gibi 5 haftalık olan az kişi var.zaten farkediyorum en evhamlı 5-6 haftalık olanlarımız :) kızlar düşünsenize bundan 2 hafta önce hamile miyiz diyorduk şimdiyse kalp atışı için endişeleniyoruz.oyyyy çok sık tuvaletim geliyo yaaaa yani abartmıyorum 15-20 dakikada bir altıma yapacakmışcasına wcye koşuyorum.bez mi bağlasam ne :)
sevgiler
günaydın anneler...
bugün ben dahil bi çok anne doktora gidiyor gibi.
hadi bakalım hepimiz hayırlı haberlerle dönelim...
kalbini duyucas inşallah...
çok heycanlıyım.
meraktayım...
günaydınnn bende bugün dr a gidicem ve inş. hepimiz güzel haberlerle döneriz , dün 7 hafta olduk bizde umarım kalp atışını duyabilirim.günaydın anneler...
çok heycanlıyım.
meraktayım...
günaydınnn bende bugün dr a gidicem ve inş. hepimiz güzel haberlerle döneriz , dün 7 hafta olduk bizde umarım kalp atışını duyabilirim.
1 haftadır kahverengi leke sorunum var hem de onu sorucambiraz endişeliyim ama umarım herşey yolundadır.
günaydın hayırlı olsun canım...umarım kalp atışlarını duyarsın hayırlısıyla...:)
ben de ilk 13 kasım da öğrendim hamile olduğumu keseyi gördü, bir de geçen salı gittim kalp atışını
dinledim çok şükür herşey yolundaymış, sadece ultrasonda ince bi kanama varmış haftaya kontrole gidicem tekrar, 2.5 yaşında oğlum var onu kucağına alma alcaksan oturarak al dedi, ağır kaldırma ile ilgiliymiş, kendiliğinden geçmesini olmazsa hormonla geçmesine uğraşacakmış
inşallah bi sorun olmaz..
günaydın anneler...
çok heycanlıyım.
meraktayım...
bugün dr gidecek olan tüm gebelere iyi şanslar diliyorum.. Allah yüzünüzü güldürsün hayırlı haberleri bizlere verin inşallah.
ben daha 5+1 im henüz erken dr. için ama sabırsızlıkla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?