-----2010 KASIM hamişleri----

tbr ler öncelıkle sen şimdi netten buldugun hesabı takıp et ama 2 hafta sonra doktora gıt ultrasonda cıkar kac haftalık oldugu belki gec döllenme olmuştur herkesın yumurtlama vaktı sabıt degıl yanı ben o tarıhe gore 9.5 haftalıkım ama benım hesabıma gore 8 bucuk yanı bı hafta zaten adet donemının farkı oluyor otomatık

iyi geceler
gönüle baktım sevindim iyi olmana inşallah ikizler sağlıklıdır hayırlısı ile doğarlar
ama oğlak a üzüldüm doktorada gidememiş
inşallah yolunda gider ehrşey
geçen gün eşim bu sayfayı okurken eşlik etti bana ve çook kızdı
normalde 1,5 seneden fazladır arkadaş olduğumuz bir topik var orda çoğu zaman geyik yaparız ama hamile kalıpta bu taraflara girmeye başlayınca fırça yemeğe başladım birbirinizi çok etkiliyor ve moralinizi bozuyorsunuz farkında olmadan dedi
gerçekten öyle birbirmize yardım edelim derken bazen sıkılıyoruz ama şu kritik günleri gerçirsek bizde geyik yapmaya başlarız neler alacağımızdan bahsederiz ama olmuyor işte:93:

günaydın kızlar...

yaaa bende ikisss istiyorum... cts doktora gidices,kalp atışları için:)

birbirimize herseyi anlattığımız iyi oluyor. bilgileniyoruz.
ama bu herseyi kafaya takıyoruz demek değil...

burda kaç kişiyis, kaç farklı doktor,hastane ile tanışız.
hepimiz ayrı kitaplar okuyup, ayrı sitelerden bilgiler buluyoruz.
bi kişi olsak bunu yapamazdık...

hem sevinçlerimiz paylaşıldıkça coğalıyor, acılarımızda azalıyor...
ben topikimi seviyorum

günaydın kızlar....
yeni hamişleri tebrik eder diğer annişlere sağlıklı lekesiz günler diliyorum...:))))
burda yazılanları kafaya takıp takmamak bizim elimizde canlarım ben sadece dua ediyorum bebeğim aklıma geldikçe sağlıklı ve hayırlı yap onu benim için rabbim diye ve aklıma birşey takmamaya çalışıyorum zararı bize bunun farkındayım ben burdaki yazılanlardan etkilenmiyorum sizde etkilenmeyin bebişlerinizle bugünlerin keyfini çıkarın....:)))
biz bu sabah çok iyiyiz çok şükür pazartesiye gün sayıyoruz...:)))

günaydın kıslaar bnde sewiyorum topikimizi:) burda heranımızı paylaşıyoruz akıl alıyoruz hıı olumsuz şeylerde olunca üzüntümüzü paylaşıyoruz daha ne olsun 35denizim sende böle düşünmeye çalış bu zor günleri bi atlatalım hep gzl şeylerden bahsedip güleceğiz:))

Burada birşeyleri paylaşmak gerçekten çok keyifli. Hep bebişi konuşmak istiyorum kızlar size de oluyor mu :) Bir yandan kızıyorum kendime, nazar değecek diyorum. Öğretmenim özel dershanede. Öğrencilerim bile biliyorlar :)) Gözüm hep takvimde. Hayırlısıyla şu üç ayı atlatsak, gerisi kolay geçecek gibi.

Merhaba güzel annelerrrr...NAsıl bakalım keyifler?? Umarım iyidir. Kendimize çok iyi bakacağız söz müüüü?? ÇÜnkü bizim bebişlerimiz var göbüşümüzde

Arkadaşlar kalp atışını 6. haftada mı görüyoruzz?

valla canım ben 5, haftada gıttım sadece kesemız gorundu doktorum 8. haftaya randevu verdı kalp atısları ıcın kaan kocatepenın sayfasındada 8. hafta dıyor ama 6-7. haftada gıdıp duyanlarda var.bız 8 haftada duymaya gıdıcez

bencede guzel bır topık arkadaslar bayagı hareketlı bende dığer topıklere takılıyodum ama burası daha hareketlı artık buraya takılıyorum

Son düzenleme:
kızlar
pazartesi günü doktora gittim 8+1 olması gerekirken ultrasonda 6+4 göündü bebiş
7mm:) kalp atışlarını duyduk
geç döllenme olmuş sanırım doktor herhangi bi açıklama yapmadı
ben 2.ayı devirdik derken geri geldik ama neyse sağlıklı ya önemli değil
1ay sonrasına randevu verdi
nasıl geçecek zaman bilemiyorum
sürekli sırıtma isteiği duyuyorum
hepinizi öpüyorum

cnm normal ultrasondamı gözüktü yoksa alttanmıı

ne güzel sende duymuşsun kalp atışını ayyy darısı başıma inş....
bende 5+2 yim ama ultrasona göre 4+6
umarım sağlıklı ve hayırlı bi evlat olur...:))) 1 ay beklemekte çok zor kız...:))))

canlarım benim de geç döllenme galiba lekelenmem yoğun olunca bugün doktora gittim ve ultrasonda keseyi gördğü.önce dağınık görmüşyü şimdi dasha iyiymiş lekelenmelerde eski kanamam mış bu konu hakkında bişeyler biliyor musunuz :43

selam kıslar nassınız bakem bugun ben coook mutluyum cünki rüyamda bebişimi gördümm ayy o kadar tatlıydıki süt verdım ona allahım neler hissettiğimi anlatamam yaa inşallah bunların gerçek oldugu gunlerıde görürüz herkes soruyordu bana ruyanda gormedınmi daha dıye bende yyoooo nıye goreyım dıyodum onlarda bekle bak görceksin diyorlardı hakketen cıktı allahım yavrum sana emanet sağ salim kavuştur biziiii bu arada kıslar ben mother&baby dergısıne uye oldum 6 aylık 19.90 cok uygun yanı hamılelikle ılgılı cok guzel seyler anlatıyormuş bakalım sabırsızlıkla beklıyorum

Canım yer yer kanamalar olabiliyor. Yeni bir sorun yok demek istemiştir doktor. Önceki kanamalar da bebişe zarar vermediğine göreeee, endişelenecek bir durum yok sonucunu çıkarabiliriz

Tatlım ben 6. haftada gittiğimde pek ses duyamadık ama doktorum kalp atışını gördü. Gerçi daha çok seyirme gibiymiş, o kadar minik ki :)

merhaba kızlar
bende seviyorum topikimizi canım sevmesek ne işimiz var değil mi
hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz dönemlerimiz aynı
inşallah bir bir sırayla birbirimizi doğuma göndereceğiz

seçkin canım ne güzel bir rüya..hayrolsun diyorum rüyan için
ben de görmedim henüz buna benzer bir rüya
kucağımıza alıp emzirdiğimiz günlerde gelecek allahın izniyle
bahsettiğin dergiye bende üye olmak istiyorum çok uygunmuş gerçekten
sitesinden olabiliriz herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…