doktora gidemedim kızlar kızım eve geldi okuldan ateşli hasta yol zaten 1 sat çocuğu bırakıcak kimsede yok kaldık yani
Merhaba güzel annelerrrr...NAsıl bakalım keyifler?? Umarım iyidir. Kendimize çok iyi bakacağız söz müüüü?? ÇÜnkü bizim bebişlerimiz var göbüşümüzde
Arkadaşlar kalp atışını 6. haftada mı görüyoruzz?
kızlar
pazartesi günü doktora gittim 8+1 olması gerekirken ultrasonda 6+4 göündü bebiş
7mm:) kalp atışlarını duyduk
geç döllenme olmuş sanırım doktor herhangi bi açıklama yapmadı
ben 2.ayı devirdik derken geri geldik ama neyse sağlıklı ya önemli değil
1ay sonrasına randevu verdi
nasıl geçecek zaman bilemiyorum
sürekli sırıtma isteiği duyuyorum
hepinizi öpüyorum
kızlar
pazartesi günü doktora gittim 8+1 olması gerekirken ultrasonda 6+4 göündü bebiş
7mm:) kalp atışlarını duyduk
geç döllenme olmuş sanırım doktor herhangi bi açıklama yapmadı
ben 2.ayı devirdik derken geri geldik ama neyse sağlıklı ya önemli değil
1ay sonrasına randevu verdi
nasıl geçecek zaman bilemiyorum
sürekli sırıtma isteiği duyuyorum
hepinizi öpüyorum
canlarım benim de geç döllenme galiba lekelenmem yoğun olunca bugün doktora gittim ve ultrasonda keseyi gördğü.önce dağınık görmüşyü şimdi dasha iyiymiş lekelenmelerde eski kanamam mış bu konu hakkında bişeyler biliyor musunuz :43
Merhaba güzel annelerrrr...NAsıl bakalım keyifler?? Umarım iyidir. Kendimize çok iyi bakacağız söz müüüü?? ÇÜnkü bizim bebişlerimiz var göbüşümüzde
Arkadaşlar kalp atışını 6. haftada mı görüyoruzz?
selam kıslar nassınız bakem bugun ben coook mutluyum cünki rüyamda bebişimi gördümm ayy o kadar tatlıydıki süt verdım ona allahım neler hissettiğimi anlatamam yaa inşallah bunların gerçek oldugu gunlerıde görürüz herkes soruyordu bana ruyanda gormedınmi daha dıye bende yyoooo nıye goreyım dıyodum onlarda bekle bak görceksin diyorlardı hakketen cıktı allahım yavrum sana emanet sağ salim kavuştur biziiii bu arada kıslar ben mother&baby dergısıne uye oldum 6 aylık 19.90 cok uygun yanı hamılelikle ılgılı cok guzel seyler anlatıyormuş bakalım sabırsızlıkla beklıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?