ben forumda sürekli yazılanları okuyodum, acaba ben de bi gün yazabilicek miyim derken o gün bugünmüş:) kan testi yaptırdım ve 2 haftalık hamileyim.çok acayip bi mutlulukmuş isteyen herkese nasip olsun:))
kızlar bugün 2 damla kahverengi akıntım oldu birazdan doktora gidicem gelince yazarım size
kızlar bugün 2 damla kahverengi akıntım oldu birazdan doktora gidicem gelince yazarım size
ağlayarak gittim gülerek çıktım rabbim çok büyük gerçekten bize kalan dua etmek allah hepimize hayırlı evlatlar versin
canım bızı merakta bırakma bende yarın gıdecem benımde gogsumtekı sıslık azaldı
cnmm çok sewindim dün bgn çok mrk ettim seni gözün aydın olsun tekrar
kısss ikislermi geliyooo
cnmm çok sewindim dün bgn çok mrk ettim seni gözün aydın olsun tekrar
kısss ikislermi geliyooo
sağol naz teyzesi salı günü çağırdı kesenin biri boş gibi gözüküyor bilmem valla belkide çiftler tulum alırsınız
göğüsteki şişli azalınca noluyomuşki bnmde arada oluyo azalıyo snr gene şişiyoo
ben ıkı dusuk yaptım sıslık ınıce hcg dusmus mu dıye korktum yenıden dusuk oluyor mu dıye ama cok sukur kanamam yokı burda cogu kısının ınıyormus gogsu normal galıba bu durum
Koltuğunu hafif yatır, oyalanacak birşeyler olsun yanında, çok düşünmemeye çalış giderken zararlı olur mu diye... Bir de tuzlu bisküvi falan olsun yanında, çubuk kraker gibi. Miden bulanırsa bastırsın diye. Ben de İzmir'e gittim Bodrum'dan. 3.5 saat yol. Yollar çok fena değilse zaten evde de aynı şekildesin. Arkadaşım tüp bebek yöntemiyle hamile kaldı, çalışması da gerekiyor, doktor oturarak çalış demiş. Çok hassas olmasına rağmen. Oturmaktan zarar gelmez, korkma
progesteron baktırdın mı o zaman ben dün baktırdım dün 26.89 doktorum düşük dedi kahverengi lekelenmem var çok azkızlar ben ne yapayım. iş yerim evimden başka bi ilde. her gün 1buçuk saat otobüsle gidiyorum geliyorum. geçen hafta hafif bi kanamam oldu. doktor düşük tehdidi dedi. 2 gün rapor verdi bi de progestan. şu an Allaha şükür iyiyim. bizim orda bi personel var.7 sene çocuğu olmamış. sonra hamile kalmış. köyde tarlada çalışıyomuş.hergün traktör tepelerinde. ama yine de doğmuş çocuk işte bu dünyada yiyecek ekmeği varsa hiç bişey olmaz korkma diyo.
kızlar ben ne yapayım. iş yerim evimden başka bi ilde. her gün 1buçuk saat otobüsle gidiyorum geliyorum. geçen hafta hafif bi kanamam oldu. doktor düşük tehdidi dedi. 2 gün rapor verdi bi de progestan. şu an Allaha şükür iyiyim. bizim orda bi personel var.7 sene çocuğu olmamış. sonra hamile kalmış. köyde tarlada çalışıyomuş.hergün traktör tepelerinde. ama yine de doğmuş çocuk işte bu dünyada yiyecek ekmeği varsa hiç bişey olmaz korkma diyo.
kızlar ben ne yapayım. iş yerim evimden başka bi ilde. her gün 1buçuk saat otobüsle gidiyorum geliyorum. geçen hafta hafif bi kanamam oldu. doktor düşük tehdidi dedi. 2 gün rapor verdi bi de progestan. şu an Allaha şükür iyiyim. bizim orda bi personel var.7 sene çocuğu olmamış. sonra hamile kalmış. köyde tarlada çalışıyomuş.hergün traktör tepelerinde. ama yine de doğmuş çocuk işte bu dünyada yiyecek ekmeği varsa hiç bişey olmaz korkma diyo.
progesteron baktırdın mı o zaman ben dün baktırdım dün 26.89 doktorum düşük dedi kahverengi lekelenmem var çok az
evet canım orası öle de sen yinede çok dikkat et kendine..
canım tebrikler
canım tebrık ederım allah devamınıda getırmeyı nasıp etsın saglıkcakla kucagına alırsın ınsallah bebeğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?