Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi hayırlı uğurlu olsun işlh cnmm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hg aramızaa:)Merhaba arkadaşlar ben topiğinizde yeniyim..bende 1,5 yıldır bebek beklyordum ve dün hamile olduğumu öğrendim
Kendime uygun bir topik bulayım dedim ve karşıma bu topik çıktı
Benim ilk muayenem yarın olacak inşallah..kese ancak görünürmüş..heyecanla bekliyorm..
gözün aydın cnmm kaç haftalıksın bnde cuma gidicem kalp atışı içinslm kızlar bugun doktora gıttık ve keseyı gorduk haftaya kalp atıslarına bakmaya gel dedı
inşallah hayırlısı bilmiyorum bakalım görcez salı günü çağırdı resim ekleyemedim bende avatara koydum kesecikleri bakın kızlarrr
Merhaba arkadaşlar ben topiğinizde yeniyim..bende 1,5 yıldır bebek beklyordum ve dün hamile olduğumu öğrendim
Benim ilk muayenem yarın olacak inşallah..kese ancak görünürmüş..heyecanla bekliyorm..
Merhaba arkadaşlar ben topiğinizde yeniyim..bende 1,5 yıldır bebek beklyordum ve dün hamile olduğumu öğrendim
tebrik ederim canım bende p.tesi duydum bebişimin kalp atışlarını hatta doktor duyamayabiliriz dedi ama açtı makinenin sesini güm güm geldi valla benide utandırdı yaramaz dedi hatta doktorum. boyumuzda 4mm idi benim gebeliğim 1 hafta geriden geliyo ama gelişmesinde birproblem yok bence gittiğin doktorun makinası iyi olmayabilir yoksa duyulması lazımmerhaba güzel anneler :)
biz şimdi doktordan geldik. tahlil sonuclarımın bir kısmını aldık. idrarım nerdeyse bir haftadır çok koyu renkteydi. meğerse kum döküyormuşum tahlilde çıktı. doktor, antibiyotik verdi, bebeğe zarar vermez dedi. zaten bahsetmiştim bulantım çok fazla var, kasık ve bel ağrım var diye. kum, mide bulantısı ve kasık ağrısına da sebep oluyormuş burnumda tıkalı, çok zor nefes alıyorum.alerjim varmış, onun içinde doktor sprey verdi bir müddet ilaç kullanıcam ama korkuyorum. inşallah bebeğime bir zara gelmez..bu arada bebişimi de gördük. gecen hafta 3.1mm'ydi. şimdi 7.mm olmuş.büyümüşşş canım benim..o kadar güzel ki..Kalp atışını gördük ama hala sesini duyamadık. doktor, 2-2.5 aylıkken duyabiliriz anca dedi. Pazartesi tekrar gidicez diğer sonucları almaya..inşallah iyi çıkar..hepinizi öpüyorumm
merhaba kızlar
hepiniz iyisinizdir inş.
oğlak75 dışında listeye eklenmek isteyen varsa bana yazsınlar
tebrik ederim canım bende p.tesi duydum bebişimin kalp atışlarını hatta doktor duyamayabiliriz dedi ama açtı makinenin sesini güm güm geldi valla benide utandırdı yaramaz dedi hatta doktorum. boyumuzda 4mm idi benim gebeliğim 1 hafta geriden geliyo ama gelişmesinde birproblem yok bence gittiğin doktorun makinası iyi olmayabilir yoksa duyulması lazım
ohhh!!! çok şükür Allahıma. herkesden güzel habeler geliyor...
bugün eve geldim yarım ekmek ve yarım kavanoz tursu yedim...
üstüne tatlı yaptım. yedim. çekirdek çıtladım. 1 lt su içtim.
sora akşam yemeği çarbayada ekmek doğradım.
çatlayacağım galiba...
ohhh!!! çok şükür Allahıma. herkesden güzel habeler geliyor...
bugün eve geldim yarım ekmek ve yarım kavanoz tursu yedim...
üstüne tatlı yaptım. yedim. çekirdek çıtladım. 1 lt su içtim.
sora akşam yemeği çarbayada ekmek doğradım.
çatlayacağım galiba...