teşekkür ederim canım duaların için allah razı olsun nerde oturuyorsun sen benim doktorum çok iyi 2 saat bekledim ama deydi çift keseyi görünce çığlık attı sen tahmin et gerisinicanımmmmmmmmmm, şükürler olsun dün senin için dua etmiştim.Mutlu haber verdin. Tebrik ederim seniii. Çok sevindim bitanem yaaa
bende bugün ilk kontrole gi,ttim 5 haftalıkmış sadece kese göründü. Doktor çok ilgisizdi. Bazı sorularıma cvp vermediNapıcam bilmiyorum. Cuma gel tahlillere bakıcam dedi. Acil doktor bulmam lazım...
ağlayarak gittim gülerek çıktım rabbim çok büyük gerçekten bize kalan dua etmek allah hepimize hayırlı evlatlar versin
teşekkür ederim canım duaların için allah razı olsun nerde oturuyorsun sen benim doktorum çok iyi 2 saat bekledim ama deydi çift keseyi görünce çığlık attı sen tahmin et gerisini
teşekkür ederim canım duaların için allah razı olsun nerde oturuyorsun sen benim doktorum çok iyi 2 saat bekledim ama deydi çift keseyi görünce çığlık attı sen tahmin et gerisini
yok canım düşük değil yaaa benim ki 300 çıkmıştı...29 kasımda...:))) iyi çıkmış senin ki kız takılma böyle şeylere...:)))
arkadaşlar benim lekelenmelerim yine kahverengi fakatoldukça koyu ve kıvamlı ne yapayım doktor kanaman olmadan gelme dedi ne yapayımmmmm yardımmmmmmmmmmmmmmm
arkadaşlar benim lekelenmelerim yine kahverengi fakatoldukça koyu ve kıvamlı ne yapayım doktor kanaman olmadan gelme dedi ne yapayımmmmm yardımmmmmmmmmmmmmmm
ay ne bileyim yaa kasıklarımda ağrı oluyo korkuyorum.ya bir de ben şimdi 2 haftalık mı hamileyim?? internetteki hesaplamalar hep son adet tarihine göre.öyle olunca 4 hafta 5 günlük çıkıyo.benim kadar takılan var mı acaba bu konuya yaa :)
kızlar bugün 2 damla kahverengi akıntım oldu birazdan doktora gidicem gelince yazarım size
ben forumda sürekli yazılanları okuyodum, acaba ben de bi gün yazabilicek miyim derken o gün bugünmüş:) kan testi yaptırdım ve 2 haftalık hamileyim.çok acayip bi mutlulukmuş isteyen herkese nasip olsun:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?