-----2010 KASIM hamişleri----

teşekkür ederim canım duaların için allah razı olsun nerde oturuyorsun sen benim doktorum çok iyi 2 saat bekledim ama deydi çift keseyi görünce çığlık attı sen tahmin et gerisini

ağlayarak gittim gülerek çıktım rabbim çok büyük gerçekten bize kalan dua etmek allah hepimize hayırlı evlatlar versin

canım cok sevındım senın adına dun okuyunca uzulmustum valla buarada valla 2 tane kese gorunuyor hadı bakalım hayırlsıı aılede ıkız varmı pekı varsa olurda ıkı taraftada yoksa ıkız olması zormus

bizden tarafta çok erkek tarafında babaanne var 3üz hemde ama erkek tarafı etkilermi bilmiyorumki

yok canım düşük değil yaaa benim ki 300 çıkmıştı...29 kasımda...:))) iyi çıkmış senin ki kız takılma böyle şeylere...:)))

ay ne bileyim yaa kasıklarımda ağrı oluyo korkuyorum.ya bir de ben şimdi 2 haftalık mı hamileyim?? internetteki hesaplamalar hep son adet tarihine göre.öyle olunca 4 hafta 5 günlük çıkıyo.benim kadar takılan var mı acaba bu konuya yaa :)

arkadaşlar benim lekelenmelerim yine kahverengi fakatoldukça koyu ve kıvamlı ne yapayım doktor kanaman olmadan gelme dedi ne yapayımmmmm yardımmmmmmmmmmmmmmm

arkadaşlar benim lekelenmelerim yine kahverengi fakatoldukça koyu ve kıvamlı ne yapayım doktor kanaman olmadan gelme dedi ne yapayımmmmm yardımmmmmmmmmmmmmmm

bence doktorunu ara illa kanaman mı olması gerek yaaa

kızlar bugün 2 damla kahverengi akıntım oldu birazdan doktora gidicem gelince yazarım size

hepimizin kasıklarında ağrı var bu çok normal korkma...ve en son adetinin ilk günü baz alınıyor bu kadar da takma alışacaksın...:))))

gnl sanada geçmiş olsun canım ben dün asıl kendi doktorumu aradım bana sabırla bekliycez dedi yani olacağına varır diyor bende sabredemedim bugün başkasına gidicem ama bir yandan da boşunamı gidiyorum diye düşünüyorum ay ne düşüneceğimi sapıttım

ben forumda sürekli yazılanları okuyodum, acaba ben de bi gün yazabilicek miyim derken o gün bugünmüş:) kan testi yaptırdım ve 2 haftalık hamileyim.çok acayip bi mutlulukmuş isteyen herkese nasip olsun:))

Ya işte insan ne yapıcagını sasırıyo kımı doktor hıcbırsey vermıyo hersey olucagına varır dıyo allahın dedıgı olur kımıde hemen ılac verıyor onlemını alıyor ınsan arada kalıyor hangısını yapcagını sen yınede oglak gıt doktora ama cokta doktor degıstırme bence ıyı bır doıktor bul ona devam et bence cunku doktor degıstırdıkce kafa karısıyor hepsı ayrı bır sey dıyor. Allah hepımızın yardımcısı olsun.

ben forumda sürekli yazılanları okuyodum, acaba ben de bi gün yazabilicek miyim derken o gün bugünmüş:) kan testi yaptırdım ve 2 haftalık hamileyim.çok acayip bi mutlulukmuş isteyen herkese nasip olsun:))

canım tebrık ederım allah devamınıda getırmeyı nasıp etsın saglıkcakla kucagına alırsın ınsallah bebeğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…