-----2010 KASIM hamişleri----

Merhaba arkadaşlar ben topiğinizde yeniyim..bende 1,5 yıldır bebek beklyordum ve dün hamile olduğumu öğrendim
Kendime uygun bir topik bulayım dedim ve karşıma bu topik çıktı
Benim ilk muayenem yarın olacak inşallah..kese ancak görünürmüş..heyecanla bekliyorm..

hadi hayırlı uğurlu olsun işlh cnmm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hg aramızaa:)
slm kızlar bugun doktora gıttık ve keseyı gorduk haftaya kalp atıslarına bakmaya gel dedı
gözün aydın cnmm kaç haftalıksın bnde cuma gidicem kalp atışı için

kızlar
bugün itibariyle kahverengi lekelenme yok ama akıntım çok yaoğun resmen uzuyor tuvalette kasık ağrım da çooook ağrı kesici içilecek kadar var ama tabii içemiyoruz yarın doktorumuza gidicez ama moralim bozuk allahtan kızım iyide bari birde ona üzülmüyorum

bişi dicem ya göüslerim çok şiş benim ya bi de acıo.sizin de öle mii
bi de şu şu kadarlık hamileyim çizelgesi nası yapılıoo

Son düzenleme:

hayırlı olsun cnm oşgeldin aramızaa

kızlar bizde dün bizde keseyi gördük 5+3 günlük falan bizde 1 ay sonra gideceğiz keseyi görmekte çok güzel Allah hepimize sağlıklı hamilelik geçirmeyi nasip etsin hepinizi öptüm:)

bebğin hayırlı olsun canım inşallah keseyi görür rahatlarsınız sağlıkla kucağına al inş.

merhaba kızlar
hepiniz iyisinizdir inş.
oğlak75 dışında listeye eklenmek isteyen varsa bana yazsınlar

merhaba güzel anneler :)

biz şimdi doktordan geldik. tahlil sonuclarımın bir kısmını aldık. idrarım nerdeyse bir haftadır çok koyu renkteydi. meğerse kum döküyormuşum tahlilde çıktı. doktor, antibiyotik verdi, bebeğe zarar vermez dedi. zaten bahsetmiştim bulantım çok fazla var, kasık ve bel ağrım var diye. kum, mide bulantısı ve kasık ağrısına da sebep oluyormuş burnumda tıkalı, çok zor nefes alıyorum.alerjim varmış, onun içinde doktor sprey verdi bir müddet ilaç kullanıcam ama korkuyorum. inşallah bebeğime bir zara gelmez..bu arada bebişimi de gördük. gecen hafta 3.1mm'ydi. şimdi 7.mm olmuş.büyümüşşş canım benim..o kadar güzel ki..Kalp atışını gördük ama hala sesini duyamadık. doktor, 2-2.5 aylıkken duyabiliriz anca dedi. Pazartesi tekrar gidicez diğer sonucları almaya..inşallah iyi çıkar..hepinizi öpüyorumm

tebrik ederim canım bende p.tesi duydum bebişimin kalp atışlarını hatta doktor duyamayabiliriz dedi ama açtı makinenin sesini güm güm geldi valla benide utandırdı yaramaz dedi hatta doktorum. boyumuzda 4mm idi benim gebeliğim 1 hafta geriden geliyo ama gelişmesinde birproblem yok bence gittiğin doktorun makinası iyi olmayabilir yoksa duyulması lazım

ohhh!!! çok şükür Allahıma. herkesden güzel habeler geliyor...
bugün eve geldim yarım ekmek ve yarım kavanoz tursu yedim...
üstüne tatlı yaptım. yedim. çekirdek çıtladım. 1 lt su içtim.
sora akşam yemeği çorbayada ekmek doğradım.

çatlayacağım galiba...

Son düzenleme:

sağol canım :) zaten şimdilik sadece 1 doktora gittim. doktorum gayet ilgili ama gitmek istediğim bir yer daha var. birde orasını deneyeceğim..kısmet bakalım..

napmışsın arkadaşım öyle maşallah sana benimde cnm bugün patlıcanla biber dolması çekmişti kalkıp onları yaptım bayada yedim ama dahada görmek istemiyorum,çok uykum oluyo benim yaa sizlerinde öylemi ama bulantım filan olmuyo sabahları filan olurya benim hiç yok yani,uykum halsizlik ve hafif baş ağrısı dışında

ben özel msj atamıyorum yazacak yer yok özel msjda bilen var mı
bende hiç bir belirti yok ne mide bulantısı ne halsizlik ne uyku

hehe :) ohh valla afiyet olsun canım ben doğru düzgün bişey yiyemiyorum çok fazla bulantım var çünkü bakalım doktor bulantı hapıda verdi biraz olsun iyi gelir inşallah..

uyku demeyin bana şimdi 1 haftada izindeyim zaten paso uyuyorum progestanda uyku yapıyormuş uyuyan güzele döndüm valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…