-----2010 KASIM hamişleri----

aynen seçkin çok güzel duygu
bende 22 sinde duycam kalbini yavrumun inş.:)

mrb.ben hamiş değilim ama çok istiyorum.
belirtilerinizden bahsedermisiniz????
bu arada kasım 15 beklenmeyen adet tarihim.
çok az kaldı .bakalım ne olucak

ah ah hayat ne garip
7 aydır hamile olmak için çıldırıyordum
şimdi 4+3 hamileyim
24 kasımda keseyle kalp atışlarını görücez inşallah ama
zaman geçmiyor ya bişey olursa ya görünmesse diye şimdide evhamdan ölecem
ahh ahhh hamilelikte zormş gerçekten

mrb.ben hamiş değilim ama çok istiyorum.
belirtilerinizden bahsedermisiniz????
bu arada kasım 15 beklenmeyen adet tarihim.
çok az kaldı .bakalım ne olucak

cnm üzülme
strest yapma sadece
bendeki belirtiler adet belirtileri gibiydi
kasıklarda batma
adetten 10 gün önce 1-2 damla kan
göğüs ağsısı
adet olucakmış gibi devam eden 5 günlük bir karın ağrısıı

hayırlı olsun cnmmm hşg....
bizde 22 sinde dinliyiceğiz kalbini inş...
bende 5 ay bekledim cnmm
tam b:u ay istemiyorum demiştimki hamile kaldım:)

bayan seyme canım bende seninle aynıyım 3 hafta bitti 4.deyim sanırım ama ğağrım oluyor cok korkuyorum daha önce düşüğüm oldu aklım gidiyor

henüz gebeliğime sevinemiyorum bile

bayan seyme canım bende seninle aynıyım 3 hafta bitti 4.deyim sanırım ama ğağrım oluyor cok korkuyorum daha önce düşüğüm oldu aklım gidiyor

üzülme cnm bnm yaa
dua et birşey olmaz inş. allahın izniyle...

canım ben de senin gibi bir düşük yaşadım şimdi de çok evhamlı oldum.benim 2 gün bir iki damla lekelenmem bile oldu.aynı kasık ağrısı bende de oldu anneme sordum adet olma günlerin geçince azalır dedi dediği gibi de oldu.şimdi çok iyiyiz çok şükür.bayram dönüşünü heyecanla bekliyorum ne keseyi ne de kalp atışını duyduk çünkü biz

canım aynı korkuyu bende yaşıyorum.8 hafatlıkken düşük yaptı 9 ay önce.şimdi endişe ediyorum.aynısını yaşamak istemiyorum.inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi.senin hcg kaç çıktı?ben ilk öçtürdüğümde 118 di.iki gün sonrası 306 oldu.bende 3 haftalık gebeyim.

tam da bugun yani konunun açıldığı gün 10 kasımda öğrendim hamile olduğumu
kese göremedik tabi daha erken sağlıkla doğum yapalım inşallah

bende 4+1
benim randevumda 25 kasım
heyecanla bekliyorum

evet evetttt bende kasım hamişiyimm gecen pazartesi öğrendim hamiş olduğumu ve çarşamba günü kanda bakıldı 118.16 cıktı ama tekrarlamadık dr. gerek yok dedi.:81:.ben bu ay ovulasyon kullanmıştım gec yumurtladım ve kesemiz henüz görünmedi nasipse bayramdan sonra görücezzz..
kızlar bu benim 4 hamişliğim diğer 3,ünü kaybettim dualarınıza cok ihtiyacım var..
allahım bütün hamişlerin bebişlerini kucağına almayı nasip etsin..aminnn.

bende 4+1
benim randevumda 25 kasım
heyecanla bekliyorum

Bende aynen canım yaaa
telaşlıyım sürekli kendimi kontrol ediyorum
ben adet günümden 3 gün önce öğrendim
bende 10 kasımda çift çizgiyi görenlerdenim
bugün adet günüm normalde
ve kasıklarım ağrıyo zaten 3 gündür arıyo
allahıma şükür kanamam yok
inşallah sorun çıkmadan kucağımıza almayı nasip eder allahımmm inşallah hepimize

gamzelkız dua ediyorum ben hep inşallah anne olmak isteyen herkes sağ salim kavuşur bebeğine
ben bile keseyi görmedim kap atışını duymadım diye
hala çok erken olmasına rağmen korkuyorum
allahım korkutmasın hiç birimizi de doğumlarınıda yazalım inşallah buraya

Son düzenleme:

allah razı olsun canım cok sağol...
inşallah hepimiz kucakladığımız günleride görelim..
sende korkma lütfen içini ferah tutt rabbime sığın allahım bebişlerimizi korusun...

Kasım ayı anne adayları hepinizi kutluyorum.Rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versinBende 3,5 yıllık evliyim.Artık çocuk sahibi olmaya karar verdik ve bu ay denemelere başladık.Yumurtlama günlerini takip ettik v.s.
Gerçi ilk ay olduğu için pek umutlu değilim ama bende kasım ayı grubuna katılmayı çok istiyorum

Tüm kasım hamişlerini tebrik ederim. ilk önce bebişinizin pıtpıtlarını duyar sonrada patpatlarını hissedersiniz inşallah. sağlıkla gelsin bebişleriniz :)

hepiniz hoşgeldiniz arkadaşlar
rabbim bizlere sağlıklı evlatlar
olmayanlarada hayırlısıyla dolu dolu göbişler nasip etsinn:13:

benımde randevum 25 kasım ayyy vakıt gecmez artık kızlar iş miş yapmıyom ben saolsun aşkım yardım edıyo hep dınlendırıyorum kendımı napım artık dayancaz allahım kımsenın kucagını boş bırakmasın saglıkla hepımız kucagımıza alıp cocuk bolumunde şikayet edelım yaramazlıklarını inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

ahhh ahhh sorma cnm bende bir merak bir telaş 24 kasımda benim randevum var
keseyi görürüz inşallah bide o mink kalbini duysam daha ne olsun
bende pek bişey yapmıyorum kasık ağrılarım bel ağrım sağolsun midem de bulanıyo
hamile kalmamak kötü allah herkese nasip etsin
hamile kalıncada böle şeyler hiç bitmiyo
kesesi,,kalp atışı vs...
kalan 8 ay nasıl geçecek acaba

Arkadaşlar belirtilerinizi bizlerle paylaşır mısınız?benim adetime daha on gün var tabii eğer hamile olmazsam. psikolojik midir nedir sürekli uyukluyorum ve kasıklarımda sancı var.Erken belirtiler nelerdir?

geremy--------bendeki belirtiler çokazdı adet olucakken olan belirtiler idii.....
karın ağrısı
adetten 10 gün önce 1-2 damla kan
kasıkta batma
uyku bebek bir ayı tamamladığında başladı bende.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…