• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

GÜNAYDIN ANNELERRR:49::71::49:

kendine komik tişört alanlar nerelerden aldı?
lcw hep koyu renk satıyor... ben accık renk tişört istiyorum.
internetten alan var mı?
canım gebe magazasında oluyor kırmızı yavruagzı beyaz sıyahta onunde bebıs resımlerı nazar boncukları falan cok sırın seyler oluyor bır bak ıstersen

günaydınn hanımlarrrr nasılsınz biz daha kahvaltı yapmadık yeni uyandık...

keramoscum cnm bende lc waikikiden aldım üs çok güzel kolları uzun ama düğmeleri var kısada olabiliyor önünde bebekim var şemsiye tutuyo ve üstündede kocaman kalbi var gri renk aldım çok güzel hemde uygun aldım siyah kot pantolonla beraber aldım çok cepli hemde ben spor sevdiğim için,hamile pantolonunu 26 tl ye aldım,,,,,üstüde 11 tl ye aldım cnmm.çok uygundu.

GÜNAYDIN ANNELERRR:49::71::49:

kendine komik tişört alanlar nerelerden aldı?
lcw hep koyu renk satıyor... ben accık renk tişört istiyorum.
internetten alan var mı?
canım gebe magazasında oluyor kırmızı yavruagzı beyaz sıyahta onunde bebıs resımlerı nazar boncukları falan cok sırın seyler oluyor bır bak ıstersen

günaydınn hanımlarrrr nasılsınz biz daha kahvaltı yapmadık yeni uyandık...

keramoscum cnm bende lc waikikiden aldım üs çok güzel kolları uzun ama düğmeleri var kısada olabiliyor önünde bebekim var şemsiye tutuyo ve üstündede kocaman kalbi var gri renk aldım çok güzel hemde uygun aldım siyah kot pantolonla beraber aldım çok cepli hemde ben spor sevdiğim için,hamile pantolonunu 26 tl ye aldım,,,,,üstüde 11 tl ye aldım cnmm.çok uygundu.

hımm!!! ben kısa kollu arıyorum. malum göbek ozaman büyücek... bahara kadar bekleyeyim de ondan sonra gebe ve lcw ye bakayım. sağolun kıslar...:71:

hımm!!! ben kısa kollu arıyorum. malum göbek ozaman büyücek... bahara kadar bekleyeyim de ondan sonra gebe ve lcw ye bakayım. sağolun kıslar...:71:

evet cnm doğumlarımız kısmetse yaza geldiği için ben rahat bol elbise giyerim sadece vede balkonumdan içeride girmeyi düşünmüyorum,allah yardımcımız olsun inş...

gnaydın anneler. gene kar var dışarıda, eşimle dışarı çıkacaktık o çıktı ben kaldım kar yağınca nedir bu kör talihim:43:

gnaydın anneler. gene kar var dışarıda, eşimle dışarı çıkacaktık o çıktı ben kaldım kar yağınca nedir bu kör talihim:43:

Günaydın Anneler,

Sıkı sıkı giyinip çıksaydın keşke canım, değişiklik olurdu, bizde kocemle Kanlıca'ya yoğurt yemeye çıkıcaz akşam gezmeye :69::69::69:

Günaydın Anneler,

Sıkı sıkı giyinip çıksaydın keşke canım, değişiklik olurdu, bizde kocemle Kanlıca'ya yoğurt yemeye çıkıcaz akşam gezmeye :69::69::69:

istanbulun soğuğuna benzemyor canım burası ya. felaket bir ayazı var. geçen tuhafiyeye ip alamaya çıktım yarım saatliğine kat kat da giyindim ona rağmen grip oldum iyileşemedim de daha biraz ondan sakınıyoruz. artık o alacaklarını alır sonra evde zaman geçiririz.:68:

ayy ne güzel keşke bizim istabnulumuzada yağsa nerdeyse bahar geldi bizde bu kış kar yine olmadı
Günaydın Anneler,

ohh oh maşallah cnm gezin gezin nasılsa seneye bu aylarda bebişlerle çıkılmaz dışarı keyfini çıkart.:1:

istanbulun soğuğuna benzemyor canım burası ya. felaket bir ayazı var. geçen tuhafiyeye ip alamaya çıktım yarım saatliğine kat kat da giyindim ona rağmen grip oldum iyileşemedim de daha biraz ondan sakınıyoruz. artık o alacaklarını alır sonra evde zaman geçiririz.:68:

Anladım canım...

Orası da hep karlı mı yahu :44::44::44:

ayy ne güzel keşke bizim istabnulumuzada yağsa nerdeyse bahar geldi bizde bu kış kar yine olmadı

ohh oh maşallah cnm gezin gezin nasılsa seneye bu aylarda bebişlerle çıkılmaz dışarı keyfini çıkart.:1:

Bende eşime öle söylüyom, seneye nasıl olsa çıkamayız diye....:21:

Niye çıkmayalım 40 gün sonra çıkarız diyor :27:

iyi akşamlar kızlar biraz önce banyodan çıktım hemen sırt üstü uzandım ve oğlumu dinlemeye başladım şeyma seninki gibi bir tekme hissetmesemde içimde ordan oraya gezdiğini yada döndüğünü farkedebiliyorum artık ama hala dışardan başkalarının hissedebileceği bişi değil herhalde buda iyi alamet inş. 1 haftaya kalmaz bende tekme yerim sizin nasıldı benim hissettiklerimden ne kadar sonra başkalarının hissedebileceği seviyeye geldi

cnm birkaç hafta sonra artık okadar sık atıcakki gıdıklanman gelicek:))

benim kızım annesinin yattığını görmesin hemen başlıyo:nazar:

valla tekme manyağı oldum

eşim hissetti geçen gecee ama sadece birkere oda çok kuvvetli vurdu

bende birkaç kere göbeğime bakarken göbeğimin atar gibi yukarı çıkıp indiğini farkettim

ama sürekli olmuyoo yakalamak lazım

:)

seymacım iki gündür benimde karnımda arada böle tatlı bi acı!!! oluyor
bi sağda bi solda hemde...
bebekimmi geriliyor-kendini hissettiriyor acaba???:44:

oo cnmm sormaa bende tatlı acı olmuyo valla

geriliyormu yoksa dönüyomu taklamı atıyo bilemiyorum ama

sağa sola doğru elimle itesim geliyo napıyorsa canımı yakıyoo :59:

bu arada benim kızım hep solda oynuyo

sağda erkekler oynarmış öyle derlerya doğru heralde

hiç sağda hissetmedim yaa ilginçç ya göbeğimin tam ortasında yada solda

KIZLARRRRRRRRRR:53::53::53:

artık bebeğimin uyumalarını kalktığı zamanları hissedebiliyorum çok güzel meselaa sabahh

uyuyoo saat 1 den 3 e kadar tekme yeme zamanımız:1:

3 te bir uyuyoo 8 e kadar ancak bi iki kere atıyo tekme yada atmıyoo

gece uyumuyo kızım 9-10-11 bir başlıyo rahat durmuyo daha :D:D::60:

ben kilo verdigim icin hersey rahat olluyor ama kot falan giyince otuurunca sanki bebegim sikisiyo gibi geliyo acilen hamile pantalonu almam lazim

cnm sıkıştırma göbeğini sakın :18:

doktor bana ilk zamanlardan beri dar şeyler giyme dedii

ama çok iyi anladım göbeğim sıkıştığında bayılasım geliyo acaip ağrı yapıyoo

bir kere dar pantolonumu giydim daha giymem yazık bebeklere neler çekiyorlardır allah bilir içerde:29:

Kızlar Selam...Ne var ne yok bakalım? Hepinizin yazdıklarını okuyorum ama bişeyler yazmaya halim kalmıyo :( işlerim çok yoğun. Ben bebeğimi çok özledim,ama dayanmaya çalışıyorum haftaya kontrolümüz var. Daha hareketlerini hissetmedim (15+4 )belki bu yüzden çok merak ediyorum..
Hepinizin güzel haberlerini aldım,tebrik ediyorum.Pipileri gördüm ;) Nazın göbeğini gördüm çok tatlı :)
Herkese Selamlar..Öpüyorum bebişleri..

Mrb kizlar
dun doktorumuz sagolsun yatirdi bizi 2 serum yedik antibiyotik yedik oglumla geldik simdi daha iyiyim cok sukur ama halen gribi atlatamatik oglusumuda bir bahane ile gordum el ayak yerinde durmuyordu cok guzeldi

Mrb kizlar
dun doktorumuz sagolsun yatirdi bizi 2 serum yedik antibiyotik yedik oglumla geldik simdi daha iyiyim cok sukur ama halen gribi atlatamatik oglusumuda bir bahane ile gordum el ayak yerinde durmuyordu cok guzeldi

geçmiş olsun turkuazm. sen baya ağır atlatıyorsun demekki gribi. ben hafif hafif zırlayarak geçiyorum bugün iice hafifledi gibi. ıhlamur içiyorum. çok meyve yiyorum. inş. çabucak atlatrız.

Back
X