ayyy karıştırıyom artık cnm kusura bkmaahayır tatlım benim oğluşum olucak hayırlısıyla inş,çarşamba kontrolümüz var inş iyiyizdir.
sağlıkla gelsinleer işlhhh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy karıştırıyom artık cnm kusura bkmaahayır tatlım benim oğluşum olucak hayırlısıyla inş,çarşamba kontrolümüz var inş iyiyizdir.
gnydın cnmmGünaydın Kızlar,
Bugün ilkokul arkadaşım gelecek 1'de, onu bekliyorum, sizlere bakayım bi dedim...
Naz'cım olur öle karışıklıklar, o kadar çok melek var ki, kız erkek karıştıralım bişey olmaz
Ama bu topikte kız az olduğu için kıymetli değil mi![]()
gnydın cnmm
ewet walla kızlar azınlık:) kıymetlileerimiz bzmm![]()
kızlar başka oluyo cnm gerçekten bzde 2 kızız babaya çok düşkün oluyolar gerçekten babamıı kmseye değişmeeemmayyy benim ikinci çocuğum kız olursa(inşallahhh) veremem kimselere:26::26::26:
yu tup ta bebekli videolar isliyordum korktum yaaa
güzelim bebeki korkunc yapmışlar.
linki vermiyorum sizde korkmayın
ayyy içim titredi...![]()
oğluşumun az önce doğum gününü kutladıkta çok yoruldum uzanarak size bakiym dedim,7 yaşına girdi sarı civcivimm
kızlaaarr hayırlısıyla bir kız daha geliyoorrr :)))![]()
![]()
kızlar başka oluyo cnm gerçekten bzde 2 kızız babaya çok düşkün oluyolar gerçekten babamıı kmseye değişmeeemm
bnm cimcimelerde öle olucak cefasını bz sefasını babalar çekiyooo
aynen öyle walla canım...
2 yeğenim var, ablam der ki benim ömrümden alsın Allah'ım onlara versin, çokk seviyorum der...
Ama çocuklar baba aşığı, anne hiç gözlerinde yokkk
Eşime dedim ki kızımız olunca ben veremem kimseye, kızımız bi de evlenecek mi, otursun oturduğu yerde dedi, bi de çirkin olsun kızımız dedi![]()
allah iiliğini hiç anne babaya çirkin gelirmii bebeğiii
melek onlar yaaaa
bzm babamızda öle önce bndim sadece kıskandığı şimdi 3 tane olcak diyoooValla ben kızımı versem, babamız vermeyecek o kesinleşti
Çirkin gelmez, hattaen çirkin bebek en güzel bebek gibi gelir anne babaya
![]()
bzm babamızda öle önce bndim sadece kıskandığı şimdi 3 tane olcak diyooo
kargaya yawrusu bülbül gelirmiş misaaali![]()
yaaa evet bende izledim,geçenlerde bir arkadaş bebeğin doğmadan 1 gün önceki Allah ile konuşmasını eklemişti sonra dğer videolara bakiim dedim saçma saçma şeyler yapıyorlar
oğluşunun doğum günü kutlu olsun sağlıklı güzel ömürleri olsun inşallah
sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah gözünüz aydın.
seyma ciclerini iyi günlerde giysin inşallah. bende dün akşam carrefourdaydım mother care'e bakındım çok güzel ciciler var ama çok pahalıcinsiyeti kesinleştiğinde don alıcam, baktım ama 1,5 yaş ve üzeri için var 4lü set halde 25 lira :26: araştırmam lazım
ayyyyy bi an önce çıksalarda sevsek yaaa![]()
tunyadıınnnnnn annelerkızlaaarr hayırlısıyla bir kız daha geliyoorrr :)))![]()
![]()
kızlar lc waikiki den kot hamile pantolonu almak istiyorum
yaa ama çok bol gözüküyorlar nettekiler :18: boru paça istiyorumm
fiyatlar ne alemde sizler nerden aldınız hamiş pantolonlarını:78:
tunyadıınnnnnn anneler
ben bugun 16.30 da çoçuumu gorucemvakıt gecmıyor
cgdmk kızın oluyormus cok sevındım hayırlı evlat olsun ınsallah..kızlarımızın sayısı da artıyor caktırmadan![]()
canım benım gorumcem bana hedıye almıstı 42 beden buyuk gedı degıstırdım gecen hafta ccookkk oru guzel bı model vardı boru paca..hamıle degılkende benım kotlarım oleydı lacıvert rengı..
ama denk getırmek zor oluyo anadıgım kadarıyla lcw de aynı urunlerı...
yalan olmasın ama ındırım vardı ya 26 ya 29 tl dı
teşekkür ederim benimde kızım olacak inşallah biraz zor bir gebelik benimkisi...aşırı bulantı ve kusma var birde 5 gün önce amniyosentez olduk bekliyoruz bakalım...hosg cnm aramiza![]()
selam kızlar....14 haftalık oldum :)Ankara ufuk üniversitesine gidiyorum çok ta memnunum...2 li tarama testini yaptırdıktan sonra özele göstermek istedim çok araştırdım ve alanında uzman bi doktor buldum ve gecen hafta gittim...çok şükür hersey yolunda...hayatım boyunca kız çocuğu delisi oldum ve kendimi ona hazırladım ama bi baktık oğlum oluyormuş:)tabiki sevindim...hamileliğin başından beri hep korkular oldu ne yapmalıyım ne yapmamalıyım...şunu yapsam ona zarar verirmi
doktorun söylediklerini paylaşmak istiyorum sizinle sağlıklı bebekler için dikkatinizi çekecektir...Günde 3,5 litre su,1 litre süt ve 1 bardaktaze sıkılmış portakal suyu içmelisin dedi..sütü özellikle gece tüket çünkü bebeğin gece kalsiyuma ihtiyacı oluyor dedi..günde 4 tane ceviz(kuruyemişlerden uzak dur ceviz karşılıyor dedi) haftada 4 tane yumurta haftada 4 gün kırmızı yada beyaz et tüketmelisin ve beyaz emekten uzak dur boşuna hammalık yapma dedi...toplamda 10-12 kilo alman gerekiyor ve bunları uygula günde 1,5 saat mutlaka yürü dedi...geceleri çok tedirginim karnımın üstüne yatıyorum farkında değilim alışkanlık bunu söyledim korkma bebeğe bu şekilde zarar veremezsin zaten ilerde yatamayacaksın dedi...yüzüme ve koluma iğneli epilasyon yaptırıyorum devam edebilirmiyim dedim koluna değil ama yüzünü bitirebilirsin sakıncası yok dedi...ilişki içinde 34.haftaya kadar sorun yok dedi...Allah hepinizin gönlüne göre versin herkese sağlıklı günler diliyorum...
![]()