Yoook şekerim 1 yaşına kadar beşikte bizim odamızda kalır çucukumuz, sonra odasına
askolsun kızlar beni hiç biriniz merak etmemiş doktordan geldik bebegimiz kesin erkek gördük pipiyi falan ama kesenin kenearında kan varmıs öle duruyomus progestana geri döndük tekrar kullancagım o igrenc hapı ya bu arada iki hafta sonraya renkli ugs gün aldık daha detaylı bakılcak sanrım sonra doktorumu değişmeyi düsünüyroum
Yoook şekerim 1 yaşına kadar beşikte bizim odamızda kalır çucukumuz, sonra odasına
1 sene cok fazla sonra ayıramazsın dıyım ben sana ..
dıkmemmmıııııı gelınımeee en guzelını dıkerım hemdeAfirin
Bize de dikersin artık :86::86:
ehehe deliBenim karnım cuk kadar
kusura bakma canım ıkız bebek usg sıne daldık hepımız :26:askolsun kızlar beni hiç biriniz merak etmemiş doktordan geldik bebegimiz kesin erkek gördük pipiyi falan ama kesenin kenearında kan varmıs öle duruyomus progestana geri döndük tekrar kullancagım o igrenc hapı ya bu arada iki hafta sonraya renkli ugs gün aldık daha detaylı bakılcak sanrım sonra doktorumu değişmeyi düsünüyroum
askolsun kızlar beni hiç biriniz merak etmemiş doktordan geldik bebegimiz kesin erkek gördük pipiyi falan ama kesenin kenearında kan varmıs öle duruyomus progestana geri döndük tekrar kullancagım o igrenc hapı ya bu arada iki hafta sonraya renkli ugs gün aldık daha detaylı bakılcak sanrım sonra doktorumu değişmeyi düsünüyroum
1 yaş çok yaa, 3 aylıkken postalarım ben odasına
Hayırlı olsun oğluşun canım
İkiz kızlardan sonra güzel olmuş
İğrenç haplar ama bebişler için kullanıyoruz mecbur, geçmiş olsun :92:
Canım 3 aylıkken çoook küçük olur...
Kusuyor çok bebekler, kendi kusmasına boğulup ölen bebekler var Allah korusunnnnnn
Bir de çok sık emiyorlar gece bile...
Ben sırf o yüzden 1 yaşına kadar odamdan ayırmıcam
nazzzzzzzzz nerde kaldın şekerim....
esra erol çok rüküş olmuş o elbisenin altına o kapkara siyah çoraplar olmuş mu hiçççç
Canım 3 aylıkken çoook küçük olur...
Kusuyor çok bebekler, kendi kusmasına boğulup ölen bebekler var Allah korusunnnnnn
Bir de çok sık emiyorlar gece bile...
Ben sırf o yüzden 1 yaşına kadar odamdan ayırmıcam
kusunca bogulmasını onleyen yastıklardan alcas
nedesek yalan sımdı anneyle cocuk kavusunca kendılerı ayarlıyor o sureyı ama cocuk dr unda ıstemez solıım 1 yas fazla şeker..
Allah korusunn..
Uzmanlar 2-3 aylıkkken kendi odasına yatırın diyorlar..
Şimdiki telsizler üst komşu yürüse ötüyor, ben de sık sık kontrol ederim. Zaten zırt pırt emecek :86:
Olmadı nöbet tutarız ama kendi odasında uyuması lazım
Zaten benim kociş çok pimpirikli dakka başı gider bakar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?