Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GEMcim doktorum evrim aydın doruga gidiyorum ben suan sehir dısına ailemin yanına gidiyorum eşim almaya geliyor hepnizi öpüyorum bir hafta yokum allaha emenet olun
ikiz kılzar yok canım sen karısıtırdın benim 4 yasında oğlum biş tane daha buda erkek hayırlısı dedik rabbim vatana millete hayırlı etsin erkeklerimi
GEMcim doktorum evrim aydın doruga gidiyorum ben suan sehir dısına ailemin yanına gidiyorum eşim almaya geliyor hepnizi öpüyorum bir hafta yokum allaha emenet olun
geeldim kızllar:))
kuzularıım çook iileer büyümüşleer
şimdi size göstercem ama aynı karede değiller ikisi ayrı çekti fotoları yüklüyom şimddiii:))
geeldim kızllar:))
kuzularıım çook iileer büyümüşleer
şimdi size göstercem ama aynı karede değiller ikisi ayrı çekti fotoları yüklüyom şimddiii:))
lilyum olmussun![]()
biri 10.80 cm diğeri11.76cm olmuş cnmmaasallah prenseslere kocaman olmuslar kıyamam yuzunu kapamıs
boyları kac olmus canım
saolun kızlaar ewet büyümüşler yaa hiç durmuyolar kıpır kıpır:) tmm gönülcüm çiçekler için saol :)
pur bu arad 90 milyon cnm usg ama btn ölçümlerinide yaptı bi zarfta elime werdi 20 dk fln kaldık yanni ayrıntılı bakıldı hbrnm olsun istersen sende gidersin