-----2010 KASIM hamişleri----

olmaz çucukla arkadaşları dalga geçer, adını çıkarırlar walla çucuğun :76::76::76:
eet olmas ona bole aslanlı kaplanlı oda yapıyım ben en ıyısı erkeeek adam olcak

benım yatakodam swaroskılı ,tam karsı odada bebık odası olcak takım gıbı olur dıye seyettım ben

eet olmas ona bole aslanlı kaplanlı oda yapıyım ben en ıyısı erkeeek adam olcak

benım yatakodam swaroskılı ,tam karsı odada bebık odası olcak takım gıbı olur dıye seyettım ben

Kız annesi olsaydın yapardın şekerim

Bizim babamız takmış ferrarili yatak odası takımına:84::84::84:

Ben şu lierac kremine başladım bakalım....

bende ondan kullanıyorum doktorum ilk onu önderdi

bende bu hafta başladım ama gögüslerime sürmüyordum bir baktım onlar çatlamaya başlamış hemen onlara da sürüyorum pahalı ama ya hemende bitiyor. her yerime sürsem 1haftada biter.

hehhh orguyu bıtırdık sımdı dıkıse mı baslıcaz

aslında cok kolay dusundumde bulamassak benzer bısı dıkılebılır :86:

PUR dduuuy bak ben dıkıste bılıorum

yok canım denemedim bişey,annemde çok yok ama nedense ablalarımda ve bende var , sebze meyve ile aram çok iyidir,hamur işini pek aramam sporla da aram iyidir ama aburcubura düşkünüm sanırım sebep bu. birde potansiyel olarak vücudum çok müsait galiba, karnım iyice büyüynce nolcak bakalım:44: şu an badem,kayısı,kakao yağı karşımı kullanıyorum göbeğime,kalçama,bacak içlerime göğsüme sürüyorum. çok düzenli kullandığım söylenemez ama artık bundan sonra hergün kullanmam lazım göbek büyümeye başladı, 2-3 hafta sonrada doktorumun tavisyesiyle pregnancare kreme başlayacağım bakalım derde deva olur inşallah

Benim hiç çatlağım yok, annemin doğumlarda hiç olmamış, inşallah bende de olmaz

çok şanslısın mor güller,inşallahta olmaz.

İnşallahhhhhhhh

İşleri bitirdim, duşa gireyim dedim
Bi de ne göreyim Sanki benim karnım çıkmaya başlamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…