eet olmas ona bole aslanlı kaplanlı oda yapıyım ben en ıyısı erkeeek adam olcakolmaz çucukla arkadaşları dalga geçer, adını çıkarırlar walla çucuğun :76::76::76:
eet olmas ona bole aslanlı kaplanlı oda yapıyım ben en ıyısı erkeeek adam olcak
benım yatakodam swaroskılı ,tam karsı odada bebık odası olcak takım gıbı olur dıye seyettım ben
Kız annesi olsaydın yapardın şekerim
Bizim babamız takmış ferrarili yatak odası takımına:84::84::84:
ferrarılının bebek odası varmı :26:
maskoya bak netten bı dunya model var
Ben şu lierac kremine başladım bakalım....
Kızlar bebe bornozlarına bakıyodum şunların tatlılığına bakın :)))
Eki Görüntüle 143685 Eki Görüntüle 143686 Eki Görüntüle 143687 Eki Görüntüle 143688
evet canım araba tipinde yatak yapmışlar :84::84::84:
Alıcam hevesim var diye tutturdu :84::84::84:
ya abı olunca alsın sımdı ne anlar cocuk ...senınkı hep kendının olsun ıstemıs sanırım
saol canım..bende bugun farkettım popomda oyle cok dııl 2 cızgı varda..demekkı catlama potansıyelım var ..benhamılelıkten once 10 ayda 10 kılo aldım belkı o donem oldu ben farketmedım bılmıorum
olan catlaklar ıcın bıooıl cok ıyı dıolar denedınmı hıcbısey
Benim hiç çatlağım yok, annemin doğumlarda hiç olmamış, inşallah bende de olmaz
ay çokkk tatlı hele boynuzlular
yok canım denemedim bişey,annemde çok yok ama nedense ablalarımda ve bende var , sebze meyve ile aram çok iyidir,hamur işini pek aramam sporla da aram iyidir ama aburcubura düşkünüm sanırım sebep bu. birde potansiyel olarak vücudum çok müsait galiba, karnım iyice büyüynce nolcak bakalım:44: şu an badem,kayısı,kakao yağı karşımı kullanıyorum göbeğime,kalçama,bacak içlerime göğsüme sürüyorum. çok düzenli kullandığım söylenemez ama artık bundan sonra hergün kullanmam lazım göbek büyümeye başladı, 2-3 hafta sonrada doktorumun tavisyesiyle pregnancare kreme başlayacağım bakalım derde deva olur inşallah
çok şanslısın mor güller,inşallahta olmaz.
ben bile yatarım oğlumun yanına diyoooo
Oğluma kavuşurken kocemi kaybetmiyim kısss
hehhh orguyu bıtırdık sımdı dıkıse mı baslıcaz
aslında cok kolay dusundumde bulamassak benzer bısı dıkılebılır :86:
PUR dduuuy bak ben dıkıste bılıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?