benım cıglıgım uzerıne koca dıdıkı onlar daha once vardır bundan once popona yagmı suruyodun gorcektın dıdı
belkı eskıdendır dıyeeeee avunuyorum sımdılık :26:
bı agzı sılme bezı aldım bıde body magazadan bos cıkmıyım dıye
benımde canım var bende cıldırıorum alısverıs ıcın herbısılere bakıp hıcbısı almamak nası bısı sen bılıomusunnnnnnnnnnn :120:
ya kım dayanabılır ama durdurabıldım kendımı ...sadece oda olayı benı zorluo 2 ayda hazırlıolar eee onun havalandırılması fılan..komsu 6 aylık hamıleyken aldı onu nası yapcam :26:dayanamadın dimiiiiiiiiiiiiii
İzmir'de oturanlar naz'ın gittiği yer uzak mı ?????
Bingooo
Öslicim seniAman yeter ki kocişin yanında olsun zor valla
ikiz ultrasonu görcez diye çatlıyoz valla
dayanamadın dimiiiiiiiiiiiiii
İzmir'de oturanlar naz'ın gittiği yer uzak mı ?????
Ayy kıyamam kuzum sana ben, herkes eski kraasyonu doldurmuşken dolaplara, sen son moda ciciler alırsın şekerimohh sefan olsun
Ben de bu üşengeçlikle sana eşlik edicem sanırım
Sen şuna meraktan çatlıyorum desene :76::76::76:
Ben şu liarac kremine başladım bakalım....
ben bebe yagı devam...baska yerımde hıc bısı yok
ama eskıdende lsa catlagım varsa demekkı catlıcam ben
ayyyyy swaroskılı bı bebek odası buldum suppperrrrrrr..erkege olmaz dımı :86:
saol canım..bende bugun farkettım popomda oyle cok dııl 2 cızgı varda..demekkı catlama potansıyelım var ..benhamılelıkten once 10 ayda 10 kılo aldım belkı o donem oldu ben farketmedım bılmıorumgem , gözün aydın.
benim çatlaklarım çok kötü , hamilelikten dolayı henüz yok inşallahta olmaz. benim kalçam harita gibi gençliğimden beri dikkat ederim,bol su içerim hareketliyimdirde ,kilo sorunumda olmadı ama çatlakların önüne geçemedim
gem , gözün aydın.
benim çatlaklarım çok kötü , hamilelikten dolayı henüz yok inşallahta olmaz. benim kalçam harita gibi gençliğimden beri dikkat ederim,bol su içerim hareketliyimdirde ,kilo sorunumda olmadı ama çatlakların önüne geçemedim
bebe yağı kıllanma yapıyomuş yaaa
ben bıraktım onu, 3 gündür lierac kremi sürüyom, bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?