-----2010 KASIM hamişleri----

Ayy kıyamam kuzum sana ben, herkes eski kraasyonu doldurmuşken dolaplara, sen son moda ciciler alırsın şekerim ohh sefan olsun
Ben de bu üşengeçlikle sana eşlik edicem sanırım

buraya yazıorum dıye yenı topice yazmısım ahahahaha rezalet

dayanamadın dimiiiiiiiiiiiiii

İzmir'de oturanlar naz'ın gittiği yer uzak mı ?????
ya kım dayanabılır ama durdurabıldım kendımı ...sadece oda olayı benı zorluo 2 ayda hazırlıolar eee onun havalandırılması fılan..komsu 6 aylık hamıleyken aldı onu nası yapcam :26:
Bingooo

Öslicim seni Aman yeter ki kocişin yanında olsun zor valla

bende oslıcem senı canım neyse gunduzler var

Ayy kıyamam kuzum sana ben, herkes eski kraasyonu doldurmuşken dolaplara, sen son moda ciciler alırsın şekerim ohh sefan olsun
Ben de bu üşengeçlikle sana eşlik edicem sanırım

ya son aylar gezmekte zor olcak hem sıcak olcak hem sısıcez bılmıorum napıcam kafa karısık ..yarınkı kontrolumde bı sorun cıkmazsa belkı baslarım hem alısvrıseeeeeee

ayyyyy swaroskılı bı bebek odası buldum suppperrrrrrr..erkege olmaz dımı :86:

gem , gözün aydın.

benim çatlaklarım çok kötü , hamilelikten dolayı henüz yok inşallahta olmaz. benim kalçam harita gibi gençliğimden beri dikkat ederim,bol su içerim hareketliyimdirde ,kilo sorunumda olmadı ama çatlakların önüne geçemedim

saol canım..bende bugun farkettım popomda oyle cok dııl 2 cızgı varda..demekkı catlama potansıyelım var ..benhamılelıkten once 10 ayda 10 kılo aldım belkı o donem oldu ben farketmedım bılmıorum
olan catlaklar ıcın bıooıl cok ıyı dıolar denedınmı hıcbısey

Benim hiç çatlağım yok, annemin doğumlarda hiç olmamış, inşallah bende de olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…