-----2010 KASIM hamişleri----

dün misafirim vardı, 7 yaşında bir kız çocuğu var çok uslu. adı elif şeyma! benim çocuğum da senin kadar akıllı olur mu ki şeyma diye sordum, eğer kız olursa akıllı olur ama erkek olursa sanmıyorum erkekler çok yaramaz oluyorlar diyo. ee napalım akıllı olsun die pipisini kesemeyiz ya :86: ama kız çocukları gerçekten de çok uslu oluyorlar ya.

hadi yaaa bk sen zilliye doğru demiiş

aysag,gözün aydın. oğluşun sağlıkla gelsin inşallah. progestana bende devam ediyorum,yutarken zorlanıyorum ondan büyük ilaçlar içtim ama bu bi garip yuvarlak takılıyo boğazıma. ben sabah 1 akşam yatarken 2 tane alıyorum,iş yerine geldiğimde ilacın sersemletici etkisi başlıyor leyla gibi oluyorum 2 saat sonra felan düzeliyorum. bu arada iyi yolculuklar.

haklısın gem, bünye ile alakalı

nazzzz, 41 x 2 kere maşallah çok datlu kuzuların oyy oyy yerim ben onları

İnş bizim kız da uslu olur dicem de hiç sanmıyorum
İlk torun, bi de sülalede kız yok, deli gibi şımartcaklar :18:

İnş bizim kız da uslu olur dicem de hiç sanmıyorum
İlk torun, bi de sülalede kız yok, deli gibi şımartcaklar :18:

kalabalık ailelerde büyüyen çocuklar genel itibari ile biraz haylaz oluyorlar o açıdan haklısın pur. hayırlısı yaramaz çocuğun da kendine ayrı bir tadı var.

vallahı sımdıkı kızlar da pek uslu olmuyoooo butun cocuklar canafar gıbı

mamalarmı yapıo bunları bole anlamıorum ben

kalabalık ailelerde büyüyen çocuklar genel itibari ile biraz haylaz oluyorlar o açıdan haklısın pur. hayırlısı yaramaz çocuğun da kendine ayrı bir tadı var.

Yaramaz yaramaz yirim ben onlarııı
Dediğin gibi hayırlısı...

vallahı sımdıkı kızlar da pek uslu olmuyoooo butun cocuklar canafar gıbı

mamalarmı yapıo bunları bole anlamıorum ben

Folik asitten galibaa
Sistem doğuştan itibaren canafar gibi çalışıyor

kızlarda fena valla artık kuzenim kızı cadının önde gideni diller papuç gibi
cimcimenin babası kısa boylu bodur bişi benim eşimde uzun boylu geçen eşimle yolda karşılaşmışlar annesine dediği laf aynen şu' anne fethi eniştem ne güzel uzun boylu güzel ben büyünce evlenirsem onun gibisiyle evlencem babam gibi bücür olamayacak' bunu diyen velet daha 3 yaşında
siz bide bunların büyüklüğünü düşünün

cadıya bbbak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…