• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

sule, doktorların en ufak bir lafına kafamızı takıyoruz, üzülüyoruz..üzülmemek elde değil tabi ama gönlünü ferah tut,Allah'ın izniyle ve yardımıyla herşey yoluna girer inşallah.

cnmm aynısı bndede oluyo hapşurunca sağ kasığım batıyo gibi acıyo gibi dide uzanınca ayaklarımı uzatınca gene oluyoo bnde mrk ediyrm nie die am normaldir herhh

aynen ddıgın gıbı sormadınmı sen dr una..ben cmtsı gıdıcem ılk onu sorucam..sık sık olmaya basladı cunku :77:

anladıgım kadarıyla herkeste oluyomus cvp verdıgınızı ıcın tesekkurler kızlar

merhaba kızlar

dr dan geldik üzgünüz biraz.

plesenta rahim ağzını kapatıyormuş, bu da erken doğum veya düşük riski demekmiş.

cinsiyetini sormak bile gelmedi içimden. dr da tam olarak bişye diyemem dedi.

usg ye göre 17 +3, sat a göre 16+ 4 müşüz. ağırlığı da 159 gram yavrumun

göz yaşlarımı engellemekte zorlanıyorum. dr üzülme o kadar önemli değil 24. haftaya kadar çıkar falan dedi ama başta korkuttu bi kere...

Tatlım üzülme demesi doğru, gerçekten üzülme bu haftalarda rahim ağzına yakın olması normal çıkar yukarı yavaş yavaş..

Ben de dra gittiğimde dr anlatıyor yok kordon şu yok plesenta bu yok rahim ağzı bu her seferinde, "plesenta rağım ağzına yakın ama bunun bu haftalarda burda olması normal yukarı çıkacak" dedi. Şimdi senin mesajını görünce niye böyle bir bilgi verdiğini anladım doktorumun. Elbette "bu burda kalırsa erken doğum olur, düşük olur" deseydi ben de üzülürdüm. Şu an varolmayan bir tehlike için seni telaşlandırması yanlış bence dr un, hele bir bekle 24. haftayı mı kaçsa artık :22:

Canım üzülüpte hem kendini hem bebeğini üzme :34: Bazen drlar herkesi tıp uzmanı sanıp gereksiz konuşabiliyorlar, dediğim gibi bana da dr yakın dedi ama hiç bir riskten bahsetmedi. Şu an için bir risk olsaydı söylerdi.. (Geçmiş dönemde riskli bir durum olmuştu o zaman pat diye bikaç şey söylemişti, söyleyemeyecek adam değil yani..)

canim benim ikiz kizlarim var ama burada cinsiyeti 4 yada 5 aylikken soyluyorlar.ayin 25inde randevum var insallah soylerler.senin bellimi

gnl84 :3:

Erkek anne babaları çocuklarını böle çıplak pipisini sallaya sallaya gezdirirler ya, sen çıtayı daha ileri taşıdın :9: Ana karnındayken usg den sallıyorsunuz :86::86:
Maşallah pipişine kuzucuğunun :nazar::emir_bebek:

Elimi karnıma götürüp cimcimemin gözünü kapatarak baktım, bu yaşta(!) görmesin çocuk :90::90:

Back
X