• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

gnl84, maşallah oğluşunun pipisine :nazar: :emir_bebek:
Allah sünnetliğini,damatlığını hep güzel günlerini göstersin inşallah, cümlemizin inşallah

günaydın ikiz annesii hg:))

maişllh maşlhhh yerim onun pipisiiniii:9::9:

geem sendin demi dut ipten battaniy yapan nasıl zormu yapabildinmii

bendım sekerım ,püf noktasını ogrenınce kolaymıs,cokta keyıflı oruluo yumusacık oluo :6::6::6:

baslarken haber ver anlatırım..bıde o dutlar bı kac boy ben en kucugunu aldım

merhaba kızlar

dr dan geldik üzgünüz biraz.

plesenta rahim ağzını kapatıyormuş, bu da erken doğum veya düşük riski demekmiş.

cinsiyetini sormak bile gelmedi içimden. dr da tam olarak bişye diyemem dedi.

usg ye göre 17 +3, sat a göre 16+ 4 müşüz. ağırlığı da 159 gram yavrumun

göz yaşlarımı engellemekte zorlanıyorum. dr üzülme o kadar önemli değil 24. haftaya kadar çıkar falan dedi ama başta korkuttu bi kere...

merhaba kızlar

plesenta rahim ağzını kapatıyormuş, bu da erken doğum veya düşük riski demekmiş.

göz yaşlarımı engellemekte zorlanıyorum. dr üzülme o kadar önemli değil 24. haftaya kadar çıkar falan dedi ama başta korkuttu bi kere...

geçmiş olsun üzülme canım dikkat et kendine benzer sorun kuzenimde de oldu ondada kese aşağıdamıydı ne onada doktor düşük yada erken doğum riski var demişti. oda 6. aydan sonra sürekli yattı 37 haftada sezeryanla aldılar çok tatlı sağlıklı bir kızı var en fazla sende dinleneceksin yapacak bişi yok.

bendım sekerım ,püf noktasını ogrenınce kolaymıs,cokta keyıflı oruluo yumusacık oluo :6::6::6:

baslarken haber ver anlatırım..bıde o dutlar bı kac boy ben en kucugunu aldım
ikinci yeleğimide bitireyim alıcam bnde en küçük boyunu alıcam o gzl oluyoo tm cnm ozmn anlatırsın:) sende bitirince göster bizee
merhaba kızlar

cnmm bnm bnde seni bekliyodum
üzülme sakın allahın izniyle hiç bşy olmucak bol bol dua et rabbim korur bebğinii
erken doğum riski bndede war hmde çok yüksek ikzz olduğu için dr alıcaz beklemeyiz dedi ama bn üzülmüyrm yeterki sağlıkla gelsinler

merhaba kızlar

üzme canım ya kendini inş düzelir Byetlana (adını yanlış yazmış olabilirim) da da aynı sorun vardı yanlış hatırlamıyorsam o düzeldi.....bol bol dua et geçecek inş bebeğinin sağlığı yerinde yaaa şimdilik oda yeter üzülmemeye çalış demesi kolaydır biliyorum....:71: al bunlar oğluşumdan sana ağlamasın sakın teyzem diyor.....

merhaba kızlar

canım ya nedenır boyle durumda bılmıorum ama Allah feraha cıkarsın ınsallah..bende rahım agzı yetmezlıgı yuzunden bu rıskı tasıyorum ve senı coooooook ıyı anlıyorum ama elden bısey gelmıyor dua edıyorum sadece sagsalım kucagıma alabılmek ıcın senınde yapabılecegın tek sey o sımdılık ve yorma kendını :71:

hepinize çok teşekkürler kızlar burda sizinle konuşmak beni çok rahatlatıyor.

:emir_bebek:

bu arada resmi nasıl yüklemiştiniz ben yapamıyorum

merhaba kızlar

üzülme arkadaşım... bu topikte kimler neler atlattı...
Allahtan sağlık dilemekten başka bişey gelmez elden...
iyi düşün iyi olsun her şeyy:69:

sulecim mesaj kutusunun üstünde ataç gibi bi resim war oraya gel dosya ekle de bn ordan yapıyrm

:nazar::1::nazar:
maşallah!!!

bu oğlanlar pek edepsiz... benimde ki bacak açıp duruyor...:52:

evet canım resmen poposunu gösterdi bize usg de.
bide dün akşam annem dedi erkek erken belli olur ama hareketlerini geç belli eder diye ağır delikanlıya ondan galiba diycem ama usg de herbiryeri ayrı oynuyordu ben hala tam bir hissetme yaşamadım anlıyorum içerde kımırdanma var ama tam net hissetmiyorum şöyle güzel bir tekme yemek istiyorum.

başın sağolsun canım.....
erkekinde hayırlı olsun erkeklerimiz büyüynce bak yavrum bu topikte ki erkekler senin kankaların beraber büyüdünüz dicez herhalde erkeklerimiz git gide artıyor maşallah....

ohh ohhh maşallah hadi bakalım hayırlı olsun erkekin........

umarım bir daha aynı durumu yaşamazsın....erkekin hayırlı olsun.....oğlum bak bitane kanka daha geldi sana...:))))

evet benimde alnımda boydan boya kırmızı leke gibi şeyler var sinir oluyorum....arkadaşım kıza hamile gittikçe güzelleşiyor bense çirkinleşiyorum.......

eşimin yorumu bunu gören hamilelerin korkudan doğurası gelmez.....çok abarttı bağırma işini hayretler içinde izledim....

benimde öyle dün akşam bi fırçaladım ağzımdan kan boşaldı ya huuuu.........
saol canım benim evet oğluşuna kanka geliyooooo:55::55:
herkese günaydın,

çatlak hürrem bebeğim iyi mi demiyorda, oğlan mı diye soruyor :37:
bebek çok tatlıydı maşallah hele o uyurken ki gülüşü :21:

spectular, başın sağ olsun. Allah sizlere ve oğluna sağlıklı güzel ömürler nasip etsin.

togieylül,maşşallah bebişine :nazar:

melisa,çok geçmiş olsun. Allah sağlıkla kucaklamanı,kucaklamamızı nasip etsin inşallah :91:

gem, kasık ağrısını ben gün içinde mutlaka ara ara yaşıyorum ama senin tarif ettiğin şekilde de oluyor bazen tam ağrı değilde sanki bi ağırlık,baskı gibi. Hamileliğin cilveleri sanırım. Rabbim yeter ki sağlıkla tamamına erdirip, sağlıkla kucaklamamızı nasip etsin. AMİN

morgüller,hayırlı haberlerle gelirsin inşallah,
ben geçen hafta gördüm bebişimi ama çok ösledimmm, bir sonraki kontrol 12 Mart'ta daha çok var ühüüüüü :5: ultrason resimleriyle özlem gideriyoruz,buzdolabında asılı :69:
canım benim allah razı olsun çok saol cümlemizi inşallah:nazar:
canım hangi ildesin umarım ankara dır
malesef tatlım istanbuldanım neden umarım dedinki:26:
benimde 3. bebisim olacak

oy oyyy maşallah bana bir arkadaş çıktıııı,ne yin olucak tatlım ve diğerlerinin cinsiyeti ne?

Back
X