teşekkür ederim canım koycam unutmazsam işyerindeyim foto evde yarın işe getirir taratır koyarım millet pipi görsün doktorda usg nin üstüne pipi yazdı oda benim gibi çatlak
aaa sinir oldum ben bu çocuğa kıpır kıpır diyonuz yaa hadi oğlum sende annene kocaman bir tekme at yoksa bascam çikolatayı apaçi dansı yapacaksın içerde
ya değişiyor herkeste aynı olmuyor belirtiler. ama bende karnı sivri olunca erkek yuvarlak yanlara doğru büyürse kız diye biliyorum benim sivri mesala yanlarım boş
merhaba kızlar ayy takip ediyorumda maşallah herkes cinsiyetini öğreniyor, göbüşlerde ıkmaya başlamış bende özeniyorum , geçen hafta 2 li testimiz vardı söyler ümidi ile gittim ama söylemedi cinsiyetini, daha net olsun öyle dedi, ben şimdi kız derim 1 ay sonra aa erkekmiş derim hoş olmaz, ister istemez hazırlık yaparsınız dedibizde peki dedik artık. Mide bulantılarınız kaçıncı haftada bitti kızlar, benim hala bulantılarım oluyor ve hala iştahım açılmadı bebeğimi besleyemiycem diye de çok korkuyorum.Rabbim miniklerimizi kurusun inşalalh.
Eleviti gün aşırı dedi bana dr. yemek aralarında burnumu kapatıp direk yutup ağzıma bişiler tıkıştırıyorum tadını alırsam çıkarıyorum çünkü, ıyy çok tiksinç bir hap yaaben bugün çarşıya çıktım her gördüğümü canım istedi ya yok böyle birşey.....yesem herhalde şimdiye kadar 3-5 kilo almıştım.....
gem cim eleviti ne zamana kadar kullanacağını söyledimi sana doktor bende kullanıyorumda hiç içesim gelmiyor onu çok berbat tadı var midem mahvoluyor......
ben bugün çarşıya çıktım her gördüğümü canım istedi ya yok böyle birşey.....yesem herhalde şimdiye kadar 3-5 kilo almıştım.....
gem cim eleviti ne zamana kadar kullanacağını söyledimi sana doktor bende kullanıyorumda hiç içesim gelmiyor onu çok berbat tadı var midem mahvoluyor......
sizlerden öğrenmiştim bende sivri olursa erkek diye,birde çok mide bulantısı olursa kız olduğunu, benim çok bulantım oldu, kusmalarımda öyle, yorgunluk ,koku hassasiyeti hepsi oldu, bakalım benimki tutacakmı :26:
Benim karnım çıkmadı ama bariz belim kalınlaştı, yanlara büyücem galiba
Bulantılarım devam ediyor ama zorla yiyorum, bişey yemeyince vicdanım sızlıyor :26:
Eleviti gün aşırı dedi bana dr. yemek aralarında burnumu kapatıp direk yutup ağzıma bişiler tıkıştırıyorum tadını alırsam çıkarıyorum çünkü, ıyy çok tiksinç bir hap yaa
benı yengem 4 ay boyunca kustu,gobegıde yaygındı sıvrı degıl ama oğlusu oldu cokta sartlama kendını :92:
valla ben gorsem cvp verırdım gormemısım benım hıc kasık agrımda olmadı hamılelıge daır tek belırtım adet olmuyorumarkadaşlar dün de sordum bugün de ama cvp alana kadar yılmıycam
kasık ağrılarınız ne durumda ara ara devam ediyor mu, benim ara ara ağrıyor bebek büyüdüğü için normal mi acaba :44:
yavrucum hapı agzındamı bekletıosun walla anlamadım ben :86:Aklıma gelince midem bulanıyor o derece berbat
aynen bende bu dusunceyle cıldırıyordum...yakın zamanda ogrenırsın ınsallahtabi herkesde aynı olmayabilir, yok canım şartlamıyorum ama merak ediyorum, sağlıklı gelsinde sorun değil diyorum ama oğlum ya da kızım diye sevmek istiyorum:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?